راهنمایی برای المپیاد شیمی
-
سلام می خواستم ببینم کسی میتونه در زمینه المپیاد شیمی راهنمایی کنه و مشاوره بده؟؟؟ یک مشاور می خوام واسه راهنمایی المپیاد وقت زیادی تا مرحله یک ندارم می خوام ببینم چطور بخونم تا مطالب رو بفهمم و اینکه موفق شوم?
-
سلام ..وقتتون بخیر ...
من دوم دبیرستان المپیادی بودم همین درس شیمی ..واقعیتش نمیدونم بتونم کمکتون کنم یانه من جز نظام قدیم بودم شما جز نظام جدید ولی باز تاجایی ک بتونم کمک مکنم -
سلام ..وقتتون بخیر ...
من دوم دبیرستان المپیادی بودم همین درس شیمی ..واقعیتش نمیدونم بتونم کمکتون کنم یانه من جز نظام قدیم بودم شما جز نظام جدید ولی باز تاجایی ک بتونم کمک مکنمunaccustomed سلام منم دارم از روی دروس قدیم میخونم
می خوام بدونم مثال شیمی۳رو چطور بخونم که مفهومی یاد بگیرم و فراموش نکنم و فرمول ها یادم بمونه!!!؟؟ -
سلام تو انجمن سایت سمپادیا _المپیاد شیمی میتونین کمکی هم بگیرین
موفق باشین -
سلام می خواستم ببینم کسی میتونه در زمینه المپیاد شیمی راهنمایی کنه و مشاوره بده؟؟؟ یک مشاور می خوام واسه راهنمایی المپیاد وقت زیادی تا مرحله یک ندارم می خوام ببینم چطور بخونم تا مطالب رو بفهمم و اینکه موفق شوم?
@alonegirl_o-o
انتشارات نشرالگو کتاب های المپیاد رو دارن...
انتشارات خوشخوان هم کلن در زمینه المپیاد شیمی چن تا کتاب مختلف دارن...اگر تصمیمتون جدی هست حتمن یه سر به سایت این انتشارات بزنید -
@alonegirl_o-o علاوه بر کتاب هایی که دوستان گفتن، انتشارات فاطمی هم هست که بیشتر کتاب های موضوعی داره!
ولی به نظرم خیلی روون توضیح داده.
کتاب سیلبربرگ و یا مورتیمر هم که همه ی المپیادیا کمِ کم 1 بار می خوننش.
البته محتوای سیلبر و مورتیمر تقریبا یکیه ولی تو شیوه ی بیانشون فرق دارن. باید ببینی با کدومشون راحت تر کنار میای و متوجه میشی!
امیدوارم موفق باشی!