-
@راد در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
جلسه 4 و 5 چیه داستانش ؟ باید ببینیم اونا رو هم ؟ مغناطیس که یه جای دیگه تدریس شده !
بله ببینید . بعضی بخش ها رو اینجا تدریس کردن و در اونجا نیست پس دانلود کنید .
-
به نظرتون مباحث پایه در کلاس استاد فدایی فرد به گونه ای هست که مبحث جا بیفته ؟ ( به اندازه ی فیزیک پیش ، توضیحات درسی ارائه میدن یا صرفا جمع بندی و مرور نکات هست ؟ )
من مشکلی با فیزیک پیش ندارم اما فیزیک 3 رو خیلی مشکل دارم . با همین استاد پیش برم یا دروس سال سوم ( مثلا آقای جهانبخش ) رو ببینم یا کلا پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
ممنون:)
-
روح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام بچه ها کتاب تست خوب برای فیزیک پایه و پیش چی هست که بخرم ؟؟فیزیکم خوبه میخام سطحش پایین نباشه
اره به خدا این سوال منم هست.بین الگو و مبتکران شهریاری موندم ولی حجم الگو زیاده و مبتکران بهتره از این نظر.
خواهشا راهنمایی کنیدarsalanalinejad76yahoo.com پیشنهاد من کتاب مهر و ماه است کتاب جامع پایه و جامع پیش واقعا تست های سطح بالایی داره بازم هرجور بهتر میدونید
-
سلام،آیا فیزیکو کامل درس دادن؟!یا ی سری نقصاییم وجود داره؟!ممنون میشم جواب بدین
-
سلام دوستان چرا این فصل های ۴و۵سال دوم اینقد ناقصن مثلا کاروانرژی جلسه اول تدریس نداره و فقط سوالارو حل میکنن
فصل ۵ام از مثال ۱۳شروع میکنن -
سلام دوستان چرا این فصل های ۴و۵سال دوم اینقد ناقصن مثلا کاروانرژی جلسه اول تدریس نداره و فقط سوالارو حل میکنن
فصل ۵ام از مثال ۱۳شروع میکننraminrahimi خب تدریس استاد کازرانیان رو ببینید .. میخواین هم خیلی وقتتون گرفته نشه همایش فراتش رو دانلود کنید و ببینید .. ب نظرم روون تر تدریس میشه
-
واسه کسی که فیزیک صفره صفره کدوم استاد رو پیشنهاد میکنید؟ استاد کازرانیان یا استاد فدایی فرد یا استاد طلوعی؟
سپاس -
فصل ۵ام از مثال ۱۳شروع میکنن -
واسه کسی که فیزیک صفره صفره کدوم استاد رو پیشنهاد میکنید؟ استاد کازرانیان یا استاد فدایی فرد یا استاد طلوعی؟
سپاس@mahsa_k در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سپاس100000000% کازرانیان
اصلا این مرد فوق العادس به خدا -
@M.nasir در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
ببخشید من نمیتونم بین آقای فدایی فرد و آقای طلوعی انتخاب کنم
میشه کمک کنین؟هر دوتا استاد عالین ولی اگه وقت زیاد داری از طلوعی استفاده کن .همین !!!
-
@M.nasir در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام
ببخشید من نمیتونم بین آقای فدایی فرد و آقای طلوعی انتخاب کنم
میشه کمک کنین؟هر دوتا استاد عالین ولی اگه وقت زیاد داری از طلوعی استفاده کن .همین !!!
-
@M.nasir صددرصد استاد فدایی فرد !
با اون جزوه های قشنگش کولاک میکنه -
جلسه 6
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/20/3290
مدت فیلم 44:44
14 دقیقه نخست صحبت های استاد در مورد فصل ها_کتاب_ازمون_پیش نویسها و...
توضیحات کلی حرکت 1 بعدی 2 بعدی
توضیح در مورد زمان و مدت...ثانیه nام و اخرین و اولین ثانیه و ...
حل مثال های 1_2_3_5_6