چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گما:blush:ولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
sohrab
خبری نشد؟؟؟
ایده ها تمام شده اند -
سلام بچه ها کاهش هزینه نیس ولی یه راهه که میتونید تا سقف ۲۰۰ هزار تومان از همراه اول شارژ بگید . و با اون اینترنت یک ماهه بخرید .
هنوز از مهلتش مونده .
من خودم ۲۰ هزار ت شارژ کردم ولی یکی از رفقام ۵۰ هزار ت شارژ کرده :-)
اگه میخواین روشش رو بگم ؟ -
سلام بچه ها کاهش هزینه نیس ولی یه راهه که میتونید تا سقف ۲۰۰ هزار تومان از همراه اول شارژ بگید . و با اون اینترنت یک ماهه بخرید .
هنوز از مهلتش مونده .
من خودم ۲۰ هزار ت شارژ کردم ولی یکی از رفقام ۵۰ هزار ت شارژ کرده :-)
اگه میخواین روشش رو بگم ؟Taha 76 بگو ببینم...من سیمم همراه اولیه
-
Taha 76 بگو ببینم...من سیمم همراه اولیه
@reza77
ببین رفیق
242729587 رو به 3075002 میفرستی
بعد اینکه فرستادی بهت یه کد میده به ازای اون کدی که بهت میده 400 ت ازت کسر میکنه اون کد رو به یکی از دوستای هراه اولیت که اعتباری باشن میدی به 3075002 بفرستن اونوقت تو لطف میکنی 5 تا 1000پشت سر هم به 3075002 میفرستی 5ت شارز بهت میده .
ولی برای دفعات بعد باید دو نفر اون کد رو به 3075002 بفرستن سیمکارت تو شارز بشه . رفیقات هم همیکار رو میتونن بکنند ه سیمکارتشون شارز بشه
هرچی دعوت ها بیشتر باشه میتونی بیشتر سیمکارتت رو شارز کنی :grinning: -
Taha 76 اره...
یادمه یه سری شارژ گرفتم ازش...
واقعیه -
Taha 76 اره...
واقعیه@reza77 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
Taha 76 اره...
واقعیهاره بابا واقعیه
اول خودم باور نمیکردم ولی بعد اینه شارز کرد باورم شد
من تا حالا 20 هزار ت شارز کردم دارم هی بسته میخرم :grinning: -
@reza77
ببین رفیق
242729587 رو به 3075002 میفرستی
بعد اینکه فرستادی بهت یه کد میده به ازای اون کدی که بهت میده 400 ت ازت کسر میکنه اون کد رو به یکی از دوستای هراه اولیت که اعتباری باشن میدی به 3075002 بفرستن اونوقت تو لطف میکنی 5 تا 1000پشت سر هم به 3075002 میفرستی 5ت شارز بهت میده .
ولی برای دفعات بعد باید دو نفر اون کد رو به 3075002 بفرستن سیمکارت تو شارز بشه . رفیقات هم همیکار رو میتونن بکنند ه سیمکارتشون شارز بشه
هرچی دعوت ها بیشتر باشه میتونی بیشتر سیمکارتت رو شارز کنی :grinning: -
sohrab
عمو سهراب عاااااالی شده😍
همه رو چک کردم😍
سایت خیلی زود تر میاد بالا وقتی میخوای یه تاپیک رو باز کنی خیلی زودتر باز میشه قبلا یکم دیر تر باز میشد
انجمن که عالی شده 😍
سرعت دانلودم بهتر شده و زود تر دانلود میشه ( صرف نظر از اینکه ساعت الان 12 هست و یکم سرعت اینترنت من پایین تره) ولی بازم خیلی خوب شده 😍 دستت درد نکنه😊helen_amor
چطوری؟؟؟؟ -
Taha 76 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
Taha 76
اقا یعنی این راه حلی که من گفتم به دردتون نخورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به درد من خورد خیلییی ممنونم . :blush:
miss.m در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
Taha 76
اقا یعنی این راه حلی که من گفتم به دردتون نخورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به درد من خورد خیلییی ممنونم . :blush:
خواهش میکنم .
داشتم ناامید میشدم از توضیحاتم . خخخ -
miss.m در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
Taha 76
خواهش میکنم .
داشتم ناامید میشدم از توضیحاتم . خخخ -
الان ک حجم ( منظور زیاد شدن فیلم ها از مهر ) فیلم های آلا داره بیشتر میشه نمیخواین ایده بدین ؟
من اول شهریور نت رو 70 گیگ شارژ کردم و الان نگاه کردم 40 گیگ دیگه مونده :confused:
تازه چند روز نبودم کلی فیلم مونده ک دان نکردم