Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
@njzamin در غول فیزیک باش گفته است:
@miladsaeedi در غول فیزیک باش گفته است:
@miladsaeedi
اشتباهه بیشتر دقت کنیدولی من بازم به همون گزینه1رسیدم جوابشو بزار توی تله تست افتادم
اشتباهم این بود که شتاب جفتشون را یکی گرفتم و شتاب ثابت فرض کردم... -
delaram7897 در غول فیزیک باش گفته است:
@njzamin
ی سوال کسایی ک رتبه های تک رقمی میارن از همون ابتدا درصدای تستاشون صد هستش؟برای اینکه ب درصد صد برسم چیکار کنم ؟؟؟من نتونستم تک رقمی بشم برای افزایش درصد هم به نظر من باید فقط فرمولارو حفظ نکنین و بیشتربفهمین .... هر چی بیشتر بفهمین و در اثر زیاد حل کردن سوالات فرمولا خودشون حفظتون بشن بهتره ..
-
تست 28 حلشو بزارید لطفاگزینه1 یعنی100
نکتش اینه برای اینکه بزرگترین سایه روی زمین بیفته نور باید عمود به طول میله بتابه بقیش تصویر سازی و هندسه ساده استسلام
برادرمیتونی بفرستی براشون حلش رو یا خودم حل کنم؟
-
تست 28 حلشو بزارید لطفاگزینه1 یعنی100
نکتش اینه برای اینکه بزرگترین سایه روی زمین بیفته نور باید عمود به طول میله بتابه بقیش تصویر سازی و هندسه ساده استسلام
برادرمیتونی بفرستی براشون حلش رو یا خودم حل کنم؟
ببخشید من بدخط هستم بفرست واسشون ولی فکر کنم پاسخنامه قشنگتر نوشته من خیلی بد خطم یه بار جواب بزارم همه گیج میشن.
-
@njzamin
من فرمول حفظ نمیکنم از طریق تشابهم هرچی میرم جواب در نمیاد.این سوال از نظر کسی ک سی درصد میزنه خیلی اسونه اونوقت از نظر من سخت.پس ینی من نابودم دیگه.نمیدونم چیکا کنم ک درصدام بره بالا از نظر خودم ک چون اول راهم درصدام پایین ب مرور بالا میره دل گرمی الکی ب خودم میدم -
@miladsaeedi
اوکی ممنونم -
@miladsaeedi
اوکی ممنونمشرمنده من دست خطم بده اگه میخواهید میفرستم ولی میترسم متوجه نشید.خیلی هم خلاصه وتستی حل میکنم..
-
@miladsaeedi
ن داداش تا همینجاشم ک کمک کردین ی دنیا ممنون -
@miladsaeedi
ن داداش تا همینجاشم ک کمک کردین ی دنیا ممنونسپاس
-
delaram7897
زاویه رو خوب نمیبینم ولی فکر کنم 37درجه هستش؟
اونیکی زاویه 60 هستش؟
طول هم خوانا نیست 40 سانتی متر هستش یا 60؟ -
@njzamin
بله 37 هستش
طول60cm
زاویه دیگه90 -
@njzamin
شما تلگرام دارید؟ -
این پست پاک شده!
-
تست 28 حلشو بزارید لطفاسلام ما میله رو خم میکنیم وهرگاه با پرتو های نور خورشید عمود شد اون موقع طول سایه بیشترین مقداره
-
delaram7897
اره همینم ایدیمه
ولی دوست دارم تو محیط الا کمک کنم و همکاریم قطع نشه ....سوالتونم ببخشید خیلی طول کشید الان حل میکنم براتون میفرستم اگه بلد بشم
من اینجا برام سخته با تل راحت ترم
دخترین دیگه؟ -
delaram7897 پسر هستند متاسفانه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
reza.sin
هر هر خندیدم تو فوضولی مگه دخالت میکنی تو حرف ما -
delaram7897
نه من پسر هستم
منم اوایل همین طوری بود سختم میشد که به الا سر بزنم و تلگرام راحت تر بود برام ولی برای این که خودمم دوست دارم به خود الا کمک کنم تا اول مهر که درسام شروع نشده در خدمت الا هستم اگه خانم مدیر اجازه بدن M.an -
@njzamin
میتونم اشکالامو تل ازتون بپرسم؟ -
delaram7897
اره ولی سعی کنید ازین جا بپرسید که بچه ها هم استفاده کنند