برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد
- 
بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ 
- 
masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
- 
بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه اوه اوه ؟!!!! 
- 
Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 خوب من به شما حق میدم دلیل خندم رو نفهمیده باشید ،
 چون اگه دقت کرده باشید مخاطب من مسعود بود . 
- 
بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 چون اگه دقت کرده باشید مخاطب من مسعود بود . Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 چون اگه دقت کرده باشید مخاطب من مسعود بود . اگه دقت کرده باشید مخاطب آقا مسعود هم من بودم نه شما ! 
- 
Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 چون اگه دقت کرده باشید مخاطب من مسعود بود . اگه دقت کرده باشید مخاطب آقا مسعود هم من بودم نه شما ! بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 چون اگه دقت کرده باشید مخاطب من مسعود بود . اگه دقت کرده باشید مخاطب آقا مسعود هم من بودم نه شما ! خوبه که نمیدونید مخاطبتون کیه 
 خخخ
 فک کنم سه تا پست بالایی مخاطبتون Taha-76 بود هاا

- 
Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 چون اگه دقت کرده باشید مخاطب من مسعود بود . اگه دقت کرده باشید مخاطب آقا مسعود هم من بودم نه شما ! بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 چون اگه دقت کرده باشید مخاطب من مسعود بود . اگه دقت کرده باشید مخاطب آقا مسعود هم من بودم نه شما ! پس اینو من فرستادم .... 
 خخخ
 این سوالو من پرسیدم ؟
 خخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
- 
بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 چون اگه دقت کرده باشید مخاطب من مسعود بود . اگه دقت کرده باشید مخاطب آقا مسعود هم من بودم نه شما ! پس اینو من فرستادم .... 
 خخخ
 این سوالو من پرسیدم ؟
 خخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 خخخ
 این سوالو من پرسیدم ؟
 خخخ  ...عجب ...عجب
 عجیب قاطی کردید ...یه بار دیگه پستارو مرور کنید حله
 دیگه حرفی ندارم
- 
بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 خخخ
 این سوالو من پرسیدم ؟
 خخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
- 
Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: Taha 76 در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: masoud در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: baran.sadat در برنامه ریزی شخصی و فرد به فرد گفته است: بهاره خیلی ممنون بهاره جان    خواهش عزیزجان اوه اوه خخخخخخخخخ ؟؟ میشه بفرمایید به چی میخندین؟!  
 خخخ
 این سوالو من پرسیدم ؟
 خخخ  ...عجب ...عجب
 عجیب قاطی کردید ...یه بار دیگه پستارو مرور کنید حله
 دیگه حرفی ندارم
- 
منم این نرم افزارومیخوام لطفا 

راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی
 راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی