گروه ساعت مظالعه
-
سلام بچه ها من میخوام یه گروه بزنم که توش ساعت مطالعه و تعداد تستامونو قرار بدیم برای من که انگیزه مطالعه مو بیشتر می کنه و تاثیر چشم گیری تو ساعت مطالعه ام داره کسایی که میخوان اعلام آمادگی کنن وقتی تعداد به 10 الی 15 نفر رسید لینک گروهو میزارم
-
سلام بچه ها من میخوام یه گروه بزنم که توش ساعت مطالعه و تعداد تستامونو قرار بدیم برای من که انگیزه مطالعه مو بیشتر می کنه و تاثیر چشم گیری تو ساعت مطالعه ام داره کسایی که میخوان اعلام آمادگی کنن وقتی تعداد به 10 الی 15 نفر رسید لینک گروهو میزارم
@امید-غفاری-هروی
تصمیم خووبیه -
باشه فیلم کارگاه زیست چیشد ؟؟ از ساعت 12منتظریم!از 3ونیم زدن درحال اپلوده ساعت 6ونیم شد:face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :face_with_cold_sweat:
-
اگر تو آلا تاپیک می زنید؛ منم هستم...
چون فقط به آلا دسترسی دارم :)) -
me too...
-
MATAN با وجود این که نباید جواب بدم، اما یه چیزی تو پرانتز بگم... :))
ما می خوایم با این کار انگیزه بگیریم
دیگه فرقی نداره من دهمم فلانی یازدهمه اون یکی نظام قدیمه
مهم میزان تلاشمونه که انگیزه ساز می شه برای تلاش بیشتر
امیدوار استارتر تاپیک ناراحت نشده باشن :))
موفق باشید دوست عزیز ؛) -
MATAN با وجود این که نباید جواب بدم، اما یه چیزی تو پرانتز بگم... :))
ما می خوایم با این کار انگیزه بگیریم
دیگه فرقی نداره من دهمم فلانی یازدهمه اون یکی نظام قدیمه
مهم میزان تلاشمونه که انگیزه ساز می شه برای تلاش بیشتر
امیدوار استارتر تاپیک ناراحت نشده باشن :))
موفق باشید دوست عزیز ؛) -
با توجه به دیدگاه های دوستان تو انجمن تاپیک می زنیم هر کس قصد داشت شرکت کنه اعلام آمادگی کنه
-
@امید-غفاری-هروی
سلام
منم میخوام...
-
رو منم حساب کنید!
-
منم هستم
-
-
سلام اتفاقا خیلی تصمیم خوبیه منم هستم .
-
رو منم حساب کنید