سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
نیازمند منبع خوب برای ادبیات
-
javadhz2000 بستگی داره با کدوم کتاب راحتتر باشی به نظرم یه نگاهی به کتاب ها قبل از خریدنشون بنداز ولی تجربه ی شخص من پنج گنج مهر و ماه رو پیشنهاد میده! البته یه مورد دیگه هم هست و اونم اینه که ممکنه با کتابا استاد سبطی راحتتر باشی چون تدریس ایشون رو دوست داشتی:)
-
Mahsa Ss ببخشید چند تا سوال داشتم شما تجربه کنکور داشتین ؟ اگه داشتین فارسی رو چجوری خوندین(موضوعی یا درس به درس) ؟ و چقدر وقت گذاشتین و چه درصدی زدین؟
پی دی اف تناسب مفهومی استاد سبطی رو دان کردم کتاب خوبی بود چون اول درست خوندن شعر رو یاد داده بود
حالا باید پنج گنج مهر و ماه رو هم نگاه کنم به نظر شما بین این دو کدومشون خوبه؟ -
javadhz2000 من دانشجو ام و ادبیات رو درس به درس توی حدودا 5 ماه بستم درصدم هم بین 50 تا 60 بود
خودم با 5 گنج کار کردم و کتاب استاد سبطی رو نمیدونم چجوریه:( -
Mahsa Ss اها من اشتباهی که کردم این بود کتاب های گاج خریدم که درس به درس هستن و توی ازمون ها نهایت بتونم ۲۰ درصد بزنم اونم بخاطر کلماتیه که حفظ میکنم خخ پس من کتاب انتشارات مهر و ماه رو نگاهی میکنم اگه ازش خوشم اومد همونو میخرم
-
javadhz2000 روش خوندن هم مهمه
ایشالا با بچه ها یه برنامه میریزیم در مورد روش خوندن توضیحات میزاریم تو انجمن -
javadhz2000 در نیازمند منبع خوب برای ادبیات گفته است:
A.K انتشارات مهر و ماه چطوره ؟ نشر الگو بگیرم یا مهر و ماه
الگو توی لغت و تاریخ ادبیات هم درسنامه داره هم تست
ولی مهروماه کلا درسنامه هست -
سلام. من کنکور امسال 56% زدم. بدون خوندن لغت و تاریخ و زبانفارسی.
یه پیشنهاد دارم هم برای اینکه درصد کنکورتون خوب بشه هم علاقمند به ادبیات بشین!
اکثر رتبه های برتر میان تو مصاحبه هاشون میگن من ابتدا ادبیات درس به درس کار میکردم درصدم خوب نبود بعد مبحثی خوندم پیشرفت کردم. یه همچین چیزایی:/
نظر من اینه که اول از همه درکی از ادبیاتِ قشنگمون پبدا کنیم و بعد بریم سراغِ ادبیات کنکور!
کتاب تناسب مفهومی استادسبطی بهترین کتاب برای درک ادبیات توی هر سطحی که هستینه(من الان خواهرزاده م ک کلاس نهمه هم میخونه این کتاب رو) بعد از خوندنش خیالتون از بابت قرابت راحت میشه.
بعد از این که فصل اول رو خوندین، آرایه خوندن رو هم درکنارش شروع کنین. این دو تا مبحث کلا تو یکی دوماه جمع میشه(اگه براش وقت بذارین).
بعد از این میمونه ما بقی ادبیات که میتونین درس به درس بخونین.کتاب آبی درس به درسه، کتاب بدیَم نیس ولی به نظرم الگو بهتره. در کل روش خوندن ترکیبی از مبحثی و درس به درسه.
برای زبان فارسی هم باز کتاب استاد سبطی، بهترین منبعه به خاطر روون بودنش و اینکه قدم به قدم همه چیو یاد میده.
موفق باشید -
گاج سیر تا پیاز هم تست داره هم واس نهایی میتونه مناسب باشه
-
@zedtwo سلام امروز صبح کتاب تناسب مفهومی رو سفارش دادم خودمم همین مد نظرم بود چون اول با نحوه صحیح بیت خوندن شروع کرده بود برام جالب بود این نسخه با توجه به چیزایی توی سایتا نوشته بود از دهم تا دوازدهم رو باید پوشش بده دیگه فقط باید فصل اولشو درست یاد بگیرم تا راه بیوفتم ممنون بابت راهنماییت
-
@zedtwo ببخشید یه سوال دیگه داشتم چقدر روزانه ادبیات مطالعه میکردید و چقدر تست میزدین؟
-
@zedtwo چقد طول کشید تا تونستید ادبیات رو تموم کنید؟ با خوندن کتاب استاد هامون سبطی تا چه حد مسلط شدین؟
-
javadhz2000 من فقط دو ماه آخر درست براش وقت گذاشتم.
قبلش فقط سرسری یه چیزایی میخوندم که خب نتیجه ش این بود ک آزمونارو خوب میدادم ولی جمع بندیا درصدم میومد پایین. چون ریشه ای بلد نبودم.
اون اواخر فقط قرابت و آرایه میخوندم و از لغت و تاریخ ساده هاشو زدم فقط.
از الان که وقتتون آزادتره هرروز بخونین ادبیات رو. کتاب تناسب مفهومی رو که بخونین درک ادبیتون میره بالا و علاوه بر ساده شدن قرابتا، آرایه رو هم راحتتر یادمیگیرید.
من امسال ک دارم میخونم هرروز برای ادبیات وقت میذارم .
انشاالله این کار توی بلندمدت نتیجه میده و تو کنکور میتونین ب درصد عالی برسید اگه هرروز بخونین. اولویتتون کتاب تناسب مفهومی باشه تا مشکلات ریشه ای تو ادبیات پیدا نکنین.
بعد از فصلِ یک، من دیگه تو خوندن ابیات مشکل نداشتم زیاد. قسمت مفاهیم هم تا غنایی بخونین دیگه خودتون تو قرابت استاد میشین ولی تا آخر بخونین ک دیگه سرعتتونم بره بالا.
بعد از یه مدت (تموم شدن فصل1 همین کتاب) در کنارش آرایه رو هم شروع کنین با فیلماشون.
من چون پارسال این دو مبحث رو خوندم الان با خیال راحت ادبیات رو درس به درس میخونم(لغت و تاریخ) بعدم تستای مباحث مختلف اون درس رو میزنم.(روزی 2درس، حدود1ساعت تا 1:30)
اصلا نگران نباشین. با این دید کتاب رو شرو کنین که یه کتاب غیر درسی و خارج از فضای کنکوره و اصلا جنبه ی حفظی نداره. شروع کنین حتما پیشرفت میکنین.
سوالی بود بپرسید در حد توانم کمک میکنم.
موفق باشین. -
@zedtwo خیلی ممنون از راهنماییتون همچنین شما هم موفق باشین
-
@zedtwo در نیازمند منبع خوب برای ادبیات گفته است:
اکثر رتبه های برتر میان تو مصاحبه هاشون میگن من ابتدا ادبیات درس به درس کار میکردم درصدم خوب نبود بعد مبحثی خوندم پیشرفت کردم. یه همچین چیزایی:/
نظر من اینه که اول از همه درکی از ادبیاتِ قشنگمون پبدا کنیم و بعد بریم سراغِ ادبیات کنکور!
کتاب تناسب مفهومی استادسبطی بهترین کتاب برای درک ادبیات توی هر سطحی که هستینه(من الان خواهرزاده م ک کلاس نهمه هم میخونه این کتاب رو) بعد از خوندنش خیالتون از بابت قرابت راحت میشه.
بعد از این که فصل اول رو خوندین، آرایه خوندن رو هم درکنارش شروع کنین. این دو تا مبحث کلا تو یکی دوماه جمع میشه(اگه براش وقت بذارین).
بعد از این میمونه ما بقی ادبیات که میتونین درس به درس بخونین.کتاب آبی درس به درسه، کتاب بدیَم نیس ولی به نظرم الگو بهتره. در کل روش خوندن ترکیبی از مبحثی و درس به درسه.
برای زبان فارسی هم باز کتاب استاد سبطی، بهترین منبعه به خاطر روون بودنش و اینکه قدم به قدم همه چیو یاد میده.
موفق باشید@nasrin79 @zahra-m1999 بفرمایید خوشگلا️
-
موفق باشید@nasrin79 @zahra-m1999 بفرمایید خوشگلا️
ممنون زهرایی
اره من کتاب دکتر سبطی دارم قرابتش
اصلا ته دوست داشتن این کتاب
ممنون واقعا روش مبحثی بهتره