سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
راهنمایی درباره ی حفظ آيات ديني
-
سلام استاد
سوال داشتم
پارسال مثل اینکه حفظ آیات دینی خیلی تاپیر زیادی در حل تست ها نداشته توصیه شما برای سرعت بخشیدن به حل تست ها آیات رو حفظ کنیم (از عضی ها هم شندیم آیات رو به صورت کلیدی حفظ کنیم )
مرسی -
سلام و خدقوت
حدود 16 تست شما از آیات خواهدبود. پس تسلط به آیات اصلی ترین کار شما میتونه باشه. تسلط به آیات بدون توجه به ترجمه آیات ممکن نیست
البته همانجور که گفتید با کلید واژه ها میتوانید خیلی از تستها روبند
اگه فیلمهای بنده رو ببینید هم آیات رو ترجمه میکنم وتوی مردم و کلیدواژه هاشم میگم. همونطور حفظ کنید حله
موفق باشید -
سلام اقای رنجبرزاده خدا قوت،اگر اقا سهراب فیلم تدریس امروز شما رو تا قبل ازمون جمعه بزارن،خیلی عالی میشه.
-
@sina3656355;4344 said:
سلام اقای رنجبرزاده خدا قوت،اگر اقا سهراب فیلم تدریس امروز شما رو تا قبل ازمون جمعه بزارن،خیلی عالی میشه.
فيلم آقاي رنجبرزاده طبق روال فردا قبل از ساعت ١٥ رو سايت مي آيد،
كلا فيلم هر روز فرداش رو سايته اگه خدا بخواهد،همچنين آقاي رنجبرزاده يه فيلم ٤٠ دقيقه اي براي آزمون قلم چي آماده كردند، كه در سايت آلاء قرار مي گيره
براي سلامتي ايشون صلوات بفرستيد
يا عليsent from my ipad using tapatalk
-
sohrab;4355 said:
فيلم آقاي رنجبرزاده طبق روال فردا قبل از ساعت ١٥ رو سايت مي آيد،
كلا فيلم هر روز فرداش رو سايته اگه خدا بخواهد،همچنين آقاي رنجبرزاده يه فيلم ٤٠ دقيقه اي براي آزمون قلم چي آماده كردند، كه در سايت آلاء قرار مي گيره
براي سلامتي ايشون صلوات بفرستيد
يا عليsent from my ipad using tapatalk
آقا سهراب با ما قهری جواب نمی دی
جزواتم برسونی ممنون میشم -
@alitak;4359 said:
آقا سهراب با ما قهری جواب نمی دی
جزواتم برسونی ممنون میشمنه قربونت برم
داداش به خدا پيگير جزوات هستم، من دوست دارم كمكي هرچند كوچيك به رفقام بكنماين جزوات فيزيك و منتظر فايلش هستم، شيمي هم قلم چي براي ما شد داستان،
با حاجي سليماني صحبت كردم گفت اون چند صفحه را مياره ميده به ما كه بفرستيم رو سايتگفت خودش با قلم چي هماهنگ مي كنه اگه لازم باشه
بر خلاف اينكه فقط دنبال اين دو تا جزوه باشم، با دوستان آلايي تو دبيرستان داريم سيستم مدرسه را جوري مي كنيم كه جزوه ميره تو اتاق تكثير قطعا يه نسخه بياد رو سايت بدون اينكه افرادي مدام پيگيري كنند،
باور كنيد كه حداكثر تلاشمون را مي كنيم،
كم و كاستي ها را به بزرگي خودتون ببخشيدsent from my ipad using tapatalk
-
sohrab;4363 said:
نه قربونت برم داداش به خدا پيگير جزوات هستم، من دوست دارم كمكي هرچند كوچيك به رفقام بكنم اين جزوات فيزيك و منتظر فايلش هستم، شيمي هم قلم چي براي ما شد داستان، با حاجي سليماني صحبت كردم گفت اون چند صفحه را مياره ميده به ما كه بفرستيم رو سايت گفت خودش با قلم چي هماهنگ مي كنه اگه لازم باشه بر خلاف اينكه فقط دنبال اين دو تا جزوه باشم، با دوستان آلايي تو دبيرستان داريم سيستم مدرسه را جوري مي كنيم كه جزوه ميره تو اتاق تكثير قطعا يه نسخه بياد رو سايت بدون اينكه افرادي مدام پيگيري كنند، باور كنيد كه حداكثر تلاشمون را مي كنيم، كم و كاستي ها را به بزرگي خودتون ببخشيد sent from my ipad using tapatalk
شوخی کردم دادا خدایش ما مونیدمو ی دنیا خجالت بابت این همه زحمت بعضی وقت خودما می زارم جا شوما خجالت می کشم آقا دمتون گرم فقط از آقای پازوکی لطفا لینک خرید اینترنتی کتابشونا بگیرید مرسی عربی