ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
alireza_ysf75
خواهش می کنم.
فقط من لینکو یادم رفت بذارم آخرش. الانم نمی تونم ویرایش کنم.
اینجا می ذارم . ببخشید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5335نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfaezenj در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza_ysf75
خواهش می کنم.
اینجا می ذارم . ببخشید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5335سلام مجدد تصحیح شد
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام استاد . تدریس تون فوق العاده هست . خدا خیرتون بده
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال در ضمن تشکر:
من تا اخر جلسه 7 که اومده دیدم و واقعا میتونم بگم که خیلی عالی مفهومی از همه مهم تر غیر حفظییییی چون ریاضی واقعا حفظی نیست که!!باید فهمید و تمرین وتمرین و تمرین
من فقط اون قسمتی که گفتید دزد اومد و هیچی نبرد "اگه رویت نشه چه مهره ای برداشته شده احتمالش در نظر گرفته نمیشه" رو خیلی قانعم نکرد. که چرا ددقییقا؟و اگه اتفاقا همون مهره ای که از قبل برداشته شده احتمال مد نظر باشه در کیسه ی 9 مهره ای که یک مهره اش برداشته شه احتمال یک مهره دیگه میشه یک نهم چون مهره اول رو ندیدیم ولی اگه همون مهره ای که از قبل خارج شده احتمال مد نظر باه که احتمالش صفره که دفعه دوم خارج شه اخه اصلا نیست توو کیسه
درسنه که اولی رو ندیدیم ولی بازم یه مهره خارج شده و یک نهم احتمال همون مهره اس چون نیدیم چه رنگ و نوعی بوده!انیشتین میگه چیزی رو یاد نگرفته و درک نکرده اید مگر بتوانید ون موضوع رو برای مادر بزرگ خود توضیح دهید
ممنون میشم اگه این موضوع رو تا حدی که خودم قانع شم کمکم کنیدبینهایت سپاس
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی جا ها اشتباه تایپی دارم ویرایش نمیشه شرمنده
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بی صبرانه منتظر ویدیو های مثلثاتمممم
-
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان سوالی تو ذهنم اومده لطفا هر کی میدونه کمک کنه
تو جلسه دوم احتمال سوال این بود که از کیسه ای ک درون آن چهار مهره سبز و پنج مهره صورتی وجود داره دو مهره رو به تصادف باهم و بدون جایگذاری خارج میکنیم مطلوب است احتمال اینکه یکی صورتی و یکی سبز باشه.خوب استاد حلش کرده و جواب میشه20/36
اما مگه وقتی کلمه یکی میاد نباید جایگشت داشته باشیم
تو سوال بعدی استاد کلمه یکی که میومد جایگشت براشون حساب کرده
کسی دقت کرده -
سلام دوستان سوالی تو ذهنم اومده لطفا هر کی میدونه کمک کنه
تو جلسه دوم احتمال سوال این بود که از کیسه ای ک درون آن چهار مهره سبز و پنج مهره صورتی وجود داره دو مهره رو به تصادف باهم و بدون جایگذاری خارج میکنیم مطلوب است احتمال اینکه یکی صورتی و یکی سبز باشه.خوب استاد حلش کرده و جواب میشه20/36
اما مگه وقتی کلمه یکی میاد نباید جایگشت داشته باشیم
تو سوال بعدی استاد کلمه یکی که میومد جایگشت براشون حساب کرده
کسی دقت کردهنوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۵، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط 13431343 انجام شدهامیرعباس66
سلام تو سوال گفته دو مهره باهم و بدون جایگزاری
چون گفته یکی سبز یکی صورتی و در صورت سوال گفته با هم مهم نیست کدوم یکی سبز یا صورتی باشه اما در سوال بعدی گفته متوالی یعنی جدا جدا پس مهمه که کدوم رنگ باشه بخاطر همین جایگشت داریم
کلمه متوالی و باهم رو بهش توجه کنید -
نوشتهشده در ۱ مهر ۱۳۹۵، ۲۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون دوست عزیز
-
alireza_ysf75
خواهش می کنم.
اینجا می ذارم . ببخشید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5335 -
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان برید تو کتاب تستتون سوال احتمال ریاضی خارج 92 یا 93 رو ببینید مربوط به نکته ی دزد اومدو هیچی نبرد!
کتابا ده خط واسش پاسخ تشریحی نوشتن ولی با این نکته راحت زیر دو ثانیه جواب میده -
نوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام، ممنون از فیلم های خوبتون، جلسات بعدی رو لطفا زودتر بزارین، منتظریم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شده
واقعا عالیه ممنونم از الا و ممنونم از دبیر بسیار خوبتون اقای امینی عالیه محشره هزاران لایک باید بهشون داد
بقیه قسمتا کی میزارین چه روز هایی فیلم ها واسه دانلود اماده میشه بازم ممنونم و باید بگم خدا خیرتون بده
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ... فیلم جلسه 8 که قرار بر حل تستای احتمال 10 سال اخیر بود کی روی سایت میاد ؟؟؟؟؟
-
سلام دوستان لطفا قبل از نظر گذاشتن به این لینک سر بزنین...
http://forum.alaatv.com/topic/2265/در-مورد-فیلم-ها-سوالات-متداول
(مجبورم این پست رو چند جا کپی کنم چون بعضی ها در گروه ها عضو نیستند !!! )
-
hessam در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ... فیلم جلسه 8 که قرار بر حل تستای احتمال 10 سال اخیر بود کی روی سایت میاد ؟؟؟؟؟
اواسط هفته
-
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام و تشکر ، فیلم جلسه 7، را وقتی می خوام با کیفیت متوسط دانلود کنم ، تو نت بازمیشه و دانلود نمیشه ، باید چیکار کنم؟
-
با سلام و تشکر ، فیلم جلسه 7، را وقتی می خوام با کیفیت متوسط دانلود کنم ، تو نت بازمیشه و دانلود نمیشه ، باید چیکار کنم؟
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
ممنون از اقای امینی به خاطر توضیحات فوق العادشون و از شما
فقط میخواستم بدونم که ایشون هیچ جزوه ای ندارن که در اختیار ما قرار بدن ؟! -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان کسی خبر داره کلاس زیست سوم کی شروع میشه؟
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط Dr.Mah_sa انجام شده
سلام دوستان. من یه مدت از درس دور بودم. بخوام شروع کنم واسه خوندن ریاضی شما کدوم دبیر رو پیشنهاد میکنید؟
و اینکه تدریسشون به ترتیب کتابای ریاضی دبیرستان نبست مشکلی واسه من پیش نمیاد. ممنون میشم جواب بدید