غول فیزیک باش
-
@گل-یاس
نه یکسان نیست.
اول باید جابجایی رو حساب کنیم. بعدش با توجه به دوزاویه که متفاوتن باید ارتفاعو بدست بیاریم برا هرکدوم -
@گل-یاس سوال کار انرژی هستش که چون فرضا اتلاف انرزی نداریم پس میشه حلش کرد ...شما ارتفاع هارو مشکل دارین؟ارتفاع های عمودی مد نظره چون نیروی وزن به سمت پایینه
-
@milad91 متوجه نمیشم..!! خب این مثلثی هستش که ارتفاع هردو یکیه دیگه... چجوری وبرای چی باید جابجایی رو حساب کرد؟؟؟؟؟
-
@گل-یاس جابجایی برای هردوشون یکسانه. ولی ارتفاع ها متفاوت.
من اشتباه کردم گفتم جابجایی رو حساب میکنیم.
@milad91 در غول فیزیک باش گفته است:
میلاد برادر فهمیدی سوال چیه؟چی میخواد؟ من نمیتونم بفهمم چی میگه سوال
-
-
میلاد برادر فهمیدی سوال چیه؟چی میخواد؟ من نمیتونم بفهمم چی میگه سوال
-
@milad91 7. ببخشید ولی من فکر کنم کلا اشتباه کردینا...خخخ چون اصن نمیشه اینجا جابجایی رو حساب کرد... چون هیچ فاکتوری برای محاسبه نداره...بعدشم به کار نمیاد محاسبش ممنون
-
@njzamin اره داداش
الان مینویسم رو کاعذ
مشکلشون با مقدار جابجایی در راستای عموده. همون ارتفاع. که چون دوتا سطح شیبدار با شیبهای متفاوت داریم. مقدار ارتفاع فرق میکنه برا هرکدوم -
ینی 0/6از ارتفاع رو B و0/8ش رو Aطی کرده؟؟ -
ینی 0/6از ارتفاع رو B و0/8ش رو Aطی کرده؟؟ -
@گل-یاس
چون با یک طناب به هم وصل هستن. و هرچقدر که جسم اول حرکت کنه. همونقدم جسم دوم به دنبالش میاد. مثلا قرقره ساده رو که در نظر بگیرین هم همینطوره. البته در اونجا هم جابجایی و هم ارتفاع باهم برابره.
اینجا جابجایی ها برابره
ولی چون شیبشونفرق داره ارتفاع هاشون متفاوته -
@گل-یاس
چون با یک طناب به هم وصل هستن. و هرچقدر که جسم اول حرکت کنه. همونقدم جسم دوم به دنبالش میاد. مثلا قرقره ساده رو که در نظر بگیرین هم همینطوره. البته در اونجا هم جابجایی و هم ارتفاع باهم برابره.
اینجا جابجایی ها برابره
ولی چون شیبشونفرق داره ارتفاع هاشون متفاوته -
@milad91 تغییرات ارتفاع هارو نمیخواد که اره؟ حل کردی اوردی تغیرات سرعت باید مساوی باشه؟ داداش بدون حلم میشه اورد چون با نخ به هم وصلن پس تغییرات سرعت برابره نه؟
-
@njzamin راستش این مبحثو سه ماه پیش خونده بودم داداش . الان یادم نیست. فقط یکمشو یادم مونده بود. نمیدونم سرعتشون چطوره