مشورت می خوام لطفا جواب بدید
-
سلام بچه های برای فیزیک کنکور از کدوم استاد استفاده کنم بهتره . اقای طلوعی یا داداشی
-
سلام بچه های برای فیزیک کنکور از کدوم استاد استفاده کنم بهتره . اقای طلوعی یا داداشی
seyed reza در مشورت می خوام لطفا جواب بدید گفته است:
اگه نظام جدید هستی استاد کارزانیان تدریس جدید داره
اگه قدیمی هستی بین آقای طلوعی کارزانیان یکی رو انتخاب کن -
seyed reza در مشورت می خوام لطفا جواب بدید گفته است:
اگه نظام جدید هستی استاد کارزانیان تدریس جدید داره
اگه قدیمی هستی بین آقای طلوعی کارزانیان یکی رو انتخاب کن@miladsaeedi
سلام مطمئنی آقای کازرانیان تدریس جدید دارن ؟کجاست؟ -
@reza-sin آدرس اینستا شو بفرست
-
@MM-zahed در مشورت می خوام لطفا جواب بدید گفته است:
@miladsaeedi
سلام مطمئنی آقای کازرانیان تدریس جدید دارن ؟کجاست؟تو کانال تلگرام و سروش و اینستا هست ...
نگرانش نباش -
seyed reza
طلوعی -
@MM-zahed در مشورت می خوام لطفا جواب بدید گفته است:
@reza-sin آدرس اینستا شو بفرست
@alaa_sanatisharif
-
seyed reza من میگم طلوعی بهتره گرچه داداشی رو ندیدم ولی از طلوعی خیییلییی راضیم
-
seyed reza
نظام جدید رو نمیدونم ولی نظام قدیم استاد طلوعی بهترینهخودت از رو فیلماش جزوه برداری کن خیلی بهتر نتیجه میگیری خیلییییییییییییییییی
-
seyed reza
اگه نظام جدید هستین کازرانیان دیروز اولین جلسش روی سایت قرار گرفت-اگه نظام قدیم من کازرانیان رو توصیه میکنم.این ابر مرد فوق العاده درس میدن- تو فیلم جدید پیر شدن