میشه بدون تمرین درک مطلب( فقط4 سوال مفهوم) به75درصد رسید؟
-
@zahra_asd یه چیز بگم شاید بهتر بتونی راهنمایی کنی. ما دوازدهم کلا 4 درس عربی داریم نظرت چیه جلو جلو خودم قواعد 12 تموم کنم بشینم تست بزنم؟
-
@zahra_asd یه چیز بگم شاید بهتر بتونی راهنمایی کنی. ما دوازدهم کلا 4 درس عربی داریم نظرت چیه جلو جلو خودم قواعد 12 تموم کنم بشینم تست بزنم؟
@arash-1379 در میشه بدون تمرین درک مطلب( فقط4 سوال مفهوم) به75درصد رسید؟ گفته است:
قواعد سالهای قبل رو خوندین کامل؟
-
@arash-1379 در میشه بدون تمرین درک مطلب( فقط4 سوال مفهوم) به75درصد رسید؟ گفته است:
قواعد سالهای قبل رو خوندین کامل؟
@zahra_asd الان دارم میخونم تا مهر همه رو تموم میکنم پایه... کلا راه حل میخوام که خوندن درک مطلب داخلش نباشه

-
ریاضی با کسی پیش رفتی يا خودت خوندی؟
-
@zahra_asd الان دارم میخونم تا مهر همه رو تموم میکنم پایه... کلا راه حل میخوام که خوندن درک مطلب داخلش نباشه

اگه اینارو کامل مسلط شدی برو دوازدهم پیش خوانی کن ولی با یه منبع خوب ک درست یاد بگیری نه اینکه گیجت کنه
تستایی ک میزنی،اونایی که برات سخت تره یا اشتباه زدی یا بلد نبودی و... رو نشان دار کن، دفعات بعدی برای مرور یا وقتایی ک زمان نداشتی فقط اونا رو بزن.
اگه دوازدهمم شرو کردی از قبلیا غافل نشو.
عربی رو خیلی باید مرور کرد.
من هروقت میخواستم بخونم تو نیم ساعت دوباره کل قواعدرو از اول میخوندم. -
ریاضی کلا نخوندم
ولی الان یه دبیر خوب پیدا کردم ک اگه بمونم با اون میخونم -
سلام تو ویدیو اقای موقاری گفتن که جزوه نکته زیست دهم رو بخونید....اگر کسی این جزوه رو داره یا نوشته لطفا بفرسته...واقعا نیاز دارم....
-
ریاضی کلا نخوندم
ولی الان یه دبیر خوب پیدا کردم ک اگه بمونم با اون میخونم@zahra_asdاصلا نمیشه همه ی مطالب رو برا کنکور خوند حتما باید یکی دوتا مطلب حذف بشن
-
@zahra_asdاصلا نمیشه همه ی مطالب رو برا کنکور خوند حتما باید یکی دوتا مطلب حذف بشن
@zahra_asdاصلا نمیشه همه ی مطالب رو برا کنکور خوند حتما باید یکی دوتا مطلب حذف بشن
ب نظرم این فکر اشتباهه.
اگه از همون اول این طرزفکررو داشته باشید، نزدیکای کنکور میبینین کلی چیزای نخونده دارین و بعضی از چیزایی که خوندین کامل مسلط نشدین. از اون موقع ب بعد استرس میگیرین و هرچقدرم بخونین بازم دلتون میخواد زمان ب عقب برگرده. -
سلام آیا میشه عربی 98 نظام قدیمو صد زد با چه روندی؟
-
shahab1480 در میشه بدون تمرین درک مطلب( فقط4 سوال مفهوم) به75درصد رسید؟ گفته است:
سلام. به نظر من برا 100 زدن عربی یا هر درسی باید اونقدر خونده باشی و اعتماد ب نفس داشته باشی ک اگه یه سوال غلط بود یا دو تا جواب داشت تو به خودت شک نکنی. امسال برای عربی یه سوال 2تا جواب داشت ک من کنار هردوتاش یه علامت زدم ولی نمیدونستم کدومو بزنم، آخرشم جواب ندادم! البته خب من برای 100 نرفته بودم؛ 74زدم.
برای اینکه 100 بزنین باید %(#ff00cc)[اول یه منبع خوب] داشته باشین ک قواعد توی ذهنتون بمونه! چون عربی خیلی فرّاره.
کاری نداشته باشین ک بقیه از گاج نقره ای یا چیزای دیگه تعریف میکنن؛ من خودم کتاب گاج نقره ای به اون گنده ای رو اصصصصلا نتونستم بخونم و داشت من رو از عربی متنفر میکرد با اون درسنامه های طولانی.
به جاش از جزوه 82صفحه ای(بعضیاش برا انسانیا بود البته، برا تجربی کمتر میشه) %(#00ccff)[استاد جلادتی] و تدریسشون استفاده کردم. بعد از اون، اواخر سال یه کتاب تست دیگه خریدم(آبی کانون) ک درسنامه زیادی نداشت و البته من لازم نداشتم ولی خب چیدمان تست ها توش عالی بود. من دو ماه آخر برای عربی تست کار میکردم.
اگه از همین الان براش وقت بذارید مطمئنا درصد خیلی خوبی میزنید. -
shahab1480 توصیه ی من فیلمای استاد جلادتیه. چون اونقدر قواعد رو پیچیده نمیکنه ک آدم گیج بشه. با شعر قواعد توی ذهن آدم میمونه و البته صداشون(:
من که فکر میکنم اگه بمونم پشت کنکور، میتونم هرروز کل عربی رو تو چن دیقه ی کم مرور کنم هم به خاطر کم حجم بودن جزوه و هم به خاطر تدریسشون.