محدودیت سن
-
سلام خسته نباشید .من متولد ۷۲ هستم خیلی علا قه دارم در دانشگاه فرهنگیان قبول بشم .باتوجه به سنم ایا شانس اینو دارم در کنکور ۹۸ شانس خودمو امتحان کنم.اگر از این راه نمیشه شما راه دیگه ای سراغ دارید .ممنون
mobinakmp در محدودیت سن گفته است:
سلام خسته نباشید .من متولد ۷۲ هستم خیلی علا قه دارم در دانشگاه فرهنگیان قبول بشم .باتوجه به سنم ایا شانس اینو دارم در کنکور ۹۸ شانس خودمو امتحان کنم.اگر از این راه نمیشه شما راه دیگه ای سراغ دارید .ممنون
نع نمیشه مگر مستقیما جذب بشی
-
mobinakmp در محدودیت سن گفته است:
نمیتونی متاسفانه...یکی از شرایطش 22ساله یعنی75ب بعد...مگر اینک توسط ازمون استخدامی جذب بشی ک باید هنگام جذب زیر سی سال باشی...یاهم فرقی نمیکنه رشتت چی باشه میتونی تومدارس غیر انتفاعی مخصوصا ابتدایی وراهنمایی معلم باشی...موفق باشی
-
mobinakmp نه متاسفانه 22سال تمام هست
ولی اگه علاقه ب تدریس داری تو ی رشته ای ک علاقه داری مدرک بگیر یا ازاد درس بده یا ازمون استحدامی:slightly_smiling_face:
مثلا زیست اگه ارشد بگیری میتونی ازمون استخدامی بدی و اگه باهوش و خوش فکرباشین میتونید زیست کنکوری تدریس کنید و اگه دکترا از دانشگاه معتبر با معدل بالا بگیری میتونی عضو هیئت علمی دانشگاه بشی:slightly_smiling_face: -
oooooooo رشتم انسانیه بخونم برا سال بعد کنکور به نطرتون خوبه برم رشته تربیت علوم اون موقع به خاطر سنم مشکلی پیش نمیاد.