زیست دوم دبیرستان ، فصل یک ، اشکال
-
کتاب صفحه 8 نوشته
آنزیم ها به واکنش های درون سلول سرعت می بخشند یا آنها را به انجام می رسانندبعد صفحه 9 نوشته
آنزیم ها بسیاری از واکنش های شیمیایی را که درون سلول ها انجام می شوند را عملی می کنند
دوباره صفحه 9 نوشته
آنزیم ها به بیشتر واکنش های زیستی درون سلول ها سرعت می بخشندسوال یک )من آخر نفهمیدم قید بسیاری برای سرعت می بخشد هست یا برای به انجام می رساند !
بعد صفحه 9 نوشته
انجام هر واکنش را آنزیم ویژه ای تنظیم میکند
بعد صفحه 11 نوشته
بیشتر واکنش های متابولیسمی با کمک آنزیم ها انجام می شود
بعد پیش صفحه 6 نوشته
در سلول تبدیل هر ماده به ماده ی دیگر نیازمند نوعی آنزیم استسوال 2 ) الان همه واکنش ها آنزیم لازم دارن یا بیشترشون؟؟
-
کتاب صفحه 8 نوشته
آنزیم ها به واکنش های درون سلول سرعت می بخشند یا آنها را به انجام می رسانندبعد صفحه 9 نوشته
آنزیم ها بسیاری از واکنش های شیمیایی را که درون سلول ها انجام می شوند را عملی می کنند
دوباره صفحه 9 نوشته
آنزیم ها به بیشتر واکنش های زیستی درون سلول ها سرعت می بخشندسوال یک )من آخر نفهمیدم قید بسیاری برای سرعت می بخشد هست یا برای به انجام می رساند !
بعد صفحه 9 نوشته
انجام هر واکنش را آنزیم ویژه ای تنظیم میکند
بعد صفحه 11 نوشته
بیشتر واکنش های متابولیسمی با کمک آنزیم ها انجام می شود
بعد پیش صفحه 6 نوشته
در سلول تبدیل هر ماده به ماده ی دیگر نیازمند نوعی آنزیم استسوال 2 ) الان همه واکنش ها آنزیم لازم دارن یا بیشترشون؟؟
yasamanbanu
سوال اول ؛قید «بسیاری »با «بیشتر »فرق داره...
تو فصل اغازی میگ؛
بسیاری از اغازیان ساکن آب اند....دو خط پایینتر میگ
بسیاری از اغازیان ساکن خاک اناینجا داره اینو میگ ب زبون ساده؛
جمله ی دوم میگه؛
از واکنش عای درون سلول بیشتر از۵۰درصدشون(ممکنه تا۹۹درصد هم بره) آنزیم ها دارن سرعتشون میدن(افزایش)
و جمله ی دوم؛
درواقع زیرمجموعه ی اولیه،ک داره میگ خب واکنش های زیادی داریم ک انزیم ها عملیشون میکنن(انجامشون میدن،یا با افزایش سرعت یا روشهای دیگ)
تناقض نیستسوال دوم؛
ببینید اونجا مبگ هرواکنشی انزیم ویژه ای«تنطیم »میکند!!!
تنظیم لزوما ب معنای افزایش سرعت نیست،مثل مرحله۳عمل ی هورمون امینو اسیدیببنظرم،شاید ،انزیم هایی هستند ک شرایط سنتیکی رو نامساعد کنن ،یعنی انرژی فعالسازی رو افزایش بدن،و سرعت واکنش های ناخواسته رو کاهش بدن یا متوقفش کنند،پس اینجا مال اینه ک میگ
«بیشتر واکنش های متابولیسمی با کمک انزیم«انجام میشود»»
و اگ دقت کنید بعد«تنظیم»میگ،انزیم ها واکنش ها رو در زمان«مشخص»عملی میکننولی این فصل ارزش این همه وقت گذاشتن نداره
-
کسی نظری نداره؟؟
yasamanbanu در زیست دوم دبیرستان ، فصل یک ، اشکال گفته است:
کسی نظری نداره؟؟
ازمایشگاهی؛ازمایش نیرنبرگ
طبیعی؛مولکول های خودهمانند ساز اولیه -
yasamanbanu
سوال اول ؛قید «بسیاری »با «بیشتر »فرق داره...
تو فصل اغازی میگ؛
بسیاری از اغازیان ساکن آب اند....دو خط پایینتر میگ
بسیاری از اغازیان ساکن خاک اناینجا داره اینو میگ ب زبون ساده؛
جمله ی دوم میگه؛
از واکنش عای درون سلول بیشتر از۵۰درصدشون(ممکنه تا۹۹درصد هم بره) آنزیم ها دارن سرعتشون میدن(افزایش)
و جمله ی دوم؛
درواقع زیرمجموعه ی اولیه،ک داره میگ خب واکنش های زیادی داریم ک انزیم ها عملیشون میکنن(انجامشون میدن،یا با افزایش سرعت یا روشهای دیگ)
تناقض نیستسوال دوم؛
ببینید اونجا مبگ هرواکنشی انزیم ویژه ای«تنطیم »میکند!!!
تنظیم لزوما ب معنای افزایش سرعت نیست،مثل مرحله۳عمل ی هورمون امینو اسیدیببنظرم،شاید ،انزیم هایی هستند ک شرایط سنتیکی رو نامساعد کنن ،یعنی انرژی فعالسازی رو افزایش بدن،و سرعت واکنش های ناخواسته رو کاهش بدن یا متوقفش کنند،پس اینجا مال اینه ک میگ
«بیشتر واکنش های متابولیسمی با کمک انزیم«انجام میشود»»
و اگ دقت کنید بعد«تنظیم»میگ،انزیم ها واکنش ها رو در زمان«مشخص»عملی میکننولی این فصل ارزش این همه وقت گذاشتن نداره
من با خودم گفتم بعضی واکنش فیزیکی هستن بعضی شیمیایی
همه شیمیایی ها به آنزیم نیاز داره ... چون کتاب میگه در سلول تبدیل هر ماده به ماده ای دیگر نیازمند نوعی آنزیم استمیمونن فیزیکی ها
حتما بعضیاشون نیاز دارن بعضی نههمه اینا رو جمع کنیم رو هم
میشه بسیاری از واکنش های متابولیسمی به آنزیم نیاز دارن -
کسی نظری نداره؟؟
ازمایشگاهی؛ازمایش نیرنبرگ
طبیعی؛مولکول های خودهمانند ساز اولیهعالی بود
زیست تصویری مهرماه نوشته بود اینو به نظر منم درست نمیومد. اما مثال نقض براش پیدا نمیکردم -
چون داری فصل یکو میخونید میگم،اینا رو چند روز قبل کنکور ک جمع بندی فصل یک رو میکردم نوشتم ببینید چندتاشو میتونید جواب بدید بدرد میخورن؛ (البتع اسمش فصل یکه ولی نیاز ب تسلط دقیق ب هرسه پایه داره)
آنزیم یا آنزیم هایی را نام ببرید؛
۱)در یک سلول ساخته و در سلول دیگر فعالیت کند؟(حداقل۲تا)
۲)آنزیمی با فعالیتی فقط در روز؟
۳)آنزیم های با فعالیت درمحیط اسیدی؟
۴)آنزیم های با فعالیت در محیط قلیای؟
۵)آنزیم هایی مقاوم ب تغییرات ph?(البته نه زیاد)
6)آنزیم هیدرولیزی با تولید آب؟
۷)آنزیمی با تجزیه ی شیمیایی غیرهیدرولزی مواد سمی؟
۸)آنزیم هایی انسانی با بیان ژن قبل از ترجمه؟
۹)آنزیم های انسانی با بیان ژن بعد از ترجمه؟
۱۰)آنزیمی ک پیش ماده و فراورده ی آن تغییرشیمیای نمیکند؟
۱۱)آنزیمی با تولید مواد معدنی؟
۱۲)آنزیم های جانوری ک تحت تاثیر دما ساخته میشوند؟
۱۳)آنزیم هایی ک در ساخت همانند خود دخالت میکنند(حداقل دوتا)؟
۱۴)آنزیمی ک شکل فعالش کوچکتر از خودش است؟بقیشون واسه بعدا فعلا اینا رو جواب بدید
-
چون داری فصل یکو میخونید میگم،اینا رو چند روز قبل کنکور ک جمع بندی فصل یک رو میکردم نوشتم ببینید چندتاشو میتونید جواب بدید بدرد میخورن؛ (البتع اسمش فصل یکه ولی نیاز ب تسلط دقیق ب هرسه پایه داره)
آنزیم یا آنزیم هایی را نام ببرید؛
۱)در یک سلول ساخته و در سلول دیگر فعالیت کند؟(حداقل۲تا)
۲)آنزیمی با فعالیتی فقط در روز؟
۳)آنزیم های با فعالیت درمحیط اسیدی؟
۴)آنزیم های با فعالیت در محیط قلیای؟
۵)آنزیم هایی مقاوم ب تغییرات ph?(البته نه زیاد)
6)آنزیم هیدرولیزی با تولید آب؟
۷)آنزیمی با تجزیه ی شیمیایی غیرهیدرولزی مواد سمی؟
۸)آنزیم هایی انسانی با بیان ژن قبل از ترجمه؟
۹)آنزیم های انسانی با بیان ژن بعد از ترجمه؟
۱۰)آنزیمی ک پیش ماده و فراورده ی آن تغییرشیمیای نمیکند؟
۱۱)آنزیمی با تولید مواد معدنی؟
۱۲)آنزیم های جانوری ک تحت تاثیر دما ساخته میشوند؟
۱۳)آنزیم هایی ک در ساخت همانند خود دخالت میکنند(حداقل دوتا)؟
۱۴)آنزیمی ک شکل فعالش کوچکتر از خودش است؟بقیشون واسه بعدا فعلا اینا رو جواب بدید
اینا خیلی عالی هستن
ولی من هنوز به بقیه فصلا مسلط نیستم -
سلام دوست عزیز .ما به مولکول های کوچیک میگیم مونومر .وقتی این مونومر ها که کنار هم قرار بگیرن به ماده ای حاصل اونه می گیم پلیمر.پس تری گلیسرید یک پلیمر نیست!
در ضمن یک نکته را هم که باید یاد آوری کنم اینه که هرپلیمر یک درشت مولکول است اما هر درشت مولکولی یک پلیمر نیست.
خدا به همراهتان -
اینا خیلی عالی هستن
ولی من هنوز به بقیه فصلا مسلط نیستمyasamanbanu در زیست دوم دبیرستان ، فصل یک ، اشکال گفته است:
اینا خیلی عالی هستن
ولی من هنوز به بقیه فصلا مسلط نیستمپس بذارید جواباشونو نگم بعدا خودتون پیدا کنید بهتر تو ذهنتون میمونه
-
اینا خیلی عالی هستن
ولی من هنوز به بقیه فصلا مسلط نیستمپس بذارید جواباشونو نگم بعدا خودتون پیدا کنید بهتر تو ذهنتون میمونه
آره نگید خودم پیدا کردم بعد بگید