زيست نظام قديم
-
سلام به همگي وقتتون بخير .. ببخشيد ميشه به من كمك كنيد؟ من زيستم خوب نيست نياز به منبع خوب دارم هيجوقت زيست رو درست نخوندم
الان قصد دارم از فيلم هاي الا استفاده كنم با كدوم استاد شروع كنم؟ فيلم هاي اقاي اميني رو ديدم خيلي طولاني بودن انگار..
همیار -
سلام به همگي وقتتون بخير .. ببخشيد ميشه به من كمك كنيد؟ من زيستم خوب نيست نياز به منبع خوب دارم هيجوقت زيست رو درست نخوندم
الان قصد دارم از فيلم هاي الا استفاده كنم با كدوم استاد شروع كنم؟ فيلم هاي اقاي اميني رو ديدم خيلي طولاني بودن انگار..
همیار@elahe-shr فیلمای آقای رحیمی هم عالیه
-
@elahe-shr فیلمای آقای رحیمی هم عالیه
-
همیار@elahe-shr سلام
منم بسیار ضعیف بودم ولی امسال 50 زدم خودمو ب متوسط رسوندم
من کتاب نشر الگو و فاگوزیست و قلم چی استفاده میکردم و فیلمای اقای پوریا رحیمی رو میدیدم ب ترتیب فیلما پیش میرفتم و ایشون عالی هستن موفق باشید:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: -
@shayan_19 سلام.. ممنونم ولي فيلم هاي اقاي رحيمي جمع بندي هستن
من منبع پايه اي تر نياز دارم .. مگه صفرتا صد هم دارن؟@elahe-shr مناسبه اموزشن ولی اگه پایه ای تر میخاین لطفا پی وی پیام بدین بهم تا بگم از چه منبعی استفاده کنید.
-
@elahe-shr سلام
منم بسیار ضعیف بودم ولی امسال 50 زدم خودمو ب متوسط رسوندم
من کتاب نشر الگو و فاگوزیست و قلم چی استفاده میکردم و فیلمای اقای پوریا رحیمی رو میدیدم ب ترتیب فیلما پیش میرفتم و ایشون عالی هستن موفق باشید:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: -
oooooooo ببخشيد اگر ممكنه ميشه توضيح بدين؟ چطور زيست رو ميخوندين؟ فيلماي اقاي رحيمي كامل هستن؟
-
سلام،من خودم اول از رو درسنامه می خونم،خیلی سبز خوبه، نشر الگو ام خوبه،فاگوسیتوز و خودم ندارم ولی تعریفشو زیاد شنیدم بعد از اون متن کتاب و میخونم با های لایت کردن قیدا،در آخر هم که شما گفتی نیاز به آموزش داری و فیلم های آقای امینی راد طولانیه،یه کانال توی تلگرام هست به اسمه زیست سیاه یا black biology زیستو به صورت وویس تدریس میکنه فوق العادس من خودم از روی اون زیست و یاد میگیرم،اگه دوس داشتی یکی از وویسا رو گوش بده شاید با فن بیان آقای ایمانی ارتباط بر قرار کردی،که وویسا ام مثل آلا رایگانه به نظرم کمکت می کنه
-
سلام،من خودم اول از رو درسنامه می خونم،خیلی سبز خوبه، نشر الگو ام خوبه،فاگوسیتوز و خودم ندارم ولی تعریفشو زیاد شنیدم بعد از اون متن کتاب و میخونم با های لایت کردن قیدا،در آخر هم که شما گفتی نیاز به آموزش داری و فیلم های آقای امینی راد طولانیه،یه کانال توی تلگرام هست به اسمه زیست سیاه یا black biology زیستو به صورت وویس تدریس میکنه فوق العادس من خودم از روی اون زیست و یاد میگیرم،اگه دوس داشتی یکی از وویسا رو گوش بده شاید با فن بیان آقای ایمانی ارتباط بر قرار کردی،که وویسا ام مثل آلا رایگانه به نظرم کمکت می کنه
-
همیار@elahe-shr
به نظر من بهترین کار دیدن فیلم های پوریا رحیمی و بعدش از روی نشر الگو تست بزنی
البته توصیه می کنم درسنامه های نشر الگو رو نخونی ولی پاسنامه و ایستگاه هاشو حتما مطالعه کنی
نظر من و همه دوستان شخصیه و باید ببینی خودت با کدوم روش راحت تری
موفق باشی:winking_face: -
mahshiid
اینجا انجمن آلاست
نه انجمن تبلیغاتی برای سایر دبیرای غیر آلایی:angry_face: :pouting_face:
ادمین
administrators
ناظم -
mahshiid
اینجا انجمن آلاست
نه انجمن تبلیغاتی برای سایر دبیرای غیر آلایی:angry_face: :pouting_face:
ادمین
administrators
ناظم@moein0614
بیا خوبی کن .. من خودم مدیون آلام و حتی آقای امینی راد باعث شدن که من تغییر رشته بدم و از ریاضی بیام تجربی و این که من فقط قصد کمک داشتم نه چیزه دیگه ای بعدشم مگه من گفتم پول بده که وویسا رو گوش کنی؟گفتم مثله آلا رایگانه و تدریسش خوبه اگه نیاز داشتی برو گوش بده نه کسی رو مجبور کردم و نه چیز ه دیگه ای فقط همین -
-
mahshiid ممنونم عزيزم پيداش كردم .. خيلي لطف كردي💞
سوال ديگه اي داشتم اگر وقت كردي ممنون ميشم جواب بدي.. ببخشيد قسمت هايي از تدريس اقاي اميني كه نوشته مثلا صفرتاصد سوم يا صفرتاصد دوم اينارو ميشه واسه كنكور استفاده كرد و فيلماشو ديد؟؟ -
mahshiid ممنونم عزيزم پيداش كردم .. خيلي لطف كردي💞
سوال ديگه اي داشتم اگر وقت كردي ممنون ميشم جواب بدي.. ببخشيد قسمت هايي از تدريس اقاي اميني كه نوشته مثلا صفرتاصد سوم يا صفرتاصد دوم اينارو ميشه واسه كنكور استفاده كرد و فيلماشو ديد؟؟@elahe-shr
اینو یادم رفت بگم 😁
فیلمای آقای امینی زیست ۲ کامل نیس اون بخش ای که نیست و از روی فیلمای آقای رحیمی ببین تدریسشون خوبه از طرفی به نظر من اول خودت حتی روزنامه وارم که شده یه بار قبل اینکه اون مبحث و ببینی کتاب و بخون این جوری بهتر متوجه میشی فیلما رو ولی در کل واسه ی زیست خودت بخونی از روی درسنامه های قوی بهتره بعد هر جارو که متوجه نشدی فیلم ببین مثل گیاهی که به شخصه برای خودم سخته یا مثلا فصل ۶ سال دوم .. بعدم تست ای آموزشی بزن در آخر که به یه تسلط نسبی رسیدی تست ای مفهومی ودر آخر ترکیبی کار کن درسنامه های قوی ام کتاب های فاگوسیتوز و یا خیلی سبز برای دوم،نشر الگو برای سوم و بازم نشر الگو برای پیش _دفتر زیست شناسی آقای پازوکی ام خیلی کمک میکنه برای شکل های کتاب چون شکلای کتاب خیلی واضح نیست من خودم برای دوم و دارم واقعا عالیه.اوه چقد حرف زدم 😂😂😂