مشاوره زیست شناسی
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام جناب victorkeke ببخشید منم سوال دارم: ۱) تو این روشی که گفتید به نظرتون خیلی زمان نمیگیره؟!؟! (چون من خودم تقریبا ۱ ماه هست که دارم فقط فصل ۱ زیست رو تقریبا اینطوری میخونم ولی خوب همونطور که گفتم ۱ ماه وقت گرفت.منم رشته ام ریاضی بوده و برای کنکور ۹۷ زیست رو خوندم ولی نه اینطوری عمیق) ۲)به نظرتون استاد پازوکی بهترن یا استاد رحیمی؟!؟! ۳) الان این روشی که گفتید برای خودتون هر فصل چقدر زمان میبره؟!؟! ببخشید سوالام زیاد شدن.
-
missdiba mojtabah23 اونایی که رشته شون ریاضی بوده و اشنایی با زیست ندارن بنظرم بافاگو شروع کنن. خیلی خوب میتونین درس و مفاهیم رو متوجه بشن و ابهامات و تناقضات کتاب هم بررسی کرده بعد از این که به ی تسلطی رسیدین الگو بخرین
-
missdiba mojtabah23 اونایی که رشته شون ریاضی بوده و اشنایی با زیست ندارن بنظرم بافاگو شروع کنن. خیلی خوب میتونین درس و مفاهیم رو متوجه بشن و ابهامات و تناقضات کتاب هم بررسی کرده بعد از این که به ی تسلطی رسیدین الگو بخرین
علیم
سلام ممنون
ولی به نظرمن کتاب و سوالات کنکور بشدت کافیست -
-
-
-
سلام
به نظر من باید خیلی تلاش کنید...من فیلمی تماشا نمیکنم تو کلاس ثبت نام کردم چون زیست منم زیر صفره.
منابع به نظرم کتاب های فاگو خیلی سبز و میکرو گاج
و اینکه روش خوندن زیست نیاز به دقت خیلی بالا و تحلیل جمله های کتاب هستش و بعد اینکه متوجه شدین سعی کنین با استفاده از تحلیل هاتون فصل هارو بهم ربط بدین و فقط تمرین و تکرار داشته باشین. -
علیم در مشاوره زیست شناسی گفته است:
سلام من رشتم تجربی عه ولی زیستم اصلا خوب نیست ینی در حد صفره.کتاب فاگو برای منم مناسبه؟بخرم؟