کنکور98
-
اخه بقیه اینقد استرس میدن ک باید روزانه خیلی مطالعت بالا باشه ک قبول بشی واس همین خیلی استرس دارم
-
اخه بقیه اینقد استرس میدن ک باید روزانه خیلی مطالعت بالا باشه ک قبول بشی واس همین خیلی استرس دارم
بله درست میگن. اما ساعت مطالعه بالا فاکتور لازم هست ولی کافی نیست. شما باید از هر روزتون به نحو احسن استفاده کنید و کار های زیادی انجام بدید. چه بسا طرف 8 ساعت میخونه میبینید یه حجمی جمع کرده که اصلا به ساعت نمیخوره. بعد میره از بقیه روزش استفاده میکنه بیشترم میخونه. این موفقه نه لزوما بگیم 12 ساعت بخونیم.
طرف 12 ساعت میخونه نصفش فقط فیلم میبینه :/ :expressionless_face: -
محدثه76
به حرف بقیه اصلا توجه نکن
من با همین حرف این و اون بیچاره شدم...
این جور مواقع مادر بزرگ و حتی راننده تاکسی که تو رو قراره تا یه جایی برسونه مشاور کنکور میشه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
محدثه76
به حرف بقیه اصلا توجه نکن
من با همین حرف این و اون بیچاره شدم...
این جور مواقع مادر بزرگ و حتی راننده تاکسی که تو رو قراره تا یه جایی برسونه مشاور کنکور میشه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
@moein0614 بله چرا که نه :))
دخترعموی مادر من سال فک کنم 94پزشکی قبول شد رتبه اش دقیق یادم نیست ولی فک کنم 233 بود
وقتی ازش پرسیدم چند ساعت درس خوندی گفت 14 :/ و من به افق خیره شدم :face_with_tears_of_joy:@faezeh-r
من دیگه نظری ندارم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
@faezeh-r
من دیگه نظری ندارم:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: -
@moein0614 بله چرا که نه :))
دخترعموی مادر من سال فک کنم 94پزشکی قبول شد رتبه اش دقیق یادم نیست ولی فک کنم 233 بود
وقتی ازش پرسیدم چند ساعت درس خوندی گفت 14 :/ و من به افق خیره شدم :face_with_tears_of_joy: -
بعضی ها فک میکنن اگه از این کلاس ب اون کلاس وقتشونو تلف کنن حتما نتیجه میگیرن :/
درحالی که پسر دوست بابام 70میلیون خرج کنکور امسالش کرد ولی بعد اون همه درب دری روز ی که نتیجه ها اعلام میشد خونه نیومد :/ 20000اورده بود :/ :expressionless_face: :expressionless_face: تراز همین ادم تو قلمچی7000بود :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: ینی من موندم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
@moein0614 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: والا من یه هفته دپرس بودم :/ :frowning_face: :frowning_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@faezeh-r
آخه اگه بخواد 14 ساعت درس بخونه و به ازای هر 1.5 ساعت 15 دقیقه استراحت کنه و روزی 7 ساعت بخوابه و روزی حداقل 2 ساعت رو به خوردن و چیز های غیر قابل ذکر صرف کنه ....
مجموعا روزی بیشتر از 24 ساعت میشه:face_with_tears_of_joy: -
@faezeh-r
آخه اگه بخواد 14 ساعت درس بخونه و به ازای هر 1.5 ساعت 15 دقیقه استراحت کنه و روزی 7 ساعت بخوابه و روزی حداقل 2 ساعت رو به خوردن و چیز های غیر قابل ذکر صرف کنه ....
مجموعا روزی بیشتر از 24 ساعت میشه:face_with_tears_of_joy:@moein0614 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: همون نه خب من ازش پرسیدم گفت که مثلا 2روز از هفته استراحت میکنه بقیه ارو عین ماشین کار میکنه :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: گفتم مطمئنی ما فامیلیم :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-r
مجموعا روزی بیشتر از 24 ساعت میشه:face_with_tears_of_joy: -
بعضی ها فک میکنن اگه از این کلاس ب اون کلاس وقتشونو تلف کنن حتما نتیجه میگیرن :/
درحالی که پسر دوست بابام 70میلیون خرج کنکور امسالش کرد ولی بعد اون همه درب دری روز ی که نتیجه ها اعلام میشد خونه نیومد :/ 20000اورده بود :/ :expressionless_face: :expressionless_face: تراز همین ادم تو قلمچی7000بود :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: ینی من موندم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:@faezeh-r
واقعا؟:face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: -
محدثه76
صنیعی -
@moein0614 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: همون نه خب من ازش پرسیدم گفت که مثلا 2روز از هفته استراحت میکنه بقیه ارو عین ماشین کار میکنه :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: گفتم مطمئنی ما فامیلیم :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@faezeh-r
خخخ -
@faezeh-r
واقعا؟:face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear:@moein0614 در کنکور98 گفته است:
@faezeh-r
واقعا؟:face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear:بعله و وقتی من ترازشو دیدم که هفت هزاره گفتم این دیگه حتما پزشکیه :/ اونوقت رفته 20هزار اورده :/ معلوم نیست کجا بوده سر جلسه کنکور :/
فکرش مشغول یارو ..... از این حرفا دیگه :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@moein0614 در کنکور98 گفته است:
@faezeh-r
واقعا؟:face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear: :face_screaming_in_fear:بعله و وقتی من ترازشو دیدم که هفت هزاره گفتم این دیگه حتما پزشکیه :/ اونوقت رفته 20هزار اورده :/ معلوم نیست کجا بوده سر جلسه کنکور :/
فکرش مشغول یارو ..... از این حرفا دیگه :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@faezeh-r شاید سوالارو شب قبل خریده