انگيزه
-
روز ها میگذرد زمان هایت ثانیه به ثانیه میگذرد مبادا با یک شکست دلسرد شوی هماتا اگر شکستی نباشد موفقیتی نداری تو اگر یکدفعه به اوج برسی یکدفعه هم سقوط خواهی کرد لذت موفقیت تدریجی بودنش است اینکه صبح را با عشق شروع کنی برای رسیدن به رویاهایت و بگویی من میتوانم یک قدم به موفقیت نزدیک شده ای یادت نرود او خداس همیشه حواسش به خواسته های بنده هایش هست مبادا از او روی برگردانی و ناامید شوی امیدت به خدایت باشد به او توکل کنی تمام کائنات دست به دست هم میدهند تا به هدفت برسی.
-
صبح که از خواب بیدار شد رو سرش فقط سه تار مو مونده بود!
با خودش گفت: هییم! مثل اینکه امروز موهامو ببافم بهتره! و موهاشو بافت و روز خوبی داشت!فردای اون روز که بیدار شد دو تار مو رو سرش مونده بود!
;هیییم! امروز فرق وسط باز میکنم! این کار رو کرد و روز خیلی خوبی داشت!
پس فردای اون روز تنها یک تار مو رو سرش بود!
اوکی امروز دم اسبی میبندم! همین کار رو کرد و خیلی بهش میو...مد!
روز بعد که بیدار شد هیچ مویی رو سرش نبود!!!
فریاد زد: ایول!!! امروز درد سر مو درست کردن ندارم!
.........
همه چیز به نگاه تو بر میگرده ...
هر کسی داره با زندگیش میجنگه ...
پس سعی کن با مشکلاتت کنار بیایی ... !
حالا خیلی انگیزشی نبود ولی جالب بود -
میدونی وقتی داشتم بزرگ میشدم بابام من رو چی صدا میزد ؟
پنج و نود و هشت سنت !!
اگه تمام مواد شیمیایی بدن انسان رو خالص کنن و بریزن توی شیشه و بخوان بفروشن همین قدر می ارزه . . .
میگفت اگه هر روز درس نخونم و پیشرفت نکنم همین قدر می ارزم
پنج و نود و هشت . . .
#کلاین_بام / انجمن شاعران مرده
-
دکتر احمد حلت :
پسرم!
اگر در زندگی دیدی هفتاد هشتاد درصدِ کاری خوب و امیدوارکننده است و فقط بیست سی درصد آن کم و کاست دارد ، به جای ترسیدن از آن سی درصد کمبود ، به آن هفتاد درصدی که هنوز سرپاست تکیه کن .
اگر چیزی درست کار میکند بگذار به کار خودش ادامه دهد و هیچ عامل مزاحمی باعث بروز اختلال در کارکرد درست آن نشود . وقتی میبینی چیزی دارد کار خودش را با سودآوری و نفع رسانی کامل انجام میدهد و همزمان ایده جدیدی نیز به ذهنت میرسد ، خوب چه اصراری است کار قبلی را خراب کنی .
مهم این است که یاد بگیریم دوباره کاری نکنیم و مانع بهرهوری و سود رسانی مجموعههای قبلی نشویم .
ما آدمها تا وقتی قلبمان تیر نکشد و به سوزش نیفتد متوجه نمیشویم که صاحب قلب سالمی بودهایم . همین الآن بخشهایی از زندگی تو بینقص و عالی کار میکنند که متوجهش نیستی . به آنها کاری نداشته باش و بگذار همانطور عالی و بینقص باقی بمانند .دلنوشتههای احمد به امیروالا
-
Drfariborz در انگيزه گفته است:
@moein0614 این یکی رو خیلی حال کردم
اسپم میشن اینا
یه جمله انگیزشی برای رفع اسپم بذارین -
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to moein_alizadeh on ۳۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@moein0614 این یکی رو خیلی حال کردم
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to moein_alizadeh on ۳۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@moein0614 درود
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to moein_alizadeh on ۳۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@moein0614 احسنت
-
به دنیا پا نهاده ای
درست مانند
کتابی باز ، ساده و نانوشته ،
باید سرنوشت خود را رقم بزنی ،
خود ، و نه ، کس دیگر
چه کسی می تواند چنین کند ؟
چگونه ؟
چرا ؟
به دنیا آمده ای !
همچون یک بذر زاده شده ای ،
می توانی همان بذر بمانی و بمیری ،
اما ، می توانی گل باشی و بشکفی ،
می توانی ؛
درخت باشی و ببالی !اوشو
-
چرخ برهم زنی ار غیر مرادت گردد
تو نه آنی که زبونی کشی از چرخ فلک -
چیه فک می کنی دیگه نمی تونی به رویات برسی؟؟؟
یادت باشه دو تا چیز تو این دنیا تاریخ انقضا نداره :
عسل
رویای تو -
از پیشرفت آروم نترس
از بی حرکت موندن بترس -
هیچ وقت تسلیم نشو
اگه یه سرباز تو شطرنج راهشو تا آخر ادامه بده تبدیل به وزیر می شه -
اگه برای چیزی که می خواهید نمی جنگید
برای از دست دادن آن گریه نگنید -
غیرممکن چیست؟
غیر ممکن واژه بسیار بزرگ است که توسط انسان های کوچک اختراع شده است -
اگه برای چیزی که می خواهید نمی جنگید
برای از دست دادن آن گریه نگنید -
moein_alizadehreplied to moein_alizadeh on ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
غیرممکن چیست؟
غیر ممکن واژه بسیار بزرگ است که توسط انسان های کوچک اختراع شده است -
moein_alizadehreplied to moein_alizadeh on ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!