پی دی اف ریاضی (تست)
-
سلام
آیا استفاده از پی دی اف سوالات تستی که از کتاب ها در برخی سایت ها موجود هست میتواند جای کتاب های تست مشابه همان پی دی اف را بگیرد؟
در واقع میتوان بجای کتاب ازپی دی اف استفاده کرد و همان نتیجه را گرفت؟
چراکه خیلی ها معتقدند باید با کتاب تست زد نه بصورت پی دیافو در گوشی موبایل...
ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی درگیرم
.... -
سلام
آیا استفاده از پی دی اف سوالات تستی که از کتاب ها در برخی سایت ها موجود هست میتواند جای کتاب های تست مشابه همان پی دی اف را بگیرد؟
در واقع میتوان بجای کتاب ازپی دی اف استفاده کرد و همان نتیجه را گرفت؟
چراکه خیلی ها معتقدند باید با کتاب تست زد نه بصورت پی دیافو در گوشی موبایل...
ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی درگیرم
.... -
سلام، اگه پی دی اف کامل کتاب هست که فرق محتوایی نداره، ولی همون طور که بقیه هم گفتند بستگی به عادت خود فرد هم داره. برای خود من خوبی کتاب اینه که میتونی راحت تر ورق بزنی، دم دست تره،علامت زدن راحت تره.
با پی دی اف هم میشه مثلا نکات رو توی یه برگه جداگانه نوشت. البته اگه خوره پی دف باشی که فکر کنم همون جا هایلایت و یادداشت میذاری. -
سلام، اگه پی دی اف کامل کتاب هست که فرق محتوایی نداره، ولی همون طور که بقیه هم گفتند بستگی به عادت خود فرد هم داره. برای خود من خوبی کتاب اینه که میتونی راحت تر ورق بزنی، دم دست تره،علامت زدن راحت تره.
با پی دی اف هم میشه مثلا نکات رو توی یه برگه جداگانه نوشت. البته اگه خوره پی دف باشی که فکر کنم همون جا هایلایت و یادداشت میذاری.hami در پی دی اف ریاضی (تست) گفته است:
با پی دی اف هم میشه مثلا نکات رو توی یه برگه جداگانه نوشت. البته اگه خوره پی دف باشی که فکر کنم همون جا هایلایت و یادداشت میذاری.با پی دی اف کارکردن سخته به نظرم
.
.
اراده میخواد و تلاش مضاعف
اما نشد نداره