کنکور تجربی
-
سلام من امسال یعنی سال 97 کنکور ریاضی دادم و میخوام سال بعد تجربی بدم میشه راهنمایی کنین من باید چیکار کنم باید امتحانای تجربی رو بدم؟و واسه خوندن زیست باید چیکار کنم چه کتابی و از گدوم فیلم های الا استفاده کنم لطفا با تجربه ها هم راهنمایی کنن
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
فکر کنم لازم نباشه امتحانای تجربی رو بدید
-
@Dr-Bernosi میتونند درمورد زیست کمکتون کنند
-
سلام من امسال یعنی سال 97 کنکور ریاضی دادم و میخوام سال بعد تجربی بدم میشه راهنمایی کنین من باید چیکار کنم باید امتحانای تجربی رو بدم؟و واسه خوندن زیست باید چیکار کنم چه کتابی و از گدوم فیلم های الا استفاده کنم لطفا با تجربه ها هم راهنمایی کنن
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءalizlfghr در کنکور تجربی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءهمین که نیت کنی شدی کنکوری تجربی
البته این برات سال 98 مزیته چون تاثیر معدل تو زیست نداری و کنکور هرچی بزنی همون محاسبه میشه
ولی اینکه بتونی زیستو تموم کنی یا نه به خودت بستگی داره
بودن کسان زیادی که فقط تو ششش ماه کامل تموم کردن والان پزشکی می خونن
اگه سایر درسات مشکل زیادی نداشته باشی میتونی نتیجه بگیری
زیست اول از کتاب شروع کن با کتابم تموم کن یعنی از هر جایی که نکته میخونی بخون ولی باید به کتاب برگردی .
الان بخون مفاهیمو خوب یاد بگیری . اولش زیاد درگیر تست زدن نباش -
alizlfghr در کنکور تجربی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءهمین که نیت کنی شدی کنکوری تجربی
البته این برات سال 98 مزیته چون تاثیر معدل تو زیست نداری و کنکور هرچی بزنی همون محاسبه میشه
ولی اینکه بتونی زیستو تموم کنی یا نه به خودت بستگی داره
بودن کسان زیادی که فقط تو ششش ماه کامل تموم کردن والان پزشکی می خونن
اگه سایر درسات مشکل زیادی نداشته باشی میتونی نتیجه بگیری
زیست اول از کتاب شروع کن با کتابم تموم کن یعنی از هر جایی که نکته میخونی بخون ولی باید به کتاب برگردی .
الان بخون مفاهیمو خوب یاد بگیری . اولش زیاد درگیر تست زدن نباشnajafiali78
ممنون رفیق -
@D-fateme-r در کنکور تجربی گفته است:
فک کنم باید زیست و زمین رو پاس کنن
-
@romisa1234 در کنکور تجربی گفته است:
این واسه کسیه که بخواد دیپلمشو تغیر بده
ایشون با دیپلم ریاضی میرن کنکور تجربی میدن هیچ اشکالی هم نداره -
@romisa1234 در کنکور تجربی گفته است:
دوست من امسال با دیپلم تجربی کنکور ریاضی داد... -
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاءalizlfghr سلام منم مث خودتم ریاضیم میخام سال دیگه تجربی شرکت کنم. با دیپلم ریاضی کنکور میدی و اگه این تاثیر معدل سال دیگه قطعی بشه خیلی به سودمون میشه (امیدوارم مثبت بشه چون ناعدالتیه
)
برای زیست هم منم مث خودت بودم یه چن روز باید کل کتاب دوم رو بخونین هر روز یه فصل که بفهمین چی ب چیه اصلا هم نترسین من اولش یه نگاهی به کتاب انداختم پشیمون شدم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
به نظرم زودی باید کتاب رو تموم کرد و بعدش زیاد مرور کرد
برای تست هم من فعلن کتابی نگرفتم نمیدونم چی خوبه!
بعد کتاب خوندن من ویس های رضا امیر رو گوش میدم به نظرم خوبه
-
alizlfghr سلام منم مث خودتم ریاضیم میخام سال دیگه تجربی شرکت کنم. با دیپلم ریاضی کنکور میدی و اگه این تاثیر معدل سال دیگه قطعی بشه خیلی به سودمون میشه (امیدوارم مثبت بشه چون ناعدالتیه
)
برای زیست هم منم مث خودت بودم یه چن روز باید کل کتاب دوم رو بخونین هر روز یه فصل که بفهمین چی ب چیه اصلا هم نترسین من اولش یه نگاهی به کتاب انداختم پشیمون شدم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
mojtabah23 در کنکور تجربی گفته است:
alizlfghr سلام منم مث خودتم ریاضیم میخام سال دیگه تجربی شرکت کنم. با دیپلم ریاضی کنکور میدی و اگه این تاثیر معدل سال دیگه قطعی بشه خیلی به سودمون میشه (امیدوارم مثبت بشه چون ناعدالتیه
)
دقیقا همینطوره به سودمونه
سعی بر تمام کردن کتاب نداشته باشید هر چقدر نیازه بخونین تموم نشد هم نشد
یه نکته _ سعی کنین به جای این که مباحث رو نوبتی بخونین ، چند مبحث موازی داشته باشین مثلا مبحث 1 + 2+ 3 تو سه هفته بخونین همزمان به جای اینکه پشت سرهم برای هر کدوم یه هفته وقت بزارین
اینطوری مطالب کمتر فراموش میشن -
mojtabah23
چون هنوز اول راهی به کتابی مثل خیلی سبز حتما نیاز داری که تستاش سادس و مقاهیم اولیه برات جابیافته
بعد بری سراغ کتابایی مثل ای کیو یا الگو
سختترین کتاب بهترین کتاب نیس . در مراحل مختلف مطالعه فرق میکنه که کدوم کتاب باید بخونی کدومو نه -
سلام علیکم
شما ک دیپلم ریاضی اید با من که دیپلم تجربی بودم هیچ فرقی ندارید.چون درسخون نبودم و مطلقا هیچی از زیست نمیدونستم وقتی نشستم برا بار دوم کنکورم بخونم پس خیلی کار سختی نیست
من از تستای الگو استفاده میکردم.به نظرم منبع خوبی بود.تا کنکور هر تستو شاید شیش هفت باری زده بودم
برای مباحث سخت تر مثل زیست گیاهی و ژنتیک از فیلمای ارامفر استفاده میکردم خیلی موثر بود
موفق باشید