غول فیزیک باش
-
@گل-یاس
تو تصویر براتون گذاشتم -
@گل-یاس
https://forum.alaatv.com/topic/2788/آموزش-markdown-و-ارسال-پست-در-انجمن/12
از مطالب این تاپیک که ادرسشو گذاشتم استفاده کنین. اونجا توضیحات خیلی کامل هست.
راستی فک میکنم قبل ازینکه عکس اپلود بشه گزینه ارسال رو زدین. وقتی عکسو انتخاب میکنین باید چند ثانیه یا یکی دودیقه (بستگی به سرعت اینترنت داره)صبر کنین تا عکس ۱۰۰درصد آپلود بشه و بعد گزینه ارسال رو بزنین. -
Laynad کجاشو متوجه نشدین؟
-
Laynad کجاشو متوجه نشدین؟
-
Laynad بگین از کجاش شروع کنم خب خخ
-
Laynad بگین از کجاش شروع کنم خب خخ
-
Laynad
سلام طرف راست رو برایت توضیح میدم 1/2برابراست با v+5تقسیم بر vکافیه یه طرفین وسطین کنیم میشه1.2v=v+5حالا vرو به طرف چپ میبریم میشه دودهمvبرابراست با5کافیه 5رو به2/تقسیم کنی -
سلام ارتفاع این سطح شیبدار کدوم میشه؟؟ ینی اون مسافتی که طی میکنن هردو میشه ارتفاع؟؟ یا اون خطی که بنده کشیدم؟؟
-
Laynad
سلام طرف راست رو برایت توضیح میدم 1/2برابراست با v+5تقسیم بر vکافیه یه طرفین وسطین کنیم میشه1.2v=v+5حالا vرو به طرف چپ میبریم میشه دودهمvبرابراست با5کافیه 5رو به2/تقسیم کنی -
@گل-یاس میشه سوال من هم جواب بدین؟؟ ممنونم
تغییرات h کدوم میشه؟ اگه اون خط وسط باشه که کشیدم مگه ارتفاع یکسان نیست برای هرد وجسم؟؟
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
تغییرات h کدوم میشه؟ اگه اون خط وسط باشه که کشیدم مگه ارتفاع یکسان نیست برای هرد وجسم؟؟
متوجه نشدم روی سوال چی رو میخواد؟
-
-
Laynad
انرژی جنبشی 44درصد زیاد شده پس داریم : K2=144/100.K1
جرم تغییری نکرده چون گفته جسمی! و هیچی دیگه نگفته
سرعت هم که 5 واحد زیاد شده پس V2=V1+5
خب داریم:
144K1/100K1 = (V1 +5)^2 /V1^2
از طرفین جذر میگیریم
K روهم ساده میکنیم
12/10=V1+5 /V1
طرفین وسطین میکنیم
0.2 V میشه 5
V میشه 5 تقسیم بر 0.2
ینی 50 تقسیم بر 2
25 -
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
متوجه نشدم روی سوال چی رو میخواد؟
-
@گل-یاس
نه یکسان نیست.
اول باید جابجایی رو حساب کنیم. بعدش با توجه به دوزاویه که متفاوتن باید ارتفاعو بدست بیاریم برا هرکدوم