-
سلــــــــــــــــــوم...بروبچ تجربی...پشت ڪنڪوریا...این تاپیڪو زدم واس اینڪه تو هر ڪدوم از درسای رشته خودمون یه نکته قشنگ دیدیم بزاریم همه ببینن و ازش استفاده و یا حتی اونو ڪامل تر ڪنن...یا سوال و اشڪالی باشه دور هم بررسی و تحلیلش ڪنیم
هر ڪی هس یـــا علی ...حاضری بزنہ

-
سلــــــــــــــــــوم...بروبچ تجربی...پشت ڪنڪوریا...این تاپیڪو زدم واس اینڪه تو هر ڪدوم از درسای رشته خودمون یه نکته قشنگ دیدیم بزاریم همه ببینن و ازش استفاده و یا حتی اونو ڪامل تر ڪنن...یا سوال و اشڪالی باشه دور هم بررسی و تحلیلش ڪنیم

-

-
منم هستم
یا علی -
منم حساب کنید ؛)
-
منم هستم
یا علی -
منم حساب کنید ؛)
-

-
منم هستم.
از اونا پیدا ندارم خخخ:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
#شیمی 2 _آرایش اتمی
به غیر از گاز های نجیب (عناصر گروه 18 ) که تمایل به واکنش ندارند چون اکتت هستند سایر گاز ها برای رسیدن به آرایش پایدار 8 تایی در لایه ظرفیت خود تمایل دارند با یک دیگر واکنش دهند و به صورت 2 اتمی در می آیند.
مثل اکسیژن و هیدروژن و .... -
#زیست2_ایمنی بدن

a) بیماری های واگیردار را "میکروبهای بیماری زا" بوجود می اورند!b) "همه" بیماری ها میکروبی و عفونی نیستند! ← دیابت،کم خونی!
c) در "همه" بیماری ها سیستم ایمنی فعال نمی شود! ← کمبود ویتامین،کمبود آهن !
d) اینطور نیست ک فقطدر بیماری های عفونی سیستم ایمنی فعال باشد! ← سرطان یک بیماری غیر عفونی است ک سیستم ایمنی را فعال میکند!
e) همه عوامل بیماری زا زنده نیستند! ← ویروس
f) همهعوامل بیماری زا میکروب نیستند! ← ڪرم
g) همهمیکروبها بیماری زا نیستند! ← باکتری های روده!

-
amin8920
پوریا رحیمی
ابوالفضل جعفری
البته پوریا رحیمی خیلی بهتره
ازش استفاده نکنی از دستت رفته
سلام دوستانی که امسال قراره برن یازدهم به شما هم گفتن امتحانات یازدهم نهاییه؟یا فقط مدرسه ماست که هی داره گوشزد میکنه🥲
هیچ جاهم درست حسابی توضیح ندادن درباره این.الان موندیم همه کتابارو دونه به دونه حفظ کنیم یا نه فقط سوالای معلم رو...
مخصوصا کتاب تاریخ و زمینش🥴
@تجربیا
@ریاضیا
@یازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همه
توی این تاپیک قصد دارم پی دی اف هایی که مدرسه لطف میکنه برامون میفرسته رو به اشتراک بذارم.
تست دروس هستند همراه با پاسخنامه.
https://s19.picofile.com/file/8431235984/4_5909231913842772276.pdf.html
تست دینی سال دهم
️ درس های ۷ تا ۹
همراه با پاسخنامه
🪴️🪴️
https://s19.picofile.com/file/8431236692/4_6015020243993233742.pdf.html
جزوه تست فارسی سال دهم
️ 100 تست از قرابت معنایی
همراه با پاسخنامه
🪴️🪴️
انشالله مورد استفاده قرار بگیره.
باز هم هست که کم کم به اشتراک میذارم سر فرصت.
@تجربیا
@انسانیا
@دهم
@دانش-آموزان-آلاء

تست دروس