فیلم آموزشی
-
جداوقت کمه دیگه اینجوری که من حساب کردم تاکنکوربرای هردرسی حدود۹۰ساعت وقت دارم خب ریاضی فیزیکمم ضعیفه
avin_r در فیلم آموزشی گفته است:
جداوقت کمه دیگه اینجوری که من حساب کردم تاکنکوربرای هردرسی حدود۹۰ساعت وقت دارم خب ریاضی فیزیکمم ضعیفه
خط کشی نکنید
وقت هست حجم کار خوب جمع بکنید میتونید خیلی از مباحث رو ببندید. -
mohammadhassan نظام جدیدم
سال دیگه کنکورمه.نمیدونم والاکدوم استادبهتره!اها... خب یه نمونه ببینید کدوم بهتره با کی راحت ترید. ولی فیلم فقط یه بخش کوچیکی از موفقیت شما رو رقم میزنه بقیش با خودتونه. اگه فکر میکنید با یه کتاب کمک آموزشی خوب هم میتونید بخونید فیلم رو پیشنهاد میکنم نبینید چون فقط وقت میگیره.
mohammadhassan کتاب میکرو گاج دارم خوبه بنظرتون ؟
-
من نمیتونم بگم کتابی خوبه یا نه. ممکنه یه کتاب خوب باشه برا شما ولی برا من خوب نباشه و من خوشم نیاد. زمان ما کتابای خیلی سبز و مهر و ماه و تخته سیاه خیلی استفاده میشد. مخصوصا مهر و ماه و خیلی سبز ولی دلیل نمیشد تخته سیاه بد باشه گرچه کتاب خیلی خوبی هم هست.
شما باید ببینید خودتون با کتاب راحت هستید یا نه. ولی فکر کنم کتاب خوبی باشه گاج کتاب بد نمیزنه. -
avin_r در ضمن کتاب ها زیاد با هم فرقی نمیکنن مگه اینکه انتشاراتی نوعی از کتاب ها رو تالیف بکنه که سطحش بالاست. زیاد سخت نگیرید. اگه سطحتون متوسط و پایینه همون گاج خوبه.
-
mohammadhassan نظام جدیدم
سال دیگه کنکورمه.نمیدونم والاکدوم استادبهتره!اها... خب یه نمونه ببینید کدوم بهتره با کی راحت ترید. ولی فیلم فقط یه بخش کوچیکی از موفقیت شما رو رقم میزنه بقیش با خودتونه. اگه فکر میکنید با یه کتاب کمک آموزشی خوب هم میتونید بخونید فیلم رو پیشنهاد میکنم نبینید چون فقط وقت میگیره.
mohammadhassan واسه یازدهم فقط اقای علی صدری ودهم نایب کبیر
نیست دیگه غیراینا شماگفتین کدوم استادمن فکرکردم چنتاس -
mohammadhassan واسه یازدهم فقط اقای علی صدری ودهم نایب کبیر
نیست دیگه غیراینا شماگفتین کدوم استادمن فکرکردم چنتاسavin_r اها خب من دبیر ها رو نمیشناسم... اما این فاکتور هایی که گفتم رو در نظر بگیرید.
اگه واقعا نیاز به فیلم دیدن دارید و اصلا با کتاب نمیتونید بخونید برید ببینید وگرنه 100 درصد با کتاب هم همون نتیجه حاصل میشه ولو بهتر حتی!
ریاضی چیزی جز تمرین نیست. -
avin_r در ضمن کتاب ها زیاد با هم فرقی نمیکنن مگه اینکه انتشاراتی نوعی از کتاب ها رو تالیف بکنه که سطحش بالاست. زیاد سخت نگیرید. اگه سطحتون متوسط و پایینه همون گاج خوبه.
mohammadhassan ببخشیدانقدحرف میزنماشرمنده
اگه سطح بالاباشه کدوم کتاب خوبه!
شمام خودتون کنکوری هستین! -
mohammadhassan ببخشیدانقدحرف میزنماشرمنده
اگه سطح بالاباشه کدوم کتاب خوبه!
شمام خودتون کنکوری هستین!avin_r خواهش میکنم.
ببینید من نظام قدیمم برای خودم رو میگم. گاج کتاب های IQ رو میزنه که کتابای سطح بالایی هستن و واقعا برای یه دانش آموز معمولی کتابای سنگینیه.
یا مثلا نشرالگو هم انتشاراتیه که کتابای سطح متوسط و بالایی داره. تو درس های فیزیک و ریاضی من یادم میاد اینطوری بود. -
avin_r خواهش میکنم.
ببینید من نظام قدیمم برای خودم رو میگم. گاج کتاب های IQ رو میزنه که کتابای سطح بالایی هستن و واقعا برای یه دانش آموز معمولی کتابای سنگینیه.
یا مثلا نشرالگو هم انتشاراتیه که کتابای سطح متوسط و بالایی داره. تو درس های فیزیک و ریاضی من یادم میاد اینطوری بود.mohammadhassan ممنون ببخشیدوقتتون روگرفتم موفق باشید
-
mohammadhassan ممنون ببخشیدوقتتون روگرفتم موفق باشید
avin_r خواهش میکنم. شما هم موفق باشید.
-
avin_r
من از کتاب میکرو گاج استفاده میکنم عزیز نمیتونم بهت بگم خیلی عالیه چون عزیزم اونطوری که میخوام من رضایت مطلوبو ندارم مثلا من عاشق میکرو فیزیکم چون واقعا به نظر من با اینکه ممکنه سخت باشه ولی از نظر درسنامه و تست واقعا عالیه ولی از میکرو ریاضی اون رضایت مطلوبو ندارم و قصدم اینه که سال بعد کتاب ریاضی دیگه ای رو تهیه کنم. -
از هر دبیر یه مبحث مشخص رو که تووش ضعف داریدیه جلسه ببینید
بعد همونو انتخاب کنید
اگه مشکلتون با جزوه یا درسنامه خوندن حل میشه نیازی به فیلم نیست چون وقتگیره
من خودم فیلما رو بعضی وقتا با سرعت یک و نیم یا دو میدیدم ! البته جاهای سختش رو با سرعت عادی....
اگه با سرعت تند متوجه میشید خیلی خوبه استفاده کنید به شرط اینکه صدای شخص عوض نشه البته -
از هر دبیر یه مبحث مشخص رو که تووش ضعف داریدیه جلسه ببینید
بعد همونو انتخاب کنید
اگه مشکلتون با جزوه یا درسنامه خوندن حل میشه نیازی به فیلم نیست چون وقتگیره
من خودم فیلما رو بعضی وقتا با سرعت یک و نیم یا دو میدیدم ! البته جاهای سختش رو با سرعت عادی....
اگه با سرعت تند متوجه میشید خیلی خوبه استفاده کنید به شرط اینکه صدای شخص عوض نشه البته@romisa1234 در فیلم آموزشی گفته است:
اگه با سرعت تند متوجه میشید خیلی خوبه استفاده کنید به شرط اینکه صدای شخص عوض نشه البته
VLC صدا رو تغییر نمیده ولی KmPlayer چرا.