نهایی98-نظام جدید
-
سلاااام به همه دوستای الایی عزیز:two_hearts:
خداروشکر اینجا کلی مطلب به دردبخور درمورد امتحانای نهایی و امادگی کنکوره:slightly_smiling_face:
اما همشون برای نظام قدیماس درحالی که نظام جدیدام دیگه بزرگ شدن و حالا میدوندارن:cowboy_hat_face: :winking_face:
دوهفته بیشترم نمونده تا مدرسه ها باز شن:disappointed_but_relieved_face:
پس دوازدهمیااز همون اول مهر جدی جدی باید شروع کنن
:smiling_face_with_smiling_eyes: همه اینا مقدمه بود تا بپرسم و دعوت کنم
1-هوای ما98 هاروهم الا داره و توی نهایی هامون و کنکور کمکمون میکنه؟؟
2-دعوتم میکنم از کسایی که (جدیدا قدیما) چیز تازه و بهدرد بخوری از مشاورشون معلمشون یا ازموناشون فهمیدن زووود بیان بگن از همین جا پیشاپیش تشکرات(میدونم روال اینجا همین طوریه ولی باز گفتم:grinning_face_with_smiling_eyes:
یاعلی:slightly_smiling_face:
(ااااخ نفسم برید.....پرحرفم دسم خودم نیس:upside-down_face: :nerd_face: ) -
-
سلام :smiling_face: اول هر چیز و هر کاری ... یه مدتی رو با خودشون خلوت کنن و به این فکر کنن این چند ماه به کنکور میخوان به چه صورت بگذرونن ! منظورم اینکه به دور از هر هیجان و جوگیر شدنی فکر کنن میخوان سال دیگه کنکور موفق بشن یا نه!؟ یا اینکه فقط میخوان وقت و هزینه کنن که یه کنکوری داده باشن اونوقت وسط مسیر بگن که نه میزاریم واس سال دیگه ان شاءالله !!! هممون از وضعیت که تو کشور پیش اومده خبر داریم یکسال با فشار روحی و جسمی و اقتصادی به خودشون و خونوادشون تحمیل نکنن اگه قرار نیست امسال تلاش کنن و بزارن واس سال بعدترش ... حرفم اینکه سیاهی لشکر کنکور نباشیم خواهشا :relieved_face: