سوابق تحصیلی برای کنکور 98 ویژه فارغ التحصیلان رشته ریاضی
-
سلام من سال 91 در رشته ریاضی فارغ التحصیل شدم و همون سال هم وارد دانشگاه شدم و سال 95 هم که فارغ التحصیل شدم حالا هم در حال انجام خدمت مقدس سربازی ام تصمیم گرفتم که تو کنکور 98 شرکت کنم اما با توجه به تصویب قانون تاثیر قطعی معدل چند تا ابهام دارن که از مطلعین عزیز شدیدا خواستار راهنمایی هستم.
تاثیر قطعی معدل برای من در درس زیست شناسی چگونه خواهد بود؟
معدل درس ریاضی برای من چجوری محاسبه میشه وقتی که من در دوران دبیرستان درس های حسابا و هندسه 2 و جبر احتمال گذروندم ؟
آیا برای این درس ها باید در طرح ترمیم معدل شرکت کنم؟ -
سلام من سال 91 در رشته ریاضی فارغ التحصیل شدم و همون سال هم وارد دانشگاه شدم و سال 95 هم که فارغ التحصیل شدم حالا هم در حال انجام خدمت مقدس سربازی ام تصمیم گرفتم که تو کنکور 98 شرکت کنم اما با توجه به تصویب قانون تاثیر قطعی معدل چند تا ابهام دارن که از مطلعین عزیز شدیدا خواستار راهنمایی هستم.
معدل درس ریاضی برای من چجوری محاسبه میشه وقتی که من در دوران دبیرستان درس های حسابا و هندسه 2 و جبر احتمال گذروندم ؟
آیا برای این درس ها باید در طرح ترمیم معدل شرکت کنم؟sajad-jz در سوابق تحصیلی برای کنکور 98 ویژه فارغ التحصیلان رشته ریاضی گفته است:
آیا برای این درس ها باید در طرح ترمیم معدل شرکت کنم؟سلام فعلا دست نگهدار امکان داره قانونش لغو بشه چون خیلیا اعتراضکردن این هفته براش تصمیم میگیرند.موفق باشید
-
sajad-jz چ تاثیر مثبت باشه چ قطعی، زیست برات حساب نمیشه یعنی 100 درصدش همون درصد کنکورته
ریاضی فقط میشه حسابانت و جبر وهندسه نمره اش بیخوده
بنظرم اگه معدلت زیر 17 هست ترمیم بزن ولو یکی دو درسو چ تاثیر مثبت باشه چ قطعی البته اگه میدونی نمره خوبی میگیری -
آیا برای این درس ها باید در طرح ترمیم معدل شرکت کنم؟ -
sajad-jz وزیر اموزش پرورش امروز در برنامه حالا خورشید:تاثیرقطعی فقط برای دوازدهمی هایی است که سال 98 امتحان نهایی میدن. پس دانش اموزای غیر ازاین مورد اصلا شامل تاثیرقطعی نمیشن !! خیالتون راحت دانش-آموزان-آلاء
@reza-sin در سوابق تحصیلی برای کنکور 98 ویژه فارغ التحصیلان رشته ریاضی گفته است:
sajad-jz وزیر اموزش پرورش امروز در برنامه حالا خورشید:تاثیرقطعی فقط برای دوازدهمی هایی است که سال 98 امتحان نهایی میدن. پس دانش اموزای غیر ازاین مورد اصلا شامل تاثیرقطعی نمیشن !! خیالتون راحت دانش-آموزان-آلاء
به حرفش اهمیت نده مگه اسفند نگفته بود تاثیر تا 2سال بعد مثبت میمونه
اتفاقا از مسوول دورو بیشتر بترس...
اگه برای نظام قدیما نیست چرا قبلا گفتند برند ترمیم معدل... -
@reza-sin
نگفت تاثیر واسه نظام قدیما نیست
یعنی اصلا چیزی نگفت
یه جورایی پیچوند
چون کم آورد
اگه میگفت واس نظام قدیم هس که نمیشد جوابی نداشت
اگه میگفت نیس این سوال پیش می اومد که چرا ترمیم معدل
هی می زد جاده خاکی -
@reza-sin
یعنی اصلا چیزی نگفت
یه جورایی پیچوند
چون کم آورد
هی می زد جاده خاکیnajafiali78 اگه برنامه رو دیده باشی در حین بحث با اخرین نفر(قزوینه) گفت که الان تصمیم بر اینه فقط دوازدهمی ها تاثیر قطعی! چند باز هم تاکید کرد و رشیدپور هم بهش گفت و تایید کرد
-
@reza-sin
یعنی اصلا چیزی نگفت
یه جورایی پیچوند
چون کم آورد
هی می زد جاده خاکیnajafiali78 در سوابق تحصیلی برای کنکور 98 ویژه فارغ التحصیلان رشته ریاضی گفته است:
@reza-sin
یعنی اصلا چیزی نگفت
یه جورایی پیچوند
چون کم آورد
هی می زد جاده خاکیمیگم اصلا به پشت کنکوری حرف نمیزد
مهم نیست فردا مجلس استیظاحشه
وفردا نمایندگان مجلس تصمیم میگیرند.
اگه واسه نظام قدیما نیست چرا می گفت ترمیم معدل؟؟؟؟؟؟
همین سوال آخرمو پیدا کنم عوض کنکور میرم کارگری....:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
najafiali78 در سوابق تحصیلی برای کنکور 98 ویژه فارغ التحصیلان رشته ریاضی گفته است:
@reza-sin
یعنی اصلا چیزی نگفت
یه جورایی پیچوند
چون کم آورد
هی می زد جاده خاکیمیگم اصلا به پشت کنکوری حرف نمیزد
مهم نیست فردا مجلس استیظاحشه
وفردا نمایندگان مجلس تصمیم میگیرند.
اگه واسه نظام قدیما نیست چرا می گفت ترمیم معدل؟؟؟؟؟؟
همین سوال آخرمو پیدا کنم عوض کنکور میرم کارگری....:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@reza-sin در سوابق تحصیلی برای کنکور 98 ویژه فارغ التحصیلان رشته ریاضی گفته است:
@miladsaeedi درباره ی ترمیم معدل چی گفت؟ اینجاشو ندیدم
امروز حرفی نزد ولی قبلا گفته باید ترمیم شرکت کنند
در کل حرفاش متناقضه نمیشه حساب رو حرفاش باز کرد