Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. ریاضی تجربی
  4. میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم :)
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
شیمی |ضرایب سوختن
HAKOOH
سلام سلام اقا تو واکنش سوختن این ضرایب چطوری بودن/...مخصوصا اکسیژن ..همش از ذهنم پریده @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
شیمی
فیزیک 3|بازه زمانی شناخته شده در هماهنگ ساده
HAKOOH
جرمی متصل به فنر با بسامد 5 هرتز روی پاره خطی به طول 8 سانتی متر در سطح افقی بدون اصطحکاک حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد نوسانگر در لحظه t1از یک سانتی متری نقطه تعادل عبور میکند و حرکتش در این لحظه کند شونده است.در لحظه t1حداقل چند ثانیه طول میکشد تا نوسانگر از یک سانتی متری طرف دیگر نقطه عادل عبور کند؟ ذاتا نفهمیدم چی به چیه.... @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
فیزیک
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک 3|معادله حرکت هماهنگ ساده
HAKOOH
سلام سلام توی این سوال: معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است) خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
فیزیک
مشکل محاسباتی |خاستار ضرب و تقسیم شما (ریاضی اول ابتدایی)
HAKOOH
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم.. هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
راهنمایی برای مطالعه و بررسی فرم گزارشکارم، لطفاً بیاید.
E
بسم الله الرحمن الرحیم فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝 👤 اسم: دانیال مرادپور 🎓 پایه: یازدهم تجربی 🎯 هدف: نمره عالی نهایی 📅 تاریخ: 29 فروردین 📚 دروس مطالعه شده 🟢 زیست‌شناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول 🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار 🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط 🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول 🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی 📊 آمار مطالعاتی ⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش. 🌟 برنامه‌های فوق‌برنامه: ۱. زبان 🗣️ . مدت زمان: 40 دقیقه · فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها ۲. علم شرعی 📿 . مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین · فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو 📺 تلویزیون و فضای مجازی 📱 مدت زمان استفاده: 0 😴 وضعیت خواب 🌙 ساعت خواب شب: 22 ☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30 📈 ارزیابی روزانه 😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰ ⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره دلیلم هم این بود که اصلاً برنامه‌ریزی درست نداشتم، نمی‌دونستم چطوری باید درس بخونم و کمال‌گرا هم بودم… ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامه‌م اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت ان‌شاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس می‌کنم کیفیت مطالعه‌م اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمی‌مونه، کند پیش می‌رم، هی وسوسه می‌شم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓 شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چی‌کار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم می‌کنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمی‌شم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار می‌شم 😭 اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که می‌گفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامه‌وار مرور کنید. ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔 من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه‌ زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامه‌وار و تند، خیلی وقت‌گیره و این مرور باعث از برنامه‌م عقب می‌مونم و دیر بخوابم شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفته‌ها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقی‌تر به نظر می‌رسه. ممنون می‌شم راهنمایی کنید🤲.
سوال مشاوره ای
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی

میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم :)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده ریاضی تجربی
310 دیدگاه‌ها 52 کاربران 8.5k بازدیدها 43 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • cuttlasC cuttlas

@dr-sobhan در میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم :) گفته است:

cuttlas تو موضوعی ک میخواید سوال بپرسید برید قسمت موضوع جدید
    بعد سوالتونو بپرسید

آهان.ممنونم.
    فکر کردم تاپیک خاصی هست که مخصوص سوالات ریاضی باشه و پاسخگو داشته باشه.

sobhawnS آفلاین
    sobhawnS آفلاین
    sobhawn
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

cuttlas نه کسی حق زدن چنین تاپیکی رو نداره (جزو قوانینه)

https://forum.alaatv.com/user/sobhawn/topics

cuttlasC 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • sobhawnS sobhawn

cuttlasC آفلاین
      cuttlasC آفلاین
      cuttlas

آهاان.ممنون که اطلاع دادید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • B آفلاین
        B آفلاین
        Brilliant

@dr-sobhan سلام ببخشید دو تا سوال اصلی دارم
        من یک لقمه مهر وماه گرفتم محاسبات سریع یه دور خوندمش یه سری تکنیکاش مثل ضرب دو رقمی در 11تو ذهنم موند البته بگما فقط خوندم تمرینش نکردم برای همین یه سری هاش مثل ضرب سه رقمی در سه رقمی زیاد تو ذهنم نموند
        حالا می خوام وقت بزارم رو‌محاسبات به نظرتون همین محاسبات عادی ضرب وتقسیم تمرین کنم که دستم تند شه براشون یا تکنیک های این ?!!
        بعدیش منبع
        من ریاضی فیلم دیدم جزوه هم نوشتم بخش اعظم تست های خیلی سبز هم زدم یه تعداد هم نزده داره
        یه موج ازمونم هست که خب اخر سر برای مرور وافزایش سرعت ازش استفاده کردم واز هر مبحثش یکی دوتا ازمون زدم وبقیه ش مونده
        حالا به نظرشما همون خیلی سبز کار کنم ،موج ازمون کنارش یانه موج ازمون استفاده کنم‌
        یا اینکه موج ازمون بزارم واسه بعد ونزدیک جمع بندی های مختلف وعید
        ویه منبع دیگه بگیرم
        فکر کنم بد توضیح دادم بزارید اینجوری بگم
        موج ازمون منبع اصلی باشه یا تکمیلی ???
        اگه تکمیلی باشه منبع اصلیم چی باشه همون خیلی سبز یا منبع جدید بگیرم ???
        ممنون میشم راهنمایی کنید تا به یه برنامه برای کار کردن وتست زدن رو منابع ریاضی برسم واینکه
        وکدوم استفاده کنم 🌹

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • sobhawnS آفلاین
          sobhawnS آفلاین
          sobhawn

@zahra-m1999 سلام خوبید همیار زهرا 💪؟
          ببین من کاملا گرفتم چی میگی
          بدترین چیز چند منبعی بودنه
          ولی نمیتونم اینو نگم ! من موج ازمون استفاده کردم پارسال و بهم ضربه هم زد ، کتابی بود ک نمیتونستم سرعتمو باهاش بالا ببرم
          خیلی سبز هم ک زدی تستاشو زیاد فایده نخواهد داشت برات
          باز آیکیو منبع توپی میتونه باشه برات
          ببین زهرا خانوم برادرانه میگم ! من میرفتم از نشرالگو دیفرانسیل تست میزدم ک سخت باشه و قوی بشم
          ولی واقعیت کنکور این نیست
          کنکور زرنگ میخواد نه کسی ک درس رو بلده و زرنگ باید سرعتش بالا باشه و بلد باشه بعضی سوالات رو رد بده
          برای رد دادن سوال هم باید بدونی کودوم سخته کودوم اسون ک اونم باید اونقدر تست هم سخت هم اسون بزنی تا دستت بیاد

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • B آفلاین
            B آفلاین
            Brilliant

@zahra-m1999 سلام خوبید همیار زهرا 💪؟0_1535444914245_ドット_m.gif سلام خیلی ممنون ، شما خوبید ؟؟!ببخشید کلی سوال پرسیدم
            ببین من کاملا گرفتم چی میگی 0_1535444959512_ドット_m.gif چه خوب چون حس کردم واضح توضیح ندادم وپیچده ش کردم
            ولی نمیتونم اینو نگم ! من موج ازمون استفاده کردم پارسال و بهم ضربه هم زد ، کتابی بود ک نمیتونستم سرعتمو باهاش بالا ببرم 0_1535445027449_ドット_m.gif چرا سخت بود سوالاتش یا استاندار نبود ؟؟؟کلا بزارمش کنار برای همیشه !!؟؟
            خیلی سبز هم ک زدی تستاشو زیاد فایده نخواهد داشت برات 0_1535445079871_ドット_m.gif بله درست ، یعنی کامل حذفش کنم وحتی دیگه سراغ نشان دار هاش هم نرم !؟
            باز آیکیو منبع توپی میتونه باشه برات!
            ببین زهرا خانوم برادرانه میگم ! من میرفتم از نشرالگو دیفرانسیل تست میزدم ک سخت باشه و قوی بشم
            ولی واقعیت کنکور این نیست 0_1535445255582_ドット_m.gif خب میشه بگید چیش بد بود ؟؟تناسب تست نداشت وهمش سخت بود !؟؟؟یا که اشتباه زیاد داشت؟؟؟
            کنکور زرنگ میخواد نه کسی ک درس رو بلده و زرنگ باید سرعتش بالا باشه و بلد باشه بعضی سوالات رو رد بده0_1535445201047_ドット_m.gif بله درسته سرعت یه فاکتور خیلی مهمه

برای رد دادن سوال هم باید بدونی کودوم سخته کودوم اسون ک اونم باید اونقدر تست هم سخت هم اسون بزنی تا دستت بیاد

0_1535445328573_ドット_m.gif خیلی ممنون دکتر ،بابت توضیح مفصل تون وبازم ببخشید که من این همه می پرسم وبه زحمت می افتید 🌹

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

sobhawnS 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • B آفلاین
              B آفلاین
              Brilliant
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده

@zahra-m1999 در میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم :) گفته است:

من یک لقمه مهر وماه گرفتم محاسبات سریع یه دور خوندمش یه سری تکنیکاش مثل ضرب دو رقمی در 11تو ذهنم موند البته بگما فقط خوندم تمرینش نکردم برای همین یه سری هاش مثل ضرب سه رقمی در سه رقمی زیاد تو ذهنم نموند
              حالا می خوام وقت بزارم رو‌محاسبات به نظرتون همین محاسبات عادی ضرب وتقسیم تمرین کنم که دستم تند شه براشون یا تکنیک های این ?!!

در مورد این موضوع هم راهنمایی کنید ممنون میشم 🌹

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

sobhawnS Dr.LilaD 2 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • B Brilliant

sobhawnS آفلاین
                sobhawnS آفلاین
                sobhawn

@zahra-m1999 ببین گفتی ضرب دو رقمی در ۱۱
                قبلا دیده بودم
                تو هر عدد دو رقمی رو ک میخوای در ۱۱ مثل بچهای دبستانی عدد کن بعد دلیل اون اتفاقا رو متوجه میشی
                حالا در مورد محاسبات سریع باید بگم که خودم پارسال میخواستم تو الا یاد بدم ولی طراحا زرنگ تر ازین حرفان و این کار ب نظر من ریسکیه و بهتره وقتی ک میخوای براش بذاری رو ، رو تمرین و تست بذاری بهتره
                چون اکثر اون روشا با تست زیاد زدن دستت میاد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • B Brilliant

@zahra-m1999 سلام خوبید همیار زهرا 💪؟0_1535444914245_ドット_m.gif سلام خیلی ممنون ، شما خوبید ؟؟!ببخشید کلی سوال پرسیدم
                  ببین من کاملا گرفتم چی میگی 0_1535444959512_ドット_m.gif چه خوب چون حس کردم واضح توضیح ندادم وپیچده ش کردم
                  ولی نمیتونم اینو نگم ! من موج ازمون استفاده کردم پارسال و بهم ضربه هم زد ، کتابی بود ک نمیتونستم سرعتمو باهاش بالا ببرم 0_1535445027449_ドット_m.gif چرا سخت بود سوالاتش یا استاندار نبود ؟؟؟کلا بزارمش کنار برای همیشه !!؟؟
                  خیلی سبز هم ک زدی تستاشو زیاد فایده نخواهد داشت برات 0_1535445079871_ドット_m.gif بله درست ، یعنی کامل حذفش کنم وحتی دیگه سراغ نشان دار هاش هم نرم !؟
                  باز آیکیو منبع توپی میتونه باشه برات!
                  ولی واقعیت کنکور این نیست 0_1535445255582_ドット_m.gif خب میشه بگید چیش بد بود ؟؟تناسب تست نداشت وهمش سخت بود !؟؟؟یا که اشتباه زیاد داشت؟؟؟
                  کنکور زرنگ میخواد نه کسی ک درس رو بلده و زرنگ باید سرعتش بالا باشه و بلد باشه بعضی سوالات رو رد بده0_1535445201047_ドット_m.gif بله درسته سرعت یه فاکتور خیلی مهمه

0_1535445328573_ドット_m.gif خیلی ممنون دکتر ،بابت توضیح مفصل تون وبازم ببخشید که من این همه می پرسم وبه زحمت می افتید 🌹

sobhawnS آفلاین
                  sobhawnS آفلاین
                  sobhawn

@zahra-m1999 ن بابا این چ حرفیه
                  انجمن برا کمک کردن ب همدیگهست دیگه

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • sobhawnS sobhawn

B آفلاین
                    B آفلاین
                    Brilliant

خیلی ممنون ‌‌🌹
                    دکتر
                    حتی تست ها نشان دار خیلی سبز دیگه اصلا سراغش نرم??
                    موج ازمون هم کلا بزارم کنار?!!
                    به نظرتون ای کیو می تونه برای بالا بردن سرعت هم خوب باشه ???
                    واینکه حل تموم تست های سراری از الان خوبه یا دوره جمع بندی
                    گرچه تو ازمون های سه روز یکبار حل شدن

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

1
                    • shahab1480S آفلاین
                      shahab1480S آفلاین
                      shahab1480

https://forum.alaatv.com/topic/7868/چه-طوری-دیفرانسیل-و-شروع-کنم/23

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • chakameC chakame

@Dr-Lila نه خیلی زود ولی یه تاپیک جدا برای کل مفاهیم خلاصه نویسی میزنم ک دیگه ته خلاصه نویسی هم در بیاد

@Dr-Lila نه خیلی زود ولی یه تاپیک جدا برای کل مفاهیم خلاصه نویسی میزنم ک دیگه ته خلاصه نویسی هم در بیاد

چقدر عالی.
                        امکانش هست که روش نمودار درختی رو توضیح بدید؟ آخه من هر کاری می کنم نمی تونم با این روش بنویسم.

chakameC آفلاین
                        chakameC آفلاین
                        chakame
                        دانش آموزان آلاء

امکانش هست که روش نمودار درختی رو توضیح بدید؟ آخه من هر کاری می کنم نمی تونم با این روش بنویسم.

@dr-sobhan
                        سلام، جهت یاد آوری تگتون کردم:grinning_face_with_smiling_eyes:

همه چیز سی و دومِ یک ماهی، ساعت بیست و پنج و هفتاد دقیقه، حل میشه! :))
                        #چکامه

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • chakameC chakame

@dr-sobhan

B آفلاین
                          B آفلاین
                          Brilliant

chakame در میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم :) گفته است:

@dr-sobhan

😁😂😂😂

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

chakameC 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • B Brilliant

chakame در میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم :) گفته است:

@dr-sobhan

😁😂😂😂

chakameC آفلاین
                            chakameC آفلاین
                            chakame
                            دانش آموزان آلاء

@zahra-m1999 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:

همه چیز سی و دومِ یک ماهی، ساعت بیست و پنج و هفتاد دقیقه، حل میشه! :))
                            #چکامه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • B Brilliant

خیلی ممنون ‌‌🌹
                              دکتر
                              حتی تست ها نشان دار خیلی سبز دیگه اصلا سراغش نرم??
                              موج ازمون هم کلا بزارم کنار?!!
                              به نظرتون ای کیو می تونه برای بالا بردن سرعت هم خوب باشه ???
                              واینکه حل تموم تست های سراری از الان خوبه یا دوره جمع بندی
                              گرچه تو ازمون های سه روز یکبار حل شدن

sobhawnS آفلاین
                              sobhawnS آفلاین
                              sobhawn

@zahra-m1999 در مورد منبع میتونی آیکیو بزنی بعد ستاره دار های خیلی سبز رو تایمی بزنی
                              در مورد حل سوالات کنکور شدییییییدا توصیه میکنم تو طول سال کلی تمرین کنی تا تیپ بندی سوالات کنکور دستت بیاد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • B Brilliant

Dr.LilaD آفلاین
                                Dr.LilaD آفلاین
                                Dr.Lila

@zahra-m1999 زهرا جان کتاب لقمه محاسبات سریع خوبه کارساز و ت ذهن میمونه یا الکی و وقت گیره؟؟

این دیوانگیست …
                                که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه
                                در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم . .

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • Dr.LilaD Dr.Lila

@zahra-m1999 زهرا جان کتاب لقمه محاسبات سریع خوبه کارساز و ت ذهن میمونه یا الکی و وقت گیره؟؟

B آفلاین
                                  B آفلاین
                                  Brilliant

@Dr-Lila در میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم :) گفته است:

لیلی جان راستش من فقط یه دور خوندمش
                                  در کل جذاب وتکنیک های خوبی داره یه سریاش با همون یک دور خوندن تو ذهن می مونه یه سریاهاش نیاز به تمرین داره
                                  البته من روزنامه وار خوندم چون نزدیک کنکور بود وقت نداشتم
                                  اما به نظرم خوندنش بد نیست امتحانش کن اگه تونستی تکنیک هاش اجرا کنی که خوب اما نشد برو سراغ محاسبات عادی وتمرین کن دستت تند شه
                                  البته یه سریاش باید تکرار شه تا ملکه ذهنت شه وتو استرس ووقت کم جلسه بتونی اجراش کنی
                                  به هرحال ما کم کم سیزده ساله یه طور دیگه حساب کردیم بعضی چیز ها رو

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • B آفلاین
                                    B آفلاین
                                    Brilliant

0_1535817646980_IMG_20180901_202903.jpg
                                    0_1535817658850_IMG_20180901_202913.jpg
                                    0_1535817665419_IMG_20180901_202956.jpg
                                    0_1535817816955_IMG_20180901_202956.jpg
                                    این بخشی از فهرست
                                    ودوتا تکنیکه
                                    فکر کنم نمونه ش بتونی رو سایتشون هم ببینی که کیفیت تصویر اگه مناسب نیست
                                    @Dr-Lila

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

Dr.LilaD 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • B Brilliant

0_1535817646980_IMG_20180901_202903.jpg
                                      0_1535817658850_IMG_20180901_202913.jpg
                                      0_1535817665419_IMG_20180901_202956.jpg
                                      0_1535817816955_IMG_20180901_202956.jpg
                                      این بخشی از فهرست
                                      ودوتا تکنیکه
                                      فکر کنم نمونه ش بتونی رو سایتشون هم ببینی که کیفیت تصویر اگه مناسب نیست
                                      @Dr-Lila

Dr.LilaD آفلاین
                                      Dr.LilaD آفلاین
                                      Dr.Lila

@zahra-m1999 ممنون عزیزم

این دیوانگیست …
                                      که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه
                                      در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم . .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • samanemirzaeiS آفلاین
                                        samanemirzaeiS آفلاین
                                        samanemirzaei

سلام.الانم هست؟
                                        منم میخوام باشم😢😭😭😭تو رو خدا یکیم به من کمک کنه من ریاضیم افتضاحه نمیخوام درصدم کم باشه😭😭😭من هیچی بلد نیستم

Interpreter&English teacher
                                        💙Never say Never💙

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • samanemirzaeiS samanemirzaei

سلام.الانم هست؟
                                          منم میخوام باشم😢😭😭😭تو رو خدا یکیم به من کمک کنه من ریاضیم افتضاحه نمیخوام درصدم کم باشه😭😭😭من هیچی بلد نیستم

A آفلاین
                                          A آفلاین
                                          athenaa
                                          فارغ التحصیلان آلاء

samanemirzaei در میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم :) گفته است:

منم میخوام باشمتو رو خ

اریان حیدری رو برو تحقیق کن راجع بهش استاد خوبیه انصافا

عشق آب حیات است 🌻

1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 12
                                          • 13
                                          • 14
                                          • 15
                                          • 16
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه