b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
@samiraac در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام.به نظرتون سوال 12 قسمت ب امتحان نهایی 95 .چندین جواب نداشت.
سلام...همون آنتالپی استاندارد سوختن متان؟
چون آنتالپی استاندارد سوختن میشه سوختن یک مول ماده در مقدار کافی اکسیژن خالص -
سلام
واقعا عالی بود واقعا عالی
من که سر امتحان های کلاسی که معلم می گرفت میشدم 8 یا 9 با این اموزش شما امتحان نهایی رو در حد 20 نوشتم واقعا عالی بود
واقعا عالی
نمیدونم چطور از شما تشکر کنم
هم از استاد آقاجانی و هم از تمام کسانی که باعث شدن این کار انجام بشه تشکر می کنم -
سلام دوستان ..دوستان من آزمون گزینه دو شرکت کردم در جریانین که گزینه دو توی تابستان روی سوم تمرکز میکنه بنظر شما من این فیلم های صفر تا صد سوم رو ببینم کافیه؟و میتونم تست های ازمون ها رو بزنم؟یا باید بشینم اون کلاس کنکورو ببینم؟
چون اگه بخام کلاس کنکورو ببینم باید از اولش شروع کنم و بنظرم سردرگم میشم نظر شما چیه؟ -
@brain-waves در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
آیا جزوات به صورت کامل تو سایت نیست؟
هر چی میگردم جزوات پیش دانشگاهی رو پیدا نمیکنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون -
سلام .من برای ترمیم معدل شهریور ثبت نام کردم میخواستم ببینم این فیلم ها کامله واسه نهایی ؟
-
Mr-President در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام .من برای ترمیم معدل شهریور ثبت نام کردم میخواستم ببینم این فیلم ها کامله واسه نهایی ؟
بله هم امتحان نهایی و هم برای کنکور نکاتی ویژه توش هست ( البته دبیر هنگام تدریس می فرمایید که این مبحث فقط برای کنکوری هاست اگر چیزی نگفتند یعنی برای امتحان نهایی باید نگاه کنیدش )
-
استاد آقاجانی انقد خوب توضیح میدن که من گاهی اوقات واقعا احساس میکنم میتونم شیمی رو تدریس کنم ! نتونستم در برابر هیجانم مقاومت کنم . خیلی متشکرم از ایشون . خدا خیرشون بده در هر دو جهان *** و همینطور سایر عزیزان آلا *** متشکر از همه
-
عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از استاد اقاجانی بابت تدریس فوق العادشون!
هرچقدر تعریف و تشکر کنم کم کردم.من اصلا حوصله ی مرور سال دومم رو نداشتم.با همون جلسه اول ایشون کل مطالب شیمی 2 به خاطرم اومدن.یعنی هیچوقت فکر نمیکردم دوباره انقد مسلط بشم روی مطالب گذشته! دستتون درد نکنه استاد.یاعلی -
فربد در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام ببخشید سوم دبیرستانا برای کنکور را با اینا جمع کرد؟
سلام سوالتان رو درست تر بیان کنید معلوم نیست چه سوالی پرسیدید تا بهتر بتوانیم پاسخ گو باشیم . این فیلم ها برای امتحان نهایی آماده شده اند و بخش استوکیومتری برای کنکور هم در این فیلم ها تدریس شده است (در بخشی مجزا از تدریس برای نهایی).
-
سلام فیلم مبحث ۱۲ و ۱۳ با جزوههاش همخونی نداره.میشه جزوههاشو بزارید؟
-
سلام . ممنون بابت زحمتی که میکشین . بنده سال سوم هستم و امسال امتحان نهایی دارم خواستم بپرسم به نظرتون با این ویدئو ها میتونم کنکور ازمایشی رو عالی بزنم یا نه 0 تا صد بهتره ؟ صفر تا صد کنکور بخش شیمی دوم رو تموم کردم الان تو دو راهی موندم که کدوم رو نگاه کنم ؟ با 0 تا 100 میتونم امتحان نهایی رو خوب بزنم یا نه روش های امتحان نهابی با کنکور فرق میکنه
-
m_azad20 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد سوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام . ممنون بابت زحمتی که میکشین . بنده سال سوم هستم و امسال امتحان نهایی دارم خواستم بپرسم به نظرتون با این ویدئو ها میتونم کنکور ازمایشی رو عالی بزنم یا نه 0 تا صد بهتره ؟ صفر تا صد کنکور بخش شیمی دوم رو تموم کردم الان تو دو راهی موندم که کدوم رو نگاه کنم ؟ با 0 تا 100 میتونم امتحان نهایی رو خوب بزنم یا نه روش های امتحان نهابی با کنکور فرق میکنه
سلام، با همین صفر تا صد سوم دبیرستان می تونی امتحان نهایی رو 20 بگیری که هیچ، نکات خفن کنکوریش هم توش گفته شده ( دبیر می گند که این برای کنکوره لذا اگه خواستید می تونید بزنید جلو یا گوش کنید ) گوش کنید بهتره!
-
این پست پاک شده!