ترمیم معدل
-
با سلام .به نظرتون برای ترمیم معدل کنکور ۹۸ اقدام کنیم ،با وجود اینکه ۳۰ درصد کنکور ۹۸رو به خودش اختصاص میده .درحالی که ۷۰درصد کنکور۹۸ معلوم نیست دفترچه سوال هاجدا باشه یا اصلا به روال سوال های سال های قبل هست یا نه.ممنون میشم جواب بدید.
-
سلام
من که ترمیم معدل شرکت کردم هیچ فایده ای نداشت معدل اصلیتم تغییر نمیکنه فقط موقع وارد کردن ریز نمرات اون درسایی که امتحان دادی و نمراتت بهتر شده رو میتونی تغییربدی به نظرم الکیه. این سی درصدم که میگی من از یه مشاور شنیدم که به این معنی نیس که کنکور70درصد مهمه درواقع صد درصد کنکور سره جاشه و درصد معدل به اون صد درصد کنکور اضافه میشه
خودم خیلی نفهمیدم چیشد امیدوارم منظورمورسونده باشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
سلام
من که ترمیم معدل شرکت کردم هیچ فایده ای نداشت معدل اصلیتم تغییر نمیکنه فقط موقع وارد کردن ریز نمرات اون درسایی که امتحان دادی و نمراتت بهتر شده رو میتونی تغییربدی به نظرم الکیه. این سی درصدم که میگی من از یه مشاور شنیدم که به این معنی نیس که کنکور70درصد مهمه درواقع صد درصد کنکور سره جاشه و درصد معدل به اون صد درصد کنکور اضافه میشه
خودم خیلی نفهمیدم چیشد امیدوارم منظورمورسونده باشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@رهاتوکل
خب شماکی اقدام کردی برای ترمیم معدل ؟
از طریق مدرسه تون پیگیرش شدین؟ -
@رهاتوکل
خب شماکی اقدام کردی برای ترمیم معدل ؟
از طریق مدرسه تون پیگیرش شدین؟@mahnaz-848 از ناظم مدرسمون پرسیدم یه مدرسه ی دیگه که مدرسه ی بزرگسالان بود رو بهم معرفی کرد و گفت باید اونجا ثبت نام کنم و دیگه تموم کارا همونجا انجام شد
تاریخ امتحانارو یادم نیس دقیقا اما فک کنم اواخر مرداد و اوایل شهریور بود.البته من فقط نمره ی شیمی و عربیم کامل نبود و همین دوتارو شرکت کردم که عربیم از امتحان خردادم نمرم کمترشد که باز درخواست دادم که اونو برام تایید نکنن
ببخشید طولانی شد.موفق باشی دوست گلم:cherry_blossom: