کنکور ۹۸
-
سلام من رشتم تجربی بود .الان دانشجوی رشته مدیریت هستم ترم سه.میخواستم برای کنکور ۹۸ دوباره کنکور بدم .ولی نمیخوام ا دانشگاه انصراف بدم .میخواستم بپرسم میتونم طوری برنامه ریزی کنم ک بتونم ب جفتش برسمو رتبه خوبی برای پزشکی یا پیرا پزشکی بیارم. -
مطمئنید بدون انصراف از دانشگاه میشه کنکور داد؟
دانشگاه روزانه درس میخونید؟ -
سلام من رشتم تجربی بود .الان دانشجوی رشته مدیریت هستم ترم سه.میخواستم برای کنکور ۹۸ دوباره کنکور بدم .ولی نمیخوام ا دانشگاه انصراف بدم .میخواستم بپرسم میتونم طوری برنامه ریزی کنم ک بتونم ب جفتش برسمو رتبه خوبی برای پزشکی یا پیرا پزشکی بیارم.@sahar-kouchaki در کنکور ۹۸ گفته است:
سلام من رشتم تجربی بود .الان دانشجوی رشته مدیریت هستم ترم سه.میخواستم برای کنکور ۹۸ دوباره کنکور بدم .ولی نمیخوام ا دانشگاه انصراف بدم .میخواستم بپرسم میتونم طوری برنامه ریزی کنم ک بتونم ب جفتش برسمو رتبه خوبی برای پزشکی یا پیرا پزشکی بیارم.باید انصراف بدید |:
اینطور که زمان ما تو دفترچه نوشته بودن باید قبل از ثبتنام تو کنکور انصراف داده باشین... -
@sahar-kouchaki در کنکور ۹۸ گفته است:
سلام من رشتم تجربی بود .الان دانشجوی رشته مدیریت هستم ترم سه.میخواستم برای کنکور ۹۸ دوباره کنکور بدم .ولی نمیخوام ا دانشگاه انصراف بدم .میخواستم بپرسم میتونم طوری برنامه ریزی کنم ک بتونم ب جفتش برسمو رتبه خوبی برای پزشکی یا پیرا پزشکی بیارم.باید انصراف بدید |:
اینطور که زمان ما تو دفترچه نوشته بودن باید قبل از ثبتنام تو کنکور انصراف داده باشین..._Mohammad_reza_
فقط واسه سراسری اینطوریه ؟
یعنی دانشجوی ازاد هم باید قبل ثبت نام انصراف داده باشه ؟ -
@sahar-kouchaki در کنکور ۹۸ گفته است:
اینطور که زمان ما تو دفترچه نوشته بودن باید قبل از ثبتنام تو کنکور انصراف داده باشین..._Mohammad_reza_ من غیر انتفاعیم انصراف نمیخواد
-
_Mohammad_reza_ من غیر انتفاعیم انصراف نمیخواد