چه فیلمی ببینم؟
-
سلام ازمون هاروچه طورمیشه شرکت کرد؟لطفابگیدفیلم های چه استادهایی روببینم؟بهنظرتون چه ازمونی روشرکت کنم گزینه دویاقلم چی؟چه طوربایداز سایت استفاده کنم
-
سلام ازمون هاروچه طورمیشه شرکت کرد؟لطفابگیدفیلم های چه استادهایی روببینم؟بهنظرتون چه ازمونی روشرکت کنم گزینه دویاقلم چی؟چه طوربایداز سایت استفاده کنم
-
هدیه سلام، آزمون ها رو باید برید ثبت نام کنید. اگه نظام قدیمی هستید که فقط آزمون قلمچی برای نظام قدیمی ها برگزار میشه.
مقطع تحصیلیتون رو مشخص کنید که نظام قدیمید یا جدید؟
کدوم سایت؟ انجمن منظورتونه یا www.sanatisharif.ir ؟ -
داخل سایت نوشته ازمون هفتگی میخواستم بدونم چه طورمیشه تواین ازمونها شرکت کرد؟وعلاوه براون درموردازمون قلم چی وگزینه دوبرای طول سال پرسیدم؟
-
راستی نظام جدیدهستم امسالم کنکوریم
-
داخل سایت نوشته ازمون هفتگی میخواستم بدونم چه طورمیشه تواین ازمونها شرکت کرد؟وعلاوه براون درموردازمون قلم چی وگزینه دوبرای طول سال پرسیدم؟
-
راستش من اصلا بااین سایت اشنانیستم،درموردازمون هم که گفتم فکرکردم به صورت هفتگی برگزار میشه لطفا اگه میشه یکم بیشترتوضیح بدید
-
هدیه در چه فیلمی ببینم؟ گفته است:
نه آلاء آزمون برگزار نمیکنه.
-
مرسی
-
هدیه
استاد متناسب با هر شخصی فرق میکنه
مثلا من خودم واسه فیزیک تدریس استاد کازرانیان رو بیشتر درک میکردم درحالیکه برای دوستام فیلمای استادطلوعی رو دانلود میکردم
پیشنهادم اینه از هر استاد یه جلسه ببینید بعد تصمیم بگیرید با کدوم استاد پیش برید -
برای دهم ویازدهم فیلم های درسهاکامل هستن؟لطفابرای ریاضی وزیست هم استادمعرفی کنید؟فیلمهاروبایدازکجاببینم؟
-
هدیه
استاد متناسب با هر شخصی فرق میکنه
مثلا من خودم واسه فیزیک تدریس استاد کازرانیان رو بیشتر درک میکردم درحالیکه برای دوستام فیلمای استادطلوعی رو دانلود میکردم
پیشنهادم اینه از هر استاد یه جلسه ببینید بعد تصمیم بگیرید با کدوم استاد پیش برید@romisa1234 مرسی ازراهنماییتون
-
نظام جدیدنداریم؟لطفااگه کسی هست پاسخ بده.