help me...
-
میشه ی برنامه ریزی خوب بهم بگید؟؟
چ جوری دروس تخصصی مث زیست و ریاضی وشیمی و فیزیک رو بخونم وتست بزنم ؟؟
چ زمانی مرور کنم؟؟
کمکم کنید... -
آخ آخ پاک یادم رفته بود مرسی ک گفتی
-
میشه ی برنامه ریزی خوب بهم بگید؟؟
چ جوری دروس تخصصی مث زیست و ریاضی وشیمی و فیزیک رو بخونم وتست بزنم ؟؟
چ زمانی مرور کنم؟؟
کمکم کنید...zariiii
زیست : خوندن بسیار زیاد کتاب درسی حفظ خط ب خط بعد از حفط توضیح دادن بدون نگاه وکشیدن شکل ها وبعد تست ونوشتن نکات
روزهای بعدی مرور با چند تست مثلا روز قبل50تا زدی الان میری 10تست مروری میزنیشیمی:سال دوم بسیار مهم وپایه هستش پس ترجیحا دومتو قوی کن جدول تناوبی وهرروز مرور کن نکات حفظی و روی برگه بزرگ بنویس ب دیوار بزن موقع خواب مرور کن و مثل زیست خط ب خط کتاب
درمورد مسایلش هم کتاب ای کیو خیلی تستای قشنگی طرح کرده ولی اگر ضعیفی مبتکران
شیمی تست زیاده
کتاب گاج خط ویژه هم واسه مرور واسه ازمون وامتحان وجمع بندی بسیار کتاب عالی هستش
فیزیک:کتاب گاج نقره ای رو حتی اگر بلد نیستی چند دور بخون
اگر مبحث رو با چند دور خوندن نمیفهمی ساعت مطالعتو عوض کن
فیزیک تست فقط مهمه
فرمولاشم من رو ی برگه آچهار یادداشت میکردم وموقع ازمون رور میکردم یا وقع تست زدنم
موفق باشی -
zariiii
زیست : خوندن بسیار زیاد کتاب درسی حفظ خط ب خط بعد از حفط توضیح دادن بدون نگاه وکشیدن شکل ها وبعد تست ونوشتن نکات
روزهای بعدی مرور با چند تست مثلا روز قبل50تا زدی الان میری 10تست مروری میزنیشیمی:سال دوم بسیار مهم وپایه هستش پس ترجیحا دومتو قوی کن جدول تناوبی وهرروز مرور کن نکات حفظی و روی برگه بزرگ بنویس ب دیوار بزن موقع خواب مرور کن و مثل زیست خط ب خط کتاب
شیمی تست زیاده
فیزیک تست فقط مهمه
فرمولاشم من رو ی برگه آچهار یادداشت میکردم وموقع ازمون رور میکردم یا وقع تست زدنم
موفق باشیparipari
paripari چیز هایی که شما نوشتید صرفا مطالب شخصی و سلیقه ای است
نمیشه اینها رو در مورد همه اجرا کرد....
بهتر بود برای راهنمایی zariiii به نکاتی اشاره می کردید که هر کس بتونه اون نکات رو برای خودش شخصی سازی کنه
اگه فردی بخواد به این جزئیات با توجه به سلایق خودش عمل کنه قطعا شکست می وره هرچند برای شخص شما بسیار مفید بوده باشه
ولی در کل ممنون چون اطلاعات مفیدی ارائه کردید -
zariiii
شیمی تست زیاده
فیزیک تست فقط مهمه
موفق باشی