آلاء رایگان تر شد
-
سلام به آلایی های عزیز،
در خصوص اینترنت رایگان، همه چی تا الان طبق برنامه پیش رفته و داریم بهش نزدیک می شیم.
اگر با همین سرعت پیش بریم، از ۲۰ مرداد ماه ترافیک استفاده از سایت آلاء برای کسانی که اینترنت آسیاتک دارند رایگان می شود.
یعنی دانلود از آلاء از حجمتون کم نمی کنه.از ۲۰ مرداد آلاء به کسانی که اینترنت آسیاتک ندارند هم یک کد تخفیف ۱۰۰٪ اهدا خواهد کرد که سرویس ۴ مگ آسیاتک با ۱۵ گیگ بین الملل و ۳۰ گیگ داخلی رو با ۱۰۰٪ تخفیف دریافت خواهند کرد.
و بعد از تموم شدن حجم هدیه راحت به هر سرویسی که می خواهید می تونید تغییر بدید.
یعنی هیچ محدودیتی نخواهید داشتاز ۲۰ مرداد مهم نیست که شما سرویس ۴ مگ دارید یا ۱۶ مگ، آسیاتک محدودیت سرعت دانلود از آلاء را برای تمام آلایی ها بر میدارد و بدون محدودیت سرعت تا جایی که خط تلفن شما میکشه می تونید دانلود کنید.
و یا آنلاین تماشا کنید.آلاء #رایگان تر شد
@alaa_sanatisharifsohrab سلام .اونایی که خط تلفن ندارند چطوری میتونن از این طرح استفاده کنن
-
سلام به آلایی های عزیز،
در خصوص اینترنت رایگان، همه چی تا الان طبق برنامه پیش رفته و داریم بهش نزدیک می شیم.
اگر با همین سرعت پیش بریم، از ۲۰ مرداد ماه ترافیک استفاده از سایت آلاء برای کسانی که اینترنت آسیاتک دارند رایگان می شود.
یعنی دانلود از آلاء از حجمتون کم نمی کنه.از ۲۰ مرداد آلاء به کسانی که اینترنت آسیاتک ندارند هم یک کد تخفیف ۱۰۰٪ اهدا خواهد کرد که سرویس ۴ مگ آسیاتک با ۱۵ گیگ بین الملل و ۳۰ گیگ داخلی رو با ۱۰۰٪ تخفیف دریافت خواهند کرد.
و بعد از تموم شدن حجم هدیه راحت به هر سرویسی که می خواهید می تونید تغییر بدید.
یعنی هیچ محدودیتی نخواهید داشتاز ۲۰ مرداد مهم نیست که شما سرویس ۴ مگ دارید یا ۱۶ مگ، آسیاتک محدودیت سرعت دانلود از آلاء را برای تمام آلایی ها بر میدارد و بدون محدودیت سرعت تا جایی که خط تلفن شما میکشه می تونید دانلود کنید.
و یا آنلاین تماشا کنید.آلاء #رایگان تر شد
@alaa_sanatisharifsohrab
سلام
اونایی که ایران نیستن مثلا افغانستان چطوری میتوانند از اینترنت رایگان استفاده کنند. -
ببخشید بند 2 رو نمیفهمم چیمیگه؟
یعنی من که اینترنت مخابرات دارم چه جوری میتونم از این استفاده کنم -
یعنی من که اینترنت مخابرات دارم چه جوری میتونم از این استفاده کنم@ایمورتال
فک کنم باید کوچ کنیم به آسیا تک
البته نمیدونم چجوری کد تخفیف رو بگیریم . -
@ایمورتال
فک کنم باید کوچ کنیم به آسیا تک
البته نمیدونم چجوری کد تخفیف رو بگیریم .ehsanjoker1081
خخخخخخخخخخ
جواب هم به آدم نمیدن که -
ehsanjoker1081
خخخخخخخخخخ
جواب هم به آدم نمیدن که@ایمورتال
جوابی گرفتی به منم بده اخه منم مخابراتم -
@ایمورتال
جوابی گرفتی به منم بده اخه منم مخابراتمehsanjoker1081 در آلاء رایگان تر شد گفته است:
@ایمورتال
جوابی گرفتی به منم بده اخه منم مخابراتم
حتما عزیز -
یعنی من که اینترنت مخابرات دارم چه جوری میتونم از این استفاده کنم