7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زیست دونی
-
Dr.Lila در زیست خوانی!! گفته است:
A.K ممنون okولی ب نظرم برا بعضی از فصلا 20سوال کم باش سوالارو خودتون طرح میکنید در کل ممنون بابت وقت گذاشتن ی پیشنهاد اگ میشه برا هر فصل ت ی تایپیک جدا بزارین تا مرتب باش و درسترسی اسون باش
آزمون ها اینجانhttps://forum.alaatv.com/topic/8000/آزمون-های-زیست-شناسی
-
سلام دوستان این جمله درسته یا نه؟
در همه قسمت های رویشی گیاه سه بخش دیده میشود با ذکر دلیل ممنون
A.K DR.Ali.110 Dr.Lila @Dr-Bernosi -
سلام ببخشید میشه راهنماییم کنین برای زنتیک کنکور چیکار کنم؟معلم ندارم و نمی دونم چه جزوه ای بخونم که8 خوب و مفهومی باشه ژنتیک تخته سیاه برام مبهمه چون نکته وار پیش رفته نه مفهومی و اثباتی.جزوه ای چیزی سراغ ندارید؟فیلم های کدوم دبیر رو ببینم؟
و اینکه برنامه ام برا خوندن ژنتیک چه جوری باید باشه ؟ -
یه سوال دیگه محل اتصال برگ به ساقه مریستم راسی هست یا خیر با ذکر دلیل ممنون
A.K DR.Ali.110 @Dr-Bernosi Dr.Lila -
بچه ها یه سوال من که رشتم ریاضی بوده میخواد برم درس زیست رو پاس کنم یا نه؟
-
alireza.jet
نه -
@milad91 ممنون
-
alireza.jet
خواهش میکنم -
alireza.jet اینو از مدرسه یا اموزش پرورش بپرسید هر روز ی قانونی میزارن
-
alireza.jet در زیست خوانی!! گفته است:
سلام دوستان این جمله درسته یا نه؟
در همه قسمت های رویشی گیاه سه بخش دیده میشود با ذکر دلیل ممنون
A.K DR.Ali.110 Dr.Lila @Dr-Bernosiگیاهی نخوندم
@همیار -
yasna98 در زیست خوانی!! گفته است:
سلام ببخشید میشه راهنماییم کنین برای زنتیک کنکور چیکار کنم؟معلم ندارم و نمی دونم چه جزوه ای بخونم که8 خوب و مفهومی باشه ژنتیک تخته سیاه برام مبهمه چون نکته وار پیش رفته نه مفهومی و اثباتی.جزوه ای چیزی سراغ ندارید؟فیلم های کدوم دبیر رو ببینم؟
و اینکه برنامه ام برا خوندن ژنتیک چه جوری باید باشه ؟فیلم های دکتر عمارلو میتونه کمک کننده باشه
-
alireza.jet در زیست خوانی!! گفته است:
یه سوال دیگه محل اتصال برگ به ساقه مریستم راسی هست یا خیر با ذکر دلیل ممنون
A.K DR.Ali.110 @Dr-Bernosi Dr.Lilaفک کنم باشه ولی بازم نمیتونم با اطمینان بگم
-
alireza.jet
میخای کنکور تجربی بدی!دیپلم ریاضی داری
نه دیگه لازم نیست زیستو پاس کنی -
A.K تو جواب گفته محل اتصال برگ به ساقه مریستم جوانه کناری نام داره ولی گفته مریستم راسی نیست ولی تو جزوه استاد امینی نوشته جوانه کناری جزء مریستم ها هستند البته گفته تو این مناطق سلول بنیادی هست که با تقسیم بافت مریستم رو تولید میکنه این یعنی تو این مناطق بافت مریستم هست دیگه درسته؟؟
-
@گل-یاس در زیست خوانی!! گفته است:
سلام توی کتاب 2جا2جمله گفته:کدومش درسته؟؟
1لوله ی گوارشی شامل دهان و...که اخرش گفته راست روده
2یه جااخرشو گفته مخرج
الان کدوم درسته؟؟
یجاازیکی شنیدم مخرج چون بعدراست رودس معادل همن...
توجیح نشدم
یکی کامل توضیح بدهداز دهان تا مخرج لوله گوارش هستن
-
A.K در زیست خوانی!! گفته است:
@گل-یاس در زیست خوانی!! گفته است:
سلام توی کتاب 2جا2جمله گفته:کدومش درسته؟؟
1لوله ی گوارشی شامل دهان و...که اخرش گفته راست روده
2یه جااخرشو گفته مخرج
الان کدوم درسته؟؟
یجاازیکی شنیدم مخرج چون بعدراست رودس معادل همن...
توجیح نشدم
یکی کامل توضیح بدهداز دهان تا مخرج لوله گوارش هستن
ممنونم ازتوضیح کاملتون