پیشنهاد به الا.
-
بنظر من الا برای طرح های تخته نگار هزینه نکنه . اخه مثلا چه سودی داره مثل فیلم سینمایی. همین که معما تدریس کنن کافیه. دومی اینکه بعضی دبیرا مثلا هم تو دهم درس دادم هم تو یازدهم اونارو دیگه برا سال بعد دهم ها دوباره نیاره. دهم ها همون ویدیو های پارسال یازدهم اون دبیر رو ببینم. بنظرم اینطوری میشه تو بخشی از هزینه ها صرفه جویی کرد.
-
نمیدونم شاید شما اینجوری باشین
ولی خیلی ها از بچه ها بودن که از تخته خاک الا استفاده کردن و نتیجه بخش بوده براشون (: -
mz12
نمیدونم چیه... -
mz12
خب کاش تگ میکردی تا بیان و نظراتشون رو بگن (:دانش-آموزان-آلاء
ناظم
فارغ-التحصیلان-آلاء
ادمین
حامیان-آلاء-مشاور -
حامیان-آلاء-مشاور
سلام.خسته نباشبد ممنون از تمام خدماتتون.فقط یه خواهشی که دارم اینه استاد پویان نظر شیمی یازدهم امسال ۹۷/۹۸رو تدریس کنند خیلی ممنون -
حامیان-آلاء-مشاور
سلام.خسته نباشبد ممنون از تمام خدماتتون.فقط یه خواهشی که دارم اینه استاد پویان نظر شیمی یازدهم امسال ۹۷/۹۸رو تدریس کنند خیلی ممنونM_ka در پیشنهاد به الا. گفته است:
حامیان-آلاء-مشاور
ناظم
سلام.خسته نباشبد ممنون از تمام خدماتتون.فقط یه خواهشی که دارم اینه استاد پویان نظر شیمی یازدهم امسال ۹۷/۹۸رو تدریس کنند خیلی ممنون -
M_ka در پیشنهاد به الا. گفته است:
حامیان-آلاء-مشاور
ناظم
سلام.خسته نباشبد ممنون از تمام خدماتتون.فقط یه خواهشی که دارم اینه استاد پویان نظر شیمی یازدهم امسال ۹۷/۹۸رو تدریس کنند خیلی ممنونحامیان-آلاء-مشاور
ناظم
ادمین
سلام لطفا میشه دوازدهم رو آقای آقاجانی تدریس کنند یا پویان نظر ممنونم پیگیر باشین اجرتون با بالاسری