صفر تا صد ریاضی تجربی
-
سلام من ریاضیم خوب نیست میخوام کنکور حداقل 40 بزنم فیلم های آقای امینی از تدریسشون خوشم نمیاد چیکار کنم برای ریاضی 😞😢؟؟
-
@elhame-h من سیر تا پیاز دارم کلا ریاضی رو نمیفهمم
داشتم میخوندم دیدم نمیفهمم اعصابم به هم ریخت دیگه نتونستم کلا درس بخونم -
سلام من ریاضیم خوب نیست میخوام کنکور حداقل 40 بزنم فیلم های آقای امینی از تدریسشون خوشم نمیاد چیکار کنم برای ریاضی 😞😢؟؟
-
-
fazix در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
آقاسبحان من خوندم تاپیکو عالی بود
فقط واسه شیمی من فیلمای اقای اقاجانی رو میبینم دیگه لازم نیست فیل رو بزنم؟ الان سینتیک رو میبینم و خیلی سبز تست میزنم واسه دومم مبتکران میزنم ولی بنظرم زیادی سادس احساس میکنم اصلا از اینا تو کنکور نمیاد:/ درضمن آی کیو هم واسهشیمی گرفتم مال پیش و پایه باهمه واسه سوم چی بگیرم؟شما فیلم های آقای آقاجانی رو ببین بعدش تست آیکیو رو بزن !اووووف نمیدونی کههه !شیمی کنکور رو قورت میدی اصلا !
sobhawn من برای شیمی ایکیو و خیلی سبز و موج آزمون و مبتکران دارم درصد بالای 80 هم میخوام. از الان مبتکران میخونم مثلا برای ازمون 16شهریور قلمچی فیلم اقاجانی رو دیدم و مبتکران و خوندم تستاشو زدم 63زدم شیمی دوم رو(از منفی هفت درصد رسیدم😊به این درصد).بنظرت از الان ایکیو هم بزنم(یا بذارم برای جمع بندی)؟موج ازمون رو برای اخرا گذاشتم.خیلی سبز هم بیشتر برای این گرفتم که شیمی سوم و پیش مبتکران تست های یکم ضعیف داره
-
sobhawn من برای شیمی ایکیو و خیلی سبز و موج آزمون و مبتکران دارم درصد بالای 80 هم میخوام. از الان مبتکران میخونم مثلا برای ازمون 16شهریور قلمچی فیلم اقاجانی رو دیدم و مبتکران و خوندم تستاشو زدم 63زدم شیمی دوم رو(از منفی هفت درصد رسیدم😊به این درصد).بنظرت از الان ایکیو هم بزنم(یا بذارم برای جمع بندی)؟موج ازمون رو برای اخرا گذاشتم.خیلی سبز هم بیشتر برای این گرفتم که شیمی سوم و پیش مبتکران تست های یکم ضعیف داره
@fatemeh-2t من بخوام توصیه بکنم بهتون میگم که بجای اینکه اصلا الان مبتکران بخونید ، برید آیکیو رو از الان بزنید بعد جمع بندی با تست های علامت زده ایکیو و موج آزمون کامل آمادهتون میکنه ، البته این توصیهم با توجه به این بود ک از درصد ازمونتون برداشت کرد ک پایه خوبی دارید و مفاهیم رو بلدید !
و یه توصیه ! هیچوقت برای درصد مشخصی نرو سر ازمون ! ممکنه یه درس از بس سخت باشه رتبه یک کنکور بزنه ۴۰ ولی تو ۵۰ درصد رو درست زدی ولی چون میخواستی ۸۰ بزنی ریسک میکنی و غلط زیاد میزنی و ۵۰ت میشه مثلا ۳۵ ! -
@fatemeh-2t من بخوام توصیه بکنم بهتون میگم که بجای اینکه اصلا الان مبتکران بخونید ، برید آیکیو رو از الان بزنید بعد جمع بندی با تست های علامت زده ایکیو و موج آزمون کامل آمادهتون میکنه ، البته این توصیهم با توجه به این بود ک از درصد ازمونتون برداشت کرد ک پایه خوبی دارید و مفاهیم رو بلدید !
و یه توصیه ! هیچوقت برای درصد مشخصی نرو سر ازمون ! ممکنه یه درس از بس سخت باشه رتبه یک کنکور بزنه ۴۰ ولی تو ۵۰ درصد رو درست زدی ولی چون میخواستی ۸۰ بزنی ریسک میکنی و غلط زیاد میزنی و ۵۰ت میشه مثلا ۳۵ !@sobhمن رياضيم صفره صفره
از كجا شروع كنم ؟! -
و یه توصیه ! هیچوقت برای درصد مشخصی نرو سر ازمون ! ممکنه یه درس از بس سخت باشه رتبه یک کنکور بزنه ۴۰ ولی تو ۵۰ درصد رو درست زدی ولی چون میخواستی ۸۰ بزنی ریسک میکنی و غلط زیاد میزنی و ۵۰ت میشه مثلا ۳۵ !این پست پاک شده! -
sobhawn دانش-آموزان-آلاء
خیلی خوب گفتی، کسایی که پایه شون تو شیمی قویه نظر خیلی خوبیه بخاطر این که تو جمع بندی خیلی کمکتون میکنه و ارزش جمع بندی رو هم فقط یکی دو ماه قبل کنکور میفهمیم -
و یه توصیه ! هیچوقت برای درصد مشخصی نرو سر ازمون ! ممکنه یه درس از بس سخت باشه رتبه یک کنکور بزنه ۴۰ ولی تو ۵۰ درصد رو درست زدی ولی چون میخواستی ۸۰ بزنی ریسک میکنی و غلط زیاد میزنی و ۵۰ت میشه مثلا ۳۵ !sobhawn راستش از کتاب ایکیوی شیمی میترسم یکم😅تاحالا بازشم نکردم که یه موقع از درسش بدم نیاد و زده نشم
-
Afshin mn در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
@sobhمن رياضيم صفره صفره
از كجا شروع كنم ؟!یکی از معلما رو انتخاب کنید و
ویدیوشو نگاه کنید و جزوه برداری کنید و یک بخش رو تموم کنید
بعد مرور جزوه و تسلط روش
بعد تست زنی و علامت زدن تست هایی ک بنظرتون زدن دوبارهش کل موضوع رو براتون مرور میکنه و تست هایی ک غلط زدید ک این دو سری تست توی مرور خیلی بهتون کمک میکنه -
sobhawn راستش از کتاب ایکیوی شیمی میترسم یکم😅تاحالا بازشم نکردم که یه موقع از درسش بدم نیاد و زده نشم
@fatemeh-2t در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
sobhawn راستش از کتاب ایکیوی شیمی میترسم یکم😅تاحالا بازشم نکردم که یه موقع از درسش بدم نیاد و زده نشم
از چالش نترس ! هر وقت دیدی تستی رو بلد نیستی بجا ناراحت شدن ب این فکر کن ک قراره ی چیز جدید یاد بگیری و قوی تر بشی
-
@fatemeh-2t در صفر تا صد ریاضیه تجربی گفته است:
از چالش نترس ! هر وقت دیدی تستی رو بلد نیستی بجا ناراحت شدن ب این فکر کن ک قراره ی چیز جدید یاد بگیری و قوی تر بشی
sobhawn فردا سعی میکنم بعد اینکه مبتکران رو خوندم تست هاشو ببینم😰ولی اینکه حجمش کمه خیلی خوبه کل پایه و پیش رو جمع کرده
-
sobhawn فردا سعی میکنم بعد اینکه مبتکران رو خوندم تست هاشو ببینم😰ولی اینکه حجمش کمه خیلی خوبه کل پایه و پیش رو جمع کرده
-
سلام@sobhawn
وقت بخیر
شمابرای منی که فارغ التحصیل هستم و ریاضیم درحد30میزنم،چه کتابی رو پیشنهاد میکنید که نه حجمش زیادو وحشتناک باشه...نه ملال آور... یه کتابی که بشه باهاش نتیجه گرفت و به درصدای بالا توی زمان استاندارد خودش فکر کرد.راستی کتاب خیلی سبز وگاج نقره ای چاپ قدیم و 10سال کانون روهم دارم...
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.