مدرسه چقدر در موفقیت تحصیلی تاثیر دارد؟
-
سلام. من نمیونه دولتی یک شهر دیگه که 90 کیلومتر با شهر خودمون فاصله داره قبول شدم. شهر خودمون نمونه نداره.میخواستم بدونم مدرسه چقدر در موفقیت تحصیلی دانش اموز تاثیر داره؟ایا همه چیز به دانش اموز بستگی داره یا یک مدرسه خوب هم میتونه تاثیر زیادی داشته باشه؟ البته مدرسه دولتی شهر خودمون هم خوبه و امسال یه رتبه 500 تجربی داشت.
-
|:
به شخصه در مدارس بسی چرتی درس خوندم :/و دارم میگم تا زمانی که خودم نمیخوندم هیچ تاثیر خاصی نداشت!
کلا همه چی بستگی ب فرد داره
هستن بچه هایی که تو مدارس برتر درس میخونن و پیاز شناسی هم قبول نمیشن :/
و برعکسشم هست !کلا تا خودت نخوای
مدرسه علامه حلی هم درس بخونی هیچی اتفاق نمیفته |: -
به نظرم مدرسه های خیلی تاپ مثل شهید مدنی تبریز خیلی تاثیر گزارن
ولی مدرسه های نمونه هم درحد دولتیا هستند فکر نکنم ارزششو داشته باشه .
اگه کسی روش درس خوندن خودشو پیدا کرده باشه تو هر روستای دور افتاده ای هم میتونه رتبه بیاره
آلا و کتاب های کمکی هم برا اینکار کافی هس فقط باید اراده داشت -
فقط اینکه درمورد خوابگاه چیزی نگفتید. من اگه بخوام برم نمونه باید تو خوابگاه بمونم. به نظرتون خونه بمونم و تو شهر خودمون بخونم یا برم نمونه تو خوابگاه؟
@davaji81
همه چی بستگی ب خودت داره!
شاید جو خوابگاه بهت کمک کرد و تونستی درس بخونی
شایدم نتیجه بر عکس بده
خودت اگه میدونی که تو جمع بچه ها با هم درس بخونید و سر و صدا اینا نمیکنند و درس خونن
شاید مفید باشه
ولی بعید میدونم! -
فقط اینکه درمورد خوابگاه چیزی نگفتید. من اگه بخوام برم نمونه باید تو خوابگاه بمونم. به نظرتون خونه بمونم و تو شهر خودمون بخونم یا برم نمونه تو خوابگاه؟
-
@m-bahrami1378 در مدرسه چقدر در موفقیت تحصیلی تاثیر دارد؟ گفته است:
@davaji81 خابگاه افتضاحه به نظر من .تجربشو داشتم
چطور؟
-
چطور؟
@davaji81 در مدرسه چقدر در موفقیت تحصیلی تاثیر دارد؟ گفته است:
چطور؟
چون جو خوابگاه ما خیلی بد بود البته نه به خاطر بچه ها بیشتر به خاطر مسعولای خوابگاه که همش منت سر ادم میزارن انگاری که ما ارث باباشونو خورده بودیم با اینکه برای خوابگاه ازمون پول هم میگرفتن
و اینکه از خیلی امکانات محدود بودیم به خاطر مونث بودنمون
البته ایت خوابگاهی که شما میخواین برین شاید شرایطش متفاوت باشه تصمیم با خودتونه -
ببین عزیز این نظر خودمه شاید یکی بدش اومد شاید یکی خوشش اومد
به نظر من برای دبیرستان هر چه مدرسه ای مزخرف تر باشه بهتره
الان فرض کن تو بری نمونه ی اونجا اگه معلم درسای چرت و پرت و مزحرف مانند امادگی دفاعی یا سواد رسانه ای یا .. گاوت زاییده
چون آدم وقتش کمه که بتونه همه درسا رو سنگ تموم بزاره و هر چی هم معلمای این درسا سخت گیر تر باشن وقت آدم کمتر میشه
به نظرم اگه مدرسه شهر خودت جوش خوب بود (هم مدرسه ای هات خیلی لات نبودن که رو تو تاثیر بزار ) برو مدرسه شهرتون و از فیلمای الا استفاده کن اشکالی هم داشتی نتونستی رفع کنی از معلمات بپرس اونا هم بلد نشد اینجا هست معلمای دیگه شهرتون هست -
ببین عزیز این نظر خودمه شاید یکی بدش اومد شاید یکی خوشش اومد
به نظر من برای دبیرستان هر چه مدرسه ای مزخرف تر باشه بهتره
الان فرض کن تو بری نمونه ی اونجا اگه معلم درسای چرت و پرت و مزحرف مانند امادگی دفاعی یا سواد رسانه ای یا .. گاوت زاییده
چون آدم وقتش کمه که بتونه همه درسا رو سنگ تموم بزاره و هر چی هم معلمای این درسا سخت گیر تر باشن وقت آدم کمتر میشه
به نظرم اگه مدرسه شهر خودت جوش خوب بود (هم مدرسه ای هات خیلی لات نبودن که رو تو تاثیر بزار ) برو مدرسه شهرتون و از فیلمای الا استفاده کن اشکالی هم داشتی نتونستی رفع کنی از معلمات بپرس اونا هم بلد نشد اینجا هست معلمای دیگه شهرتون هست@ایمورتال
خودمم از درسایی مثل آمادگی دفاعی زیاد خوشم نمیاد. و هرچی معلمش بی حوصله تر بهتر. اما پارسال سال نهم معلم آمادگی دفاعیمون عالی بود یه ادم کتابخون و با تفکرات سیاسی خاص. یکم بد دهن بود ولی خب از خیلی معلما بهتر بود.
و درضم یه سوال داشتم : تو خوابگاه میشه لپ تاپ تبلت و از این قبیل چیز هارو برد؟ اگه نشه که خیلی بده من باید به اینا دسترسی داشته باشم تا فیلم های آموزشی رو ببینم. -
@ایمورتال
خودمم از درسایی مثل آمادگی دفاعی زیاد خوشم نمیاد. و هرچی معلمش بی حوصله تر بهتر. اما پارسال سال نهم معلم آمادگی دفاعیمون عالی بود یه ادم کتابخون و با تفکرات سیاسی خاص. یکم بد دهن بود ولی خب از خیلی معلما بهتر بود.
و درضم یه سوال داشتم : تو خوابگاه میشه لپ تاپ تبلت و از این قبیل چیز هارو برد؟ اگه نشه که خیلی بده من باید به اینا دسترسی داشته باشم تا فیلم های آموزشی رو ببینم.@davaji81 در مدرسه چقدر در موفقیت تحصیلی تاثیر دارد؟ گفته است:
@ایمورتال
و درضم یه سوال داشتم : تو خوابگاه میشه لپ تاپ تبلت و از این قبیل چیز هارو برد؟ اگه نشه که خیلی بده من باید به اینا دسترسی داشته باشم تا فیلم های آموزشی رو ببینم.ببین در مورد این کتابای متفرقه باید اینو بهت بگم که اصلا نباید بهشون اهمیت بدی مثلا من خودم همه ی دسام خوب بود ولی تاریخ و دفاعی و جغرافی وغیره رو همیشه نمرهی کم میگرفتم
درمورد تبلت و موبایل هم باید بهت بگم تو خابگاه دبیرستان کلا این جور موار دقدغنه مثلا توی خابگاه ما اگه سرپرست یا مدیر میدید اینا رو دست دانش اموز اون دانش اموز بیچاره دیگه اخراج میشد محدودیتی که میگم برا همینه
نمیدونم دختری یا پسر ولی بازم اینو بهت میگم که شرایط دختر و پسر خیلی فرق داره و حتی شرایط خوابگاه های مختلفم فرق داره