دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست دونی
-
-
A.K در زیست خوانی!! گفته است:
امشب این سوالا رو تحلیل میکنم
سنتز آب میده و در عوض انرژی میگیره
هیدرولیز آب میگیره و به جاش انرژی میدهشکل (الف) سنتز آبدهی هست و شکل (ب) هیدرولیز
-سنتز انرژی خواه و هیدرولیز انرژی زا هست
-توی هیدرولیز آب مصرف میشه ولی هر واکنشی که توش آب مصرف شد رو نمیشه هیدرولیز در نظر گرفت. مثلا ترکیب آب با کربن دی اکسید توسط انیدراز کربنیک توی غشای گلبول های قرمز
-تیتر واکنش های زیستی اینه : هیدرولیز و سنتز دو واکنش مهم زیستی هستند.
پس نمیشه گفت این دوتا واکنش تنها واکنشای زیستی محسوب میشن-این هم مثل مورد سوم هست. مثلا تجزیه ی پراکسید هیدروژن جز هیچکدوم از این دو واکنش نیست.
پس هر 4 مورد غلط هستند
-
این پست پاک شده!
-
1)توی کتاب ذکر شده که گلوکز سوخت "اصلی" سلول ها است. پس نمیشه گفت هر کربوهیدراتی که سوخت سلول باشه، گلوکز هست.
2)گلوکز و فروکتوز توی بسیاری از میوه ها وجود دارند که هردو مونوساکارید هستند. اما مثلا نشاسته ی سیب زمینی هم یه کربوهیدرات هست.
3)طبق شکل کتاب دی ساکاریدها از دو هگزوز ساخته میشوند. پس پنتوزها نقشی در ساختار اونا ندارن.
4)مونوساکاریدهای 5 کربنه توی ساختار اسیدنوکلئیک ها هستن. ریبوز توی RNA و دئوکسی ریبوز توی DNA. برخی سلولا مثل گلبول قرمز فاقد اسیدنوکلئیک ها هستند.
پس گزینه 3 صحیح هست
-
1)توی دهان آنزیم پتیالین وجود داره و نشاسته رو مالتوز تبدیل میکنه. توی فعالیت کتاب درسی اومده وقتی که مقداری نشاسته رو توی دهان میذاریم، پس از مدتی احساس شیرینی میکنیم که در نتیجه ی تبدیل نشاسته به مالتوزه که مزه ی شیرینی داره.
برای تبدیل این نشاسته به مالتوز، 9 مولکول آب مصرف میشه. به این صورت که هر یه مالتوز یه آب مصرف میکنه. پس برای 10 مالتوز(هر مالتوز 2 گلوکز هست) 9 مولکول آب مصرف میشه. هر مولکول آب 18 مول هست و چون 9 تا مصرف شده، پس 162 مول آب مصرف میشه از نشاسته.
گزینه دو کلمه ی (تجزیه) باید به (ساخت) تبدیل بشه. = )
2)برای تولید دو مولکول گلوکز به یه مالتوز، یه مولکول آب هم تولید میشه یه ماده ی معدنی هست و حلقه ی آلی نداره.3)با حل کردن شکر نوی اب، فقط یه واکنش فیزیک شکل میگیره که مولکول های شکر در آب حل میشوند. برای تجزیه ی یه مولکول شکر به انزیم نیاز داریم.
4)مالتوز از دو مولکول گلوکز تشکیل شده پس 360 مول هست.
-
بیشترین ترکیب آلی طبیعت سلولز هست.
-هیچ جانوری سلولاز یا انزیم تجزیه کننده ی سلولز رو نداره. اما الیاف سلولزی مواد غذایی باعث بهبود کارکرد روده ها میشه و جلوی برخی بیماری های گوارشی رو میگیره. پس برای انسان منعت داره.
-سلولز با پروتئین و یه سری پلی ساکارید(پلی ساکاریدهای بستری) ترکیب میشن و دیواره محکم سلول های گیاهی رو تشکیل میدهند.
-برای ساخته شدن یه پلی ساکارید حداقل 100 تا و برای ساخته شدن یه پروتئین حداقل چنتا مونومر نیاز هست.
-سلولز خطی هست در صورتی که گلیکوژن منشعب هست. نشاسته هم خطی و هم منشعب هست.
با این حساب مورد دوم فقط درست هست
-
سوالای امروز
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
elhame.H
Dr.Lila
@Dr-Bernosi
alireza.jet