1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
کسی میدونه اقای ناصح زاده کدوم کلاسشون کاملتره و اروم درس میدن و همنطور میتونم خودم جزوه بنویسن کدومو نگاه کنم 93-94 خوبه؟یا نه
-
mohammadalizadh در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
کسی میدونه اقای ناصح زاده کدوم کلاسشون کاملتره و اروم درس میدن و همنطور میتونم خودم جزوه بنویسن کدومو نگاه کنم 93-94 خوبه؟یا نه
سلام بنظرمن کلاس کنکور۲ سال ۹۴-۹۵ بسیارجامع هست واستادبسیارروان تدریس میکنه حتما ازاین کلاس استفاده کنید چون حذفیاتم درنظرگرفته شده.
-
فااطمه در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام بنظرمن کلاس کنکور۲ سال ۹۴-۹۵ بسیارجامع هست واستادبسیارروان تدریس میکنه حتما ازاین کلاس استفاده کنید چون حذفیاتم درنظرگرفته شده.
آخه من جزوه و کتابشونو ندارمم میخوام خودم جزوه بنویسم. اخه بچه ها میگفتن استاد تو 93-94 همه نکاتو میگن میتونی بنویسی ولی تو 94-95 اینطور نیس؟واقعا گیج شدم دیگه
-
فااطمه در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
آخه من جزوه و کتابشونو ندارمم میخوام خودم جزوه بنویسم. اخه بچه ها میگفتن استاد تو 93-94 همه نکاتو میگن میتونی بنویسی ولی تو 94-95 اینطور نیس؟واقعا گیج شدم دیگه
سلام . جزوه های هر دو سال تدریس استاد ناصح زاده رو دانلود کنید با این کار جزوه ای عربی سال اول و ترجمه تون کامل میشه بعد فقط شما باید برای عربی 2 و 3 خودتون از روی توضیحات کلاس جزوه بنویسید وبه نظر من از کلاس 93-94 استفاده کنید بهتره .
-
سلام ببخشید کسی میدونه مبحث مضارع مرفوع و مضارع منصوب و مضارع مجزوم و همینطور لازم و متعدی و فعل مثال و اجوف و فعل ناقص توی کدوم جلسات تدریس میشه؟؟
ممنونم
-
سلام ببخشید کسی میدونه مبحث مضارع مرفوع و مضارع منصوب و مضارع مجزوم و همینطور لازم و متعدی و فعل مثال و اجوف و فعل ناقص توی کدوم جلسات تدریس میشه؟؟
ممنونم
سلام در اینجا میتونید ببینید مباحث هر جلسه رو
موفق باشید -
@mehdinasiri در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
کنکوری96 در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
roz یعنی جزوه سال قبلشون هم کامل نیست ؟
نه کامل نیست .
ولی با دانلود جزوه ی 2 سال تدریس ایشون در آلاء جزوه ی بخش عربی 1 و ترجمه ات کامل میشه و دوم و سوم رو خودت جزوه بنویس چون این کتاب دبیران پر مخاطب به سختی گیر می آید !!!
-
سلام دوستانی که میخوان کتاب استاد ناصحزاده رو تهیه بکنن با این شماره تماس بگیرن
021-55971897 آموزشگاه علمی عرفان
-
@سهندkonkor در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام دوستانی که میخوان کتاب استاد ناصحزاده رو تهیه بکنن با این شماره تماس بگیرن
021-55971897 آموزشگاه علمی عرفان
الان کتاب موجود نیست 20 مهر ماه موجود میشه به احتمال زیاد.
-
به همه آلايي ها پيشنهاد ميكنم مبحث ترجمه رو از استاد ناصح زاده ببينند . فوق العاده تدريس ميكنن