سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد
-
سلام
روز بخیر
خوبه ...اگه توضیحات رو بالای فیلم قرار میدادین بهتر بود،پایینم همون لینکای دانلود بمونه ...حالا که توضیحات جلسه اون پایینه اونم بعد لینکای دانلود یه خرده ناجوره
اون قسمت فیلم های مرتبط ، به نظرم اگه اون تصویر کوچیکی که از هر جلسه کنار فیلما قرار داده شده رو بردارین بهتره ، یعنی فقط لینک جلسات باشن ...چون هم خوشگل نیس و خیلی شلوغ پلوغه هم اینکه واسه کسی که بخواد فیلمارو آنلاین و بدون تمام صحفه کردن فیلم ببینه این شلوغ پلوغ بودن صحفه آزار دهنده اس ، خودم فیلمارو این شکلی میدیدم تجربشو دارم، البته اگه دوس ندارین یا نمیتونین اون تصویرای کوچولو کنار لینکارو بردارین یه راه چاره داره ... تو بعضی سایتا که پخش آنلاین دارن بعضیاشون کنار فیلم یه نماد لامپ رو من دیدم که وقتی کلیک کنیم کل صحفه بجز فیلمی که داره پخش میشه تاریک میشه ، اگه اون قابلیت رو که اسمشو نمیدونم اضافه کنید حلهیاعلی
-
همه چی بقول غربیا پرفکته!عالیه آقا سهراب!یعنی شما ها رو باید گذاش رو سرمون!البته فک نکنم من ظرفیت بلند کردن شما رو داشته باشم!
-
sohrab سلام
اگه مایل هستید کادر آبی رنگ توضیحات رو به بالای فیلم انتقال بدید اون پایین زیاد جالب نیس
اون قسمت پایین صحفه (فیلم های پر بازدید و فیلم های تصادفی) رو حذفش کنید بهتر میشه چون استفاده ای نداره عملا باعث شلوغ شدن صحفه شده البته این نظر منه ولی راجبه اینکه جای خالیشو با چی پر کنید چیزی به ذهنم نمیرسه ...
متن پاسخ اون سوال ( با چه نرم افزاری فیلم هارو ببینیم ؟) ویرایش بفرمایید یه جورایی کیفیت فیلمارو زیر سوال میبره، کسی که پاسخ رو میخونه فکر میکنه شاید فیلما با همون نرم افزار potplayer،با کیفیت باشن و بانرم افزار های دیگه صدا و تصویرشون هماهنگ نباشه درصورتی که اینطور نیس شایدم فقط من اینجوری فکر کردم ...اما وقتی دانلود کردم و با دوتا نرم افزار غیر از اونچه شما گفته بودید امتحان کردم دیدم صدا و تصویرخیلیم هماهنگه و همه چی خوبه و مشکلی ندارن...مثلا این جمله رو به ابتدای پاسختون اضافه کنید که : اگر کیفیت پایین فیلم هارا دانلود میکنید برای تماشای فیلم ها ..... .......(ادامه پاسخ )اگه بتونین پایین هر فیلم دقیقا اون پایین بالای لینکای دانلود یه فضایی مثل یه یادداشت ایجاد کنید ( تقریبا این شکلی)..البته من خیلی ضایع کشیدم فقط خواستم یه شکل شماتیک رو نشونتون بدم ...اگه بتونین یه همچین فضایی خیلی کوچولو نباشه خیلی بزرگ هم نباشه (کادرش طویل باشه اما سایزش متغییر باشه ) ایجاد کنید هر شخصی که فیلمو آنلاین ببینه راحت میتونه اونجا عناوین تدریس شده رو بدون هیچ اتلاف وقتی یادداشت کنه و یه دکمه سند بزنه و اون یادداشت به شکل یک پیام واسه شما ارسال بشه اما تو صحفه پایین فیلم ثبت نشه یا فقط واسه خود اون فرد قابل مشاهده باشه! مثلا بره تو یه قسمتی از سایت ثبت بشه ،که این صحفه فیلم شلوغ پلوغ نشه
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه..امیدوارم متوجه عرضم شده باشید
سربلند باشید
یاحق -
اره بهار درست میگه کادر توضیحات جاش زیادزجالب نیس .. توضیحات بعضی از فیلم ها زیاده بخاطر همین اگه ب بالای صفحه منتقل بشه زیاد جالب نمیشه .. مثلا وارد صفحه ک میشی فقط توضیحاته .. اگه مثل قبل باشه ک توضیحات ب صورت عمودی کنار فیلم قرار بگیره بهتره .. میتونین این مدل جدید هم ک فیلم های مرتبط رو اضافه کردین پایین توضیحات و فیلم ب صورت افقی قرار بدین .. راستی راجع ب یادداشت فکر میکنم اینطوری هر کسی ک بخواد فیلم رو ببینه شاید بنویسه و واسه آقاسهراب ارسال کنه اینطوری کلی پیام باید بخونن .. اگه همونطور ک بهار گفت این صفحه وجود داشته باشه خوبه ولی با ارسال توضیحات ی کاربر این صفحه یادداشت دیگه برای اون فیلم بسته بشه .. خخ اصلا نمیدونم همچین چیزی میشه یا ن ولی در کل گفتم اگه باشه دیگه پیام های زیادی دریافت نمیکنین ... پایین صفحه هم میشه چندتا آیکون بذارین .. مثلا جزوات دست نویس بچه ها از تدریس اون جلسه و ی آیکون دیگه اینکه سوالات بچه ها راجع ب تدریس اون جلسه یا تست های مربوط ب اون جلسه ( منظور تاپیک های مختلف راجع ب تدریس اون جلسه )
-
zahra1303 در صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد گفته است:
اره بهار درست میگه کادر توضیحات جاش زیادزجالب نیس .. توضیحات بعضی از فیلم ها زیاده بخاطر همین اگه ب بالای صفحه منتقل بشه زیاد جالب نمیشه .. مثلا وارد صفحه ک میشی فقط توضیحاته .. اگه مثل قبل باشه ک توضیحات ب صورت عمودی کنار فیلم قرار بگیره بهتره .. میتونین این مدل جدید هم ک فیلم های مرتبط رو اضافه کردین پایین توضیحات و فیلم ب صورت افقی قرار بدین .. راستی راجع ب یادداشت فکر میکنم اینطوری هر کسی ک بخواد فیلم رو ببینه شاید بنویسه و واسه آقاسهراب ارسال کنه اینطوری کلی پیام باید بخونن .. اگه همونطور ک بهار گفت این صفحه وجود داشته باشه خوبه ولی با ارسال توضیحات ی کاربر این صفحه یادداشت دیگه برای اون فیلم بسته بشه .. خخ اصلا نمیدونم همچین چیزی میشه یا ن ولی در کل گفتم اگه باشه دیگه پیام های زیادی دریافت نمیکنین ... پایین صفحه هم میشه چندتا آیکون بذارین .. مثلا جزوات دست نویس بچه ها از تدریس اون جلسه و ی آیکون دیگه اینکه سوالات بچه ها راجع ب تدریس اون جلسه
واسه توضیحاتی که طولانی هستش میتونن یه لینک ( ادامه توضیحات) رو به گوشه کادر توضیحات اضافه کنن ...یعنی سایز کادر تو تمام صفحات ثابت باشه فقط وقتی طرف خواست ادامه توضیحاتو بخونه رو اون لینک کلیک کنه وادامه توضیحات باز شه
در مورد یادداشت ها هم خیالت تحت پیامای زیادی ارسال نخواهد شد واسه هرفیلم فوقش دونفر ارسال کنن همونم غنیمته ...بعدشم وقتی توضیحات یه فیلم ثبت شد دیگه نیازی به خوندن توضیحات بعدی ارسالی برای اون فیلم نیس -
آخه ما می خواهیم
- توضیحات بچه ها تو انجمن باشه
- جزوات دست نویس تو انجمن باشه
- رفع اشکال و سوالات درسی بچه ها هم تو انجمن باشه
- ما می خواهیم توضیحات فیلم ها زیاد باشه
در مورد توضیحات طولانی الان یه خورده تغییرش دادم، اینطور که توضیحات هر چقدر هم طولانی باشه تو یه جعبه کوچیک نشون میده
-
sohrab در صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد گفته است:
آخه ما می خواهیم
در مورد توضیحات طولانی الان یه خورده تغییرش دادم، اینطور که توضیحات هر چقدر هم طولانی باشه تو یه جعبه کوچیک نشون میده
خب اگه این امکان وجود داشته باشه که توضیحات یادداشت شده ارسالی برن تو یه قسمتی از انجمن مثلا تحت عنوان توضیحات فیلم ها ثبت بشن خیلی خوب میشه ...مثلا مثل همون نظرات پایین پیج دانلود فیلما ، که هرکی اونجا نظر میده تو تاپیک مربوطه تو انجمن هم نظرش ثبت میشه
-
بهاره در صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد گفته است:
آخه ما می خواهیم
خب اگه این امکان وجود داشته باشه که توضیحات یادداشت شده ارسالی برن تو یه قسمتی از انجمن مثلا تحت عنوان توضیحات فیلم ها ثبت بشن خیلی خوب میشه ...مثلا مثل همون نظرات پایین پیج دانلود فیلما ، که هرکی اونجا نظر میده تو تاپیک مربوطه تو انجمن هم نظرش ثبت میشه
این فکر خوبیه، اما طرف باید قبلش تو انجمن ثبت نام کنه!
این رو باید یه کاریش بکنیم! -
بهاره در صفحه ی دانلود فیلم ها شکلش عوض شد گفته است:
آخه ما می خواهیم
این فکر خوبیه، اما طرف باید قبلش تو انجمن ثبت نام کنه!
این رو باید یه کاریش بکنیم!نمیدونم میشه اینکارو کرد یا نه ولی اگه بشه یه کاری کرد که وقتی طرف رو سند کلیک کرد وارد پیج ثبت نام بشه و این پیامو بده که واسه ارسال باید ثبت نام کنید ....البته اون پیج باید با پیج ثبت نام اصلی فرق داشته باشه ، یعنی اطلاعات کمتری رو بخواد که اون طرف پشیمون نشه و پرش کنه ، مثلا ایمیل رو نخواد ...فقط یه اسم کاربری و رمز عبور ...بعدش اون پیام ارسال شه ، حالا وقتی طرف وارد اکانتش شد ، انجمن واسش این پیام رو نشون بده که ثبت نام شما هنوز کامل نشده و از طریق این لینک ( لینک پیج اصلی ثبت نام ) کاملش کنید....قابلیتی که اون اکانت اولیه به طرف میده اینه که فقط بتونه تو همون قسمت یادداشت پایین فیلما پیام ارسال کنه ولی واسه قرار دادن هر پستی تو انجمن باید ثبت نامشو کامل کنه و آدرس ایمیل بده
یه جورایی طرف بتونه با یه اکانتی که فعال نیس یادداشت بفرسته