غول فیزیک باش
-
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
سلام اساتید محترم لطفا این سوالو باتوضیح کامل نحوه حل ومحاسبات حل کنند. ممنون میشم
توضیحات توی کاغذ کافیه ولی اگه متوجه نشدید بپرسید -
@njzamin
اینجارو متوجه نشدم؟؟
چرااینجوری جمع شد؟ اصصن چیی شد؟؟اون جا هایی که جمع هستش مربوط به مقدار انرژی در نقطه ی Bهستش... کاملا واضحه..بازم متوجه نمیشید؟
-
Laynad در غول فیزیک باش گفته است:
سلام. اصطکاک این مسئله جوابش چی میشه؟
میگیم انرژی در طول مسیر به دلیل اصطکاک تلف میشه پس اگه انرژی مجموعه رو در نقطه aمنهای انرژی مجموعه در نقطه ی c بکنیم همون گرمایی که تولید میشه رو میده که کار نیروی اصطکاکه..... نوشتم فقط جواب اخرو خودتون حساب کنید فقط محاسباته -
@njzamin خیلی خیلی ممنون از شما برای وقتی که میزارید و سوالات مارو حل میکنید. در واقع بهتره بگم سوالات من و @گل-یاس این چند روزه فقط ما داریم سوال میپرسیم.:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Laynad
نه خیلی خوبه به جای وقت گذروندن در جا های دیگه حداقل شما درس میخونین.... فقط درس زیاد بخونین... وقتی کسی سخت میپرسه من بیشتر خوشحال میشم -
@njzamin
اینجارو متوجه نشدم؟؟
چرااینجوری جمع شد؟ اصصن چیی شد؟؟اون جا هایی که جمع هستش مربوط به مقدار انرژی در نقطه ی Bهستش... کاملا واضحه..بازم متوجه نمیشید؟
-
@njzamin خیلی خیلی ممنون از شما برای وقتی که میزارید و سوالات مارو حل میکنید. در واقع بهتره بگم سوالات من و @گل-یاس این چند روزه فقط ما داریم سوال میپرسیم.:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Laynad
نه خیلی خوبه به جای وقت گذروندن در جا های دیگه حداقل شما درس میخونین.... فقط درس زیاد بخونین... وقتی کسی سخت میپرسه من بیشتر خوشحال میشم -
@njzamin در غول فیزیک باش گفته است:
Laynad
نه خیلی خوبه به جای وقت گذروندن در جا های دیگه حداقل شما درس میخونین.... فقط درس زیاد بخونین... وقتی کسی سخت میپرسه من بیشتر خوشحال میشم😂😂 دیگه منم جاهای دیگه وقت نمیگذرونم😐😐😂😊🙇
-
@njzamin شما خودتون فیزیک رو چند درصد زدید؟ الان چه رشته ای میخونید؟
من 81 زدم از مهر دانشجوی کامپیوتر خواهم شد انشالله ولی نتایج نیومده
-
@گل-یاس امسال چندم باید بخونی؟
چراهمه میگن کلاس چندمی؟؟😐😐😑
پشت کنکوری هستم☺ -
سلام اساتید محترم لطفا این سوالو باتوضیح کامل نحوه حل ومحاسبات حل کنند. ممنون میشم
توضیحات توی کاغذ کافیه ولی اگه متوجه نشدید بپرسید@njzamin در غول فیزیک باش گفته است:
توضیحات توی کاغذ کافیه ولی اگه متوجه نشدید بپرسیدببخشید شما نوشتین 1/2 kx>2 : k ، کا (k ) اینجا یعنی چی؟ اگه منظورتون انرژی جنبشیه چرا قبلش 1/2 گذاشتین؟
-
توضیحات توی کاغذ کافیه ولی اگه متوجه نشدید بپرسیدببخشید شما نوشتین 1/2 kx>2 : k ، کا (k ) اینجا یعنی چی؟ اگه منظورتون انرژی جنبشیه چرا قبلش 1/2 گذاشتین؟
نه دو نوع kداریم در بحث انرژی ... این k ضریب سختی فنر هستش
-
نه دو نوع kداریم در بحث انرژی ... این k ضریب سختی فنر هستش