Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
به نظرشمااول گاج نقره ای رو کامل خوب بخونم بابررسی دقیق تستها وبعد برم سراغ نشرالگو وبعدخیلی سبز. درسته؟؟؟
اگر وقت دارید بله درست است... بعد از ان ها از کتاب خوشخوان و موج ازمون هم استفاده نمایید.
-
@گل-یاس
خیلی ها میگن اول گاج اما من وقتی اول الگو روخوندم بعد از تمام شدنش تست های گاج برام مثل آب خوردن بود -
1سوال هم برام پیش اومد: کتابهای بازار راه حل های خیییلی طولانی مخصوصا توی بعضی مباحث دارن که نمیشه واقعاتوی زمان خود استاندارد تست اونرو حل کرد.شماازتکنیک خاصی استفاده میکنید؟؟ یاصرفا ازاین کتابها استفاده میکنید؟؟
تکرار همان راه حل های طولانی در مسأله هاو حل تعداد بیشتری تست باعث خواهد شد که بیشتر محاسبات را ذهنی انجام داده حتی در اواخر دوران جمع بندی دست به قلم نشوید... موفق باشید
-
@گل-یاس
من از فیلم های آقای کازرانیان استفاده میکردم بعضی اوقات راه حل هایی رو میگفتن که تو هیچ کتابی نیس اما شما روبه جواب سریع میرسونه باید سعی کنی تکنیکی یاد بگیری که باهاش بتونی حداقل200تا تست حل کنی نه مثل بعضی موسسات پولی که فقط به دنبال جیب خودشون هستن وبرای هرتیپ سوال یه راه حل میدن -
1سوال هم برام پیش اومد: کتابهای بازار راه حل های خیییلی طولانی مخصوصا توی بعضی مباحث دارن که نمیشه واقعاتوی زمان خود استاندارد تست اونرو حل کرد.شماازتکنیک خاصی استفاده میکنید؟؟ یاصرفا ازاین کتابها استفاده میکنید؟؟
با اجازه ی آقای نجف زاده
جسارتا من چندتا نکته رو خدمتتون عرض کنم
ببینید تکنیک یا راه حل سریع رو نباید زیاد بهش متکی شد
اول باید همون راه حل عادی اونقدر تست زد وبه تسلط رسید که کامل یادش گرفت
وقتی درس مسلط شید ومفاهیم عالی یاد بگیرید تقریبا هر سوالی بدن می تونید حل کنید
سرعت هم از تسلط بالا نشات می گیره چون تسلط بالا باعث شناخت سریع راه حل یا این میشه که شما خیلی از راه حل ها رو دیگه رو کاغذ نیارید
بعدش یادگیری نکات خاص مطرح میشه تا اگه طراح سوالی در اون تیپ داد بتونید سریع تر حل کنید
این مد نظر داشته باشید طراح باهوش وهوشمندانه عمل می کنه ومیدونه که دانش اموزا چه نکات خاصی بلدن پس حتی اگه بخواد سوالی بده که با اون نکته خاص حل شه به گونه طرح میکنه ودام میزاره که هر دانش اموزی نتونه حلش کنه
این مطالب چیز های بودن که حاصل حرف اساتید دروس مختلف وتجربه شخصی بود -
-
خیلی راحته
-
@گل-یاس سلام
زاویه انحراف میشه ۹۰ درجه
همونطور که آقا امین خیلی عالی با شکل توضیح داد
در نقطه a سرعت صفره پس جنبشی صفره. پس فقط انرژی تابع ارتفاعه. حالا ارتفاع رو چطور بدست میاریم؟ از روی زاویه ۶۰ درجه. که ارتفاعش نسبت به وضع تعادل میشه نیم متر.
خب حالا بالایی هارو کلا بذارین کنار. وقتی اونگ میاد برمیگرده. از وسطش میخوره به میخ. و طول نخمون میشه نیم متر. خب حالا چقد بالا میره آونگ؟ آونگ باید تا نقطه c بره بالا. حالا ارتفاع این نقطه چطور حساب میشه؟ میگیم وقتی میره در نقطه cاونجا هم که سرعت و جنبشی باید صفر بشه دیگه. از طرفی طبق پایستگی باید انرژی در aو cبرابر باشه. یعنی پتانسیلاشون برابر باشه. پس ارتفاع نقطه cباید با نقطه a برابر باشه. و این وقتی اتفاق میفته که aو c در یک راستا و روی یک خط قرار بگیرن. پس در حالت c نسبت به حالت تعادل یا همون b ۹۰ درجه انحراف داریم.
نیازی نیست که بگیم کسینوس میشه صفر. یا سینوس میشه ۱. چون از روی شکل بدست اوردیم انحرافو. بنظرم کتاب یکم بد کار کرده
میتونیم بگیم زاویه انحراف ۹۰ درجه ست. و از روی اون بگیم سینوس انحراف میشه ۱. و یا بگیم کسینوس انحراف میشه صفر. فرقی نداره.
من فقط سعی کردم شکلی که امین کشیده بود رو یکم بیشتر توضیح بدم براتون. امیدوارم به جواب برسین با حل دوستمون و چیزایی که من اضافه کردم بهش