کارنامه آزمونهای آزمایشی۹۸
-
-
-
@zahra-m1999
سایت konkur.in -
سلام خسته نباشید...اسمش معلومه روندشم معلومه دیگ مثل قبل فقط با این تفاوت ک مربوط ب کنکور۹۸.پس اشاره ب نظام جدید و قدیمش کنید.اگ هم خواستید میتونید قسمتی از کارنامه رو بذارید.
پدرم میگ؛قانون پایستگی تو اینه نه کنکور قبول میشی نه دانشگاه میری فقط از یسال قلمچی ب سال بعد منتقل میشی
در این راستا خودم استارتشو میزنم؛
۵مرداد قلمچی.فارغ التحصیلا
و فیزیکی ک هنوز حوصلش نی@alteration هنوز مینویسن زیست و آزمایشگاه!
-
عاقا تجربیا،اساتید نظام قدیما بخونید انصافا،فقطم زیست نه
الان این ازمون نگاه این دو تراز،ترازی ک ریاضی داده بیشتر از زیسته و ۵۰ درصد ب ۶هزار نمیرسه!
-
-
@D-fateme-r در کارنامه آزمونهای آزمایشی۹۸ گفته است:
کارنامه پارسالمه
پارسال با 50 درصد تراز 6000 حتمی بود ... -
کارنامه پارسالمه
پارسال با 50 درصد تراز 6000 حتمی بود ...@D-fateme-r در کارنامه آزمونهای آزمایشی۹۸ گفته است:
کارنامه پارسالمه
پارسال با 50 درصد تراز 6000 حتمی بود ...تراز درس ریاضیت رو میذاری ؟بادرصد حدود 50
-
@D-fateme-r یجور بذار که تاریخ ازمونم معلوم باشه
-
علیم میرم صفحه شخصیم میزنه کارنامه ها در حال بروزرسانی
-
علیم میرم صفحه شخصیم میزنه کارنامه ها در حال بروزرسانی
-
سلام خسته نباشید...اسمش معلومه روندشم معلومه دیگ مثل قبل فقط با این تفاوت ک مربوط ب کنکور۹۸.پس اشاره ب نظام جدید و قدیمش کنید.اگ هم خواستید میتونید قسمتی از کارنامه رو بذارید.
پدرم میگ؛قانون پایستگی تو اینه نه کنکور قبول میشی نه دانشگاه میری فقط از یسال قلمچی ب سال بعد منتقل میشی
در این راستا خودم استارتشو میزنم؛
۵مرداد قلمچی.فارغ التحصیلا
و فیزیکی ک هنوز حوصلش نیrevival سلام دوستان. میخام کانون قلم چی ثبت نام کنن ولی نمیخام هزینه ی پشتیبان و کتاب رو بدم. آیا اجباریه؟ موقع ثبت نام اینترنتی ميشه مشخص کرد که پشتیبان نمیخام؟ چون من خودم مشاور دارم و لازم نمیبینم پول پشتیبان کانون رو هم بدم. مرسي اگه جواب بدین.
-
revival سلام دوستان. میخام کانون قلم چی ثبت نام کنن ولی نمیخام هزینه ی پشتیبان و کتاب رو بدم. آیا اجباریه؟ موقع ثبت نام اینترنتی ميشه مشخص کرد که پشتیبان نمیخام؟ چون من خودم مشاور دارم و لازم نمیبینم پول پشتیبان کانون رو هم بدم. مرسي اگه جواب بدین.
@mary-ordikhani تو شهر ما میشه پول کتاب نداد ولی پشتیبان اجباریِ
-
سلام وقت بخیر
خواهش میکنم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
میشه آزمونای قلمچی رو هروقت خواستم مثل سنجش ثبت نام اینترنتی کنم؟؟هزینش چقدره؟؟