زیست دهم موقاری pdf
-
مثبت یادتون نره
-
مرسی خیلی لطف کردید
اما جزوه فصل دوم من که همراه با کلیپ ها نوشتم شده 46 صفحه : / -
مرسی خیلی لطف کردید
اما جزوه فصل دوم من که همراه با کلیپ ها نوشتم شده 46 صفحه : /@Dr-Reyhaneh فک نکنم اینهمه بشه
-
@Dr-Reyhaneh فک نکنم اینهمه بشه
@امید-غفاری-هروی خیلی چیزا نوشته نشده
شیره معده
لوزالمعده
درون بینی
و خیلی چیزا که من فقط اینا رو از بینش چک کردم -
@امید-غفاری-هروی خیلی چیزا نوشته نشده
شیره معده
لوزالمعده
درون بینی
و خیلی چیزا که من فقط اینا رو از بینش چک کردم@Dr-Reyhaneh من چیزایی رو نوشتم که خود آقای موقاری بیشتر تاکید کردن وگفتن بنویس من الانم یه دور کلیپارو مختصر نگاه کردم درمورد شیره چیز خاصی نگفتن و هر چی گفتن نوشتم
-
@Dr-Reyhaneh من چیزایی رو نوشتم که خود آقای موقاری بیشتر تاکید کردن وگفتن بنویس من الانم یه دور کلیپارو مختصر نگاه کردم درمورد شیره چیز خاصی نگفتن و هر چی گفتن نوشتم
@امید-غفاری-هروی یه سری نکات ریز هست تو کلیپ ها
حالا شیره به کنار
خود درون بینی سه تا نکته مهم داشت! اون نیست مثلا...
البته من رو این چیزا وسواس دارم... زیاد جدی نگیرید
در کل خیلی ممنون
موفق باشید -
@امید-غفاری-هروی یه سری نکات ریز هست تو کلیپ ها
حالا شیره به کنار
خود درون بینی سه تا نکته مهم داشت! اون نیست مثلا...
البته من رو این چیزا وسواس دارم... زیاد جدی نگیرید
در کل خیلی ممنون
موفق باشید@Dr-Reyhaneh منظورت از بینی مخاط مژکدار و پوست مو دار رو میگی؟
-
@Dr-Reyhaneh منظورت از بینی مخاط مژکدار و پوست مو دار رو میگی؟
@امید-غفاری-هروی چی؟!
نه درون بینی که اصلا بحث آندوسکوپی و کولونوسکوپی و اینا بود -
@امید-غفاری-هروی چی؟!
نه درون بینی که اصلا بحث آندوسکوپی و کولونوسکوپی و اینا بوداین پست پاک شده! -
@امید-غفاری-هروی چی؟!
نه درون بینی که اصلا بحث آندوسکوپی و کولونوسکوپی و اینا بود@Dr-Reyhaneh فک کردم داری توی دماغو میگی بد خوندم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
اگه خطم خرابه به بزرگیتون ببخشید
@امید-غفاری-هروی ممنون بابت جزوه
-
@امید-غفاری-هروی ممنون بابت جزوه
mohamadendlife خواهش
-
mohamadendlife خواهش
@امید-غفاری-هروی کاری بود درخدمتمااا
-
حاجی ناراحت نشیا ولی اگه دست خطت بهتر بود و اینارو رو یه برگه خطدار مینوشتی خیلی عالی بود.ولی بازم دمت گرم
-
دستت درد
نکنه دیگه داشتم ناامید میشدم کسی جزوه ها رو داشته باشه و میخواستم اون قسمت کلاسو که مربوط به خلاصه هاس و رو تختس بنویسم که وقتمم میگرفت و فرصت کافی رو نداشتم مرسی که گذاشتی عزیز لطف کردی.
-
حاجی ناراحت نشیا ولی اگه دست خطت بهتر بود و اینارو رو یه برگه خطدار مینوشتی خیلی عالی بود.ولی بازم دمت گرم
Dr Ghasemi ببخشید آخه اینارو واسه خودم نوشته بودم قرار بود طول سال پاکنویس کنم دیدم کارتون گیره همینطور فرستادم
-
سلاام بچه ها لطفا به این سوالا جواب بدین
1-فردی دچار مسمومیت شده و کربن دی اکسید بدن ان افزایش یافته .عملکرد دستگاه گردش خون برای حفظ هومئوستازی ابتدا با کدام یک از موارد زیر اغاز میشود ?تنظیم موضعی جریان خون /فرستادن پیام به مراکز عصبی ? با ذکر دلیل توضیح بدید
2-دستگاه عصبی خود مختاردر فرایند سمپاتیک با تاثیر بر اعصاب موجود در بین یاختههای ماهیچه ای قلب در لایه میو کارد باعث کاهش ادرار فرد میشود ?درست /نادرست
3-در ساختار قلب بافت پیوندی فقط در دو لایه کیسه محافظت کننده و لایه میوکارد دیده میشود ? درست /نادرستدر همه خزندگان خون خارج شده از بطن چپ در نهایت به دهلیز راست میریزد ?درست /نادرست
-
مرسی خیلی لطف کردید
اما جزوه فصل دوم من که همراه با کلیپ ها نوشتم شده 46 صفحه : /@Dr-Reyhaneh آقای موقاری دارند کتاب زیست دهم رو درس می دن و این مطالب رو از کتاب می گن و شفاف سازی می کنن مثلا در بحث کولون اسکوپی و آندوسکوپی عینا توی کتاب نوشته همونا را
بنابراین بتون توصیه می کنم کتاب رو در کنار جزوه مطالعه کنید -
............
-
دستتون درد نکنه...موفق باشین