دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها
-
انصافا به بچه های محروم بیشتر برسید ماها با هر زحمتی میتونیم هزینه دانلود بدیم ( هزینة لطف شما رو نمیتونیم جبران کنیم) اما خیلی ها تو مملکت اینترنت ندارن چه برسه به دانلود
بهنام قانع پور منم منطقع محرومم نمیدونم نت رایگانش چطوریه
-
farzaneirani در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
فقط مال شرکت آسیاتکه.آسیاتک هست اونجا؟
-
farzaneirani در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
فقط مال شرکت آسیاتکه.آسیاتک هست اونجا؟
farzaneirani در [دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها](/post/47ن
-
سلام به همه آلایی های عزیز خدا از باعث وبانی کسایی که باعث بوجودآمدن این گروه آلا و دور هم جمع شدن این اساتید شده راضی باشه وخیرآخرت نصیبشون کنه به نظرمن اولویت اول اینترنت رایگانتون با منطقه۳ علی الخصوص افراد منطقه محروم باشه من خودم این فیلم ها رو واسه یکی از اقوام و دوستام که پدرش از کارافتادس ومادرشم دیسک کمر داره و وضعیت مالی ضعیفی داره دانلود میکنم که واقعاً دانش آموز مستعدی درضمن این نحوه تخصیص اینترنتتون به افراد مبهمه کاشکی توضیحات قانع کننده بیشتری بدین سپاسگزارم
hossein40304030 سلام دوست عزیزم منم موافقم... چون من خودم توانایی خرید اینترنتو دارم ولی خیلی ها ندارند
-
سلام الان با من تماس گرفتن ک کد تخفیف رو وارد نکردم و اینا گفتن که زود تر اقدام کنم ولی ما تو خونمون از اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنیم که سرعتش خیلی کمه زودم تموم میشه که برای اینترنت رایگان اقدام کردم میخواستم بدونم اگه برم تو کد تخفیف رو توی سایت آسیا تک بزنم مشکلی برای اینترنت اصلی به وجود نمیاد چون تغییر سرویس به آسیا تک مشکله برام
-
سلام الان با من تماس گرفتن ک کد تخفیف رو وارد نکردم و اینا گفتن که زود تر اقدام کنم ولی ما تو خونمون از اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنیم که سرعتش خیلی کمه زودم تموم میشه که برای اینترنت رایگان اقدام کردم میخواستم بدونم اگه برم تو کد تخفیف رو توی سایت آسیا تک بزنم مشکلی برای اینترنت اصلی به وجود نمیاد چون تغییر سرویس به آسیا تک مشکله برام
-
سلام .من تو موبایلم از نرم افزار همراه من برا خریدن اینترنت استفاده میکنم .من چجوری موقعی که میخوام از فیلما الا دانلود کنم از اینترنت رایگان استفاده کنم ؟؟؟؟
ثامن در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
سلام .من تو موبایلم از نرم افزار همراه من برا خریدن اینترنت استفاده میکنم .من چجوری موقعی که میخوام از فیلما الا دانلود کنم از اینترنت رایگان استفاده کنم ؟؟؟؟
سلام، اینترنت رایگان فعلا برای مشترکین آسیاتک هست.
-
ثامن در دریافت اینترنت رایگان ویژه آلایی ها گفته است:
سلام، اینترنت رایگان فعلا برای مشترکین آسیاتک هست.
mohammadhassan ممنونم