تخمین رتبه سراسری عجیب!!!!
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۳، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من رفتم تو چن جا تخمین رتبه کردم مثل سایت کانون و ... بعد من رشته تجربی هستم منطقه دو بعد که تخمین انجام دادم چیز عجیبی دیدم رتبه من در منطقه دو از رتبم در منطقه یک بدتر شده تو همه ی این نرم افزارا اینو دیدم یعنی چرا اخه اینطوری که نمیشه هم منطقه دو باشی امکانات کم هم رتبت نسبت به منطقه یک بدتر میشه اقا برام توضیح بدین چرا اینظوریه اخه اینطوری باشه منطقه دو ها که جایی در نمیان
-
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخه تعدا شرکت کنندگان منطقه دو بیشتر از منطقه یک هستند....!!
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دوستم منطقه 2 بود امسال نتیجه کنکورش شد 40000 از سراسری مجاز بود ماها که منطقه 1 ایم اگه 30000 یا کمترم بیاریم ازسراسری مجاز نمیشیم تو منطقه 2 قبولی راحت تره
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما میدونید منطقه 2 چندتا شهر داره؟؟؟بعدمنطقه 1 چندتا؟؟؟شما بین چندنفر دارین رقابت میکنین ما بین چندنفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۳، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله حق با شماس منطقه 2 تعداد شهراش و دانش اموزاش خیلی زیاده
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۳، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@pedram52;3660 said:
من رفتم تو چن جا تخمین رتبه کردم مثل سایت کانون و ... بعد من رشته تجربی هستم منطقه دو بعد که تخمین انجام دادم چیز عجیبی دیدم رتبه من در منطقه دو از رتبم در منطقه یک بدتر شده تو همه ی این نرم افزارا اینو دیدم یعنی چرا اخه اینطوری که نمیشه هم منطقه دو باشی امکانات کم هم رتبت نسبت به منطقه یک بدتر میشه اقا برام توضیح بدین چرا اینظوریه اخه اینطوری باشه منطقه دو ها که جایی در نمیان
حرف کدوم ... گفته منطقه 1 امکاناتش عالی هست؟ بدون هر کی گفته چرت گفته.