سلام خسته نباشید بچه ها شیمی استاد صنیعی رو بهتر میدونید یا اقاجانی؟؟؟
-
سلام خسته نباشید بچه ها شیمی استاد صنیعی رو بهتر میدونید یا اقاجانی؟؟؟ممنووونم اگه راهنمایی کنید
reza2fn در سلام خسته نباشید بچه ها شیمی استاد صنیعی رو بهتر میدونید یا اقاجانی؟؟؟ گفته است:
سلام خسته نباشید بچه ها شیمی استاد صنیعی رو بهتر میدونید یا اقاجانی؟؟؟ممنووونم اگه راهنمایی کنید
هرکدوم تو بیشتر باهاش ارتباط بگیری من از جفتشون استفاده کردم...
آقاجانیو پسندیدم -
سلام
من خودم حس کردم فیلمای آقای آقاجانی بهتره یعنی وقتی میبینی حس میکنی چیزی از قلم نیفتاده و همه چیزو داره میگه (این حسو القا می کنه) البته به خودت هم بستگی داره هاااااا شاید تو این حسو نکنی :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
به نظم وقتی میخوای دبیر انتخاب کنی بشین یه فیلم از همشون ببین بعد ببین با کدوم حال کردی همونو انتخاب کن .کاری هم به بقیه نداشته باش که چی میگن . دبیرای آلا همشون عالین
اینم بگم آقای صنیعی یه همایش مسایل شیمی داره که واقعا به درد بخوره خواستی اونم ببین -
سلام
من خودم حس کردم فیلمای آقای آقاجانی بهتره یعنی وقتی میبینی حس میکنی چیزی از قلم نیفتاده و همه چیزو داره میگه (این حسو القا می کنه) البته به خودت هم بستگی داره هاااااا شاید تو این حسو نکنی :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
به نظم وقتی میخوای دبیر انتخاب کنی بشین یه فیلم از همشون ببین بعد ببین با کدوم حال کردی همونو انتخاب کن .کاری هم به بقیه نداشته باش که چی میگن . دبیرای آلا همشون عالین
اینم بگم آقای صنیعی یه همایش مسایل شیمی داره که واقعا به درد بخوره خواستی اونم ببین -
reza2fn در سلام خسته نباشید بچه ها شیمی استاد صنیعی رو بهتر میدونید یا اقاجانی؟؟؟ گفته است:
هرکدوم تو بیشتر باهاش ارتباط بگیری من از جفتشون استفاده کردم...
آقاجانیو پسندیدم -
reza2fn
باید ببینی با کدوم بیشتر ارتباط می گیری
این چیزا سلیقه ای
من آقاجانی رو پسندیدم مخصوصا دوره کلاس کنکور -
سلام
برو یک یا دو جلسه از هر کدوموشون رو به صورت انلاین ببین خودت بهترین تصمیم رو میگیری -
سلام
منم اقای اقاجانی رو میپسندم
مخصوصا کلاس کنکورشون
چون راحت میگن و راحت هم میفهمی
حالا هرجور خودت میدونی.. -
@گل-یاس در سلام خسته نباشید بچه ها شیمی استاد صنیعی رو بهتر میدونید یا اقاجانی؟؟؟ گفته است:
@s-amir-r سلام این همایش توسایت آلاء رایگان هستش؟؟ میشه راهنمایی کنید چجوری تهیش کنم؟
https://sanatisharif.ir/c/6881
سلام . میتونین ازهمین ادرسی که گذاشتم دانلود کنین. همایش آقای آقاجانی رایگانه.
بسیار عالی هم هست.. -
@گل-یاس در سلام خسته نباشید بچه ها شیمی استاد صنیعی رو بهتر میدونید یا اقاجانی؟؟؟ گفته است:
@s-amir-r سلام این همایش توسایت آلاء رایگان هستش؟؟ میشه راهنمایی کنید چجوری تهیش کنم؟
https://sanatisharif.ir/c/6881
سلام . میتونین ازهمین ادرسی که گذاشتم دانلود کنین. همایش آقای آقاجانی رایگانه.
بسیار عالی هم هست.. -
@گل-یاس
سلام
همایش مسایل آقای صنیعی 29 تومنه
اینم لینکش : https://sanatisharif.ir/product/217
البته باید معادله واکنش ها رو حفظ باشی هاااااا نخری بعدا بخوره تو ذوقت
من اینو یک ماه مونده به کنکور گرفتم که تقریبا مفید بود البته به دلیل وقت کم نتونستم نهایت استفاده رو ازش ببرم -
-
تدریس اقای اقاجانی فوق العاده س.. تمام علامت سوالای های ذهنتو از بین میبره
-
@گل-یاس
سلام
همایش مسایل آقای صنیعی 29 تومنه
اینم لینکش : https://sanatisharif.ir/product/217
البته باید معادله واکنش ها رو حفظ باشی هاااااا نخری بعدا بخوره تو ذوقت
من اینو یک ماه مونده به کنکور گرفتم که تقریبا مفید بود البته به دلیل وقت کم نتونستم نهایت استفاده رو ازش ببرم