آزمون
-
سلام روزتون بخیروشادی
ازمون تاچه حدواجبه؟من نمیتونم شرکت کنم بنظرتون میتونم بدون آزمون دادن پزشکی بیارم -
سلام روزتون بخیروشادی
ازمون تاچه حدواجبه؟من نمیتونم شرکت کنم بنظرتون میتونم بدون آزمون دادن پزشکی بیارمavin_r
دوست عزیز آزمون دادن خیلی خوبه اینه که خودتو تو شرایط کنکور میزاری و خودتو میسنجی و مهم تر از همه ضعف هاتو متوجه میشی ولی زیادم واجب نیس میتونی دفترچه ازمون های ازمایشی مختلفو بگیری و بااونا پیش بری و خودت ضعف هاتو پیدا کنی تویی که به ازمونا دسترسی نداری میتونی از این راه به موفقیت مطلوبی برسی به شرط اینکه تلاش کنی اونم واقعی. -
avin_r
دوست عزیز آزمون دادن خیلی خوبه اینه که خودتو تو شرایط کنکور میزاری و خودتو میسنجی و مهم تر از همه ضعف هاتو متوجه میشی ولی زیادم واجب نیس میتونی دفترچه ازمون های ازمایشی مختلفو بگیری و بااونا پیش بری و خودت ضعف هاتو پیدا کنی تویی که به ازمونا دسترسی نداری میتونی از این راه به موفقیت مطلوبی برسی به شرط اینکه تلاش کنی اونم واقعی. -
سلام روزتون بخیروشادی
ازمون تاچه حدواجبه؟من نمیتونم شرکت کنم بنظرتون میتونم بدون آزمون دادن پزشکی بیارم -
@romisa1234 سلام
من نمیتونم بورسیه شم -
avin_r
اصلا غصه نخور
آزمونا رو به صورت زماندار خودت تو خونه بزن
دقیقا روز بعدش
ودرصد بگیر
حتی آزمون غیرحضوری هم بزن واسه خودت
ناراحت نباش رتبه برتر اینطوری هم داشتیم ...دیدم که میگم -
avin_r
اصلا غصه نخور
آزمونا رو به صورت زماندار خودت تو خونه بزن
دقیقا روز بعدش
ودرصد بگیر
حتی آزمون غیرحضوری هم بزن واسه خودت
ناراحت نباش رتبه برتر اینطوری هم داشتیم ...دیدم که میگم@romisa1234 ببخشید
ازکجاباید تهیه کنم دفترچه سئوال هارو -
آخرای سال تحصیلی یعنی تقریبا بعد از عید حتما اول کنکورای سالای اخیر رو جواب بدید
اگه کنکوری سخت بود براتون ، یه بار دیگه حلش کنید
اگه وقت شد آزمونای جامع موسسات رو همونطور زماندار و به صورت شبیه سازی حل کنید خیلی موثره@romisa1234 فدات شم من
مرسی یه دنیا ممنونتم
-
avin_r
خواهش میکنم... کاری نکردم که....
بازم اگه آزمون میرفتی بهتر بود
ولی سعی کن حتما زماندار و به صورت آزمونی برگزار کنی...
اگه به بودجه بندی نرسیدی باز هم توو همون تاریخ آزمونو برگزار کن...از آزمون دادن هیچوقت فرار نکن حتی توو بدترین شرایط .....حتی اگه یه زمانی خیلی هم بد عمل کردی باز هم یه درس جدید بهت میده....
اگه توو یه درسی اونطوری که میخواستی پیش نرفت یا سوالا غیراستاندارد بود یا هرچیز دیگه فقط ناامید نشو و ادامه بده و به فکر راه حل باش و هرکاری که برای بهترشدنش به ذهنت میرسه انجام بده