سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
با این وضع فک نکنم این درس تا قبل عیددتموم بشه...
لطفا اگر کاری لازمه ک ما انجام بدین اطلاع رسانی دقیق کنید
بلخره منم روی حرف شما حساب کردم و یه برنامه هایی ریختم
درسته ک اینجا همه چیز رایگانه و هیچ خرده ایی نمیشه به شما گرفت ولی خب یکمم به ما حق بدید
اگه سریع تر گذاشتن جلسه بعد به عملی از طرف ما ربط داره درست اطلاع رسانی کنید
واقعا من این ریز توضیحات رو ک به دوستمون گفتید اولین باره شنیدم و اینکه همه جلسات ک توضیح دارند -
rahil.mdn در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
درسته ک اینجا همه چیز رایگانه و هیچ خرده ایی نمیشه به شما گرفت ولی خب یکمم به ما حق بدید
واقعا من این ریز توضیحات رو ک به دوستمون گفتید اولین باره شنیدم و اینکه همه جلسات ک توضیح دارندسلام
اگر لطف کنید ریز مباحث فیلم هارو بنویسید به جای اینکه ما وقت بذاریم و اینکارو بکنیم وقتمون رو میذاریم برای ضبط فیلم هاپس کاری ک از دانش اموزان آلایی برمیاد اینه ک هر فیلمی ک میبینن ریز مباحثش رو برای ما بفرستن
-
rahil.mdn در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واقعا من این ریز توضیحات رو ک به دوستمون گفتید اولین باره شنیدم و اینکه همه جلسات ک توضیح دارندسلام دوست عزیز
نگرانیت کاملا به جاس
من قول دادم ریز مباحث زیست ببرم جلو اقا سهرابم گفتن ضبط زیست سریع تر انجام میشه
البته این به این معنی نیس که بقیه بچه ها نخوان کمک کنن سر زیست باور کنین با این نوشتنا برا خودتون هم مرور میشه
من از همه میخوام کمک کنن
شمام لطفا کمک کن ریز مباحث هر جلسه رو بنویس
ینی تمام صحبت های استاد در اون جلسه رو تایپ کن
از اون جایم که تایپ مسایل ریاضی کار سختیه
فک کنم اگه شما فقط صورت سوالات و توضیحاتی که استاد هر جلسه دادن بنویسی کافیه و لازم نیس حل ریاضی مسله رو بنویسی
للللللللللطططططططفااااااا ریز مباحث بنویس تا دیگه بهونه ای برا دیر ضبط کردن یا ضبط نکردن مسایل نباشه -
خب تا فیلم هشت توضیح داره که..فیلم بعدی رو نمیزارین چرا
-
با این سرعت ارائاه کلاس اقای امینی انشالله برای کنکور 99 یا خوش بینانه تر 98
مرسی الا -
-Immortal- در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با این سرعت ارائاه کلاس اقای امینی انشالله برای کنکور 99 یا خوش بینانه تر 98
مرسی الاسلام دوست عزیز
اگر شما عزیزی که دارین ازفیلم هااستفاده میکنید لطف کنید وبعدازدیدن فیلم های ریز توضیحات مباحث تدریس شده رابنویسید ماهم فرصت بیشتری برای ضبط فیلم ها داریم
تووضیحات بیشتر=سرعت ضبط فیلم بیشتر=کیفیت بهتردریادگیری شما
موفق باشید. -
پرستووو در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام...یعنی باید بریم فیلم های پارسالو ببینیم و توضیحات بنویسیم؟فیلمهای این صفحه همه توضیحات دارن
بله توضیحات کامل تر و بهتر میخوان
شما هر فیلمی میبینی توضیحاتشو زحمت بکش بنویس این خودش کمک بزرگیه
ممنون دوست عزیز -
پرستووو در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام...یعنی باید بریم فیلم های پارسالو ببینیم و توضیحات بنویسیم؟فیلمهای این صفحه همه توضیحات دارن
خیلی از بچه ها از فیلمای پارسال استفاده میکنن. اونا که دارن فیلمارو میبینن لطف کنن و توضیحاتشم بنویسن
-
riazi78 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان کسی خبر داره کلاس زیست سوم کی شروع میشه؟
تدریس 0 تا 100 زیست سوم دبیرستان - امتحان نهایی و نکات کنکوری
شروع از 20 مهرماه در سایت و کانال آلاء
توسط آقای محمدعلی امینی راد
️ این خبر خوب رو به دوستاتون هم هدیه کنید. -
تو رو خدا جلسه بعد رو بزارین رو سایت من از ب بسم الله مینویسم تا اخرش
-
تدریس نامعادله درجه اول و حل مثال وتست های کنکور
از این مبحث امکانش زیاده که در کنکور ٩٦ سوال بیاد پس خوب دقت بکنید
جهت نامعادله کی تغییر میکند؟ ١-ضرب و تقسیم در عددمنفی ٢- معکوس کردن طرفین نامعادله (خیلی دقت بکنید)حل سوالات کنکور ٨٢ و ٩٢
این توضیح بچه های انسانی هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
-
اینم توضیح بچه های تجربی خودتون قضاوت کنین کدوم بیشتره نوشتههههههههههههههههههههههههههههههه
حل تست های کنکور سراسری ٩٤ و ٩٥زمان: ٣٢:٢٨
حل تست های کنکور ٩٣-٩٤-٩٥
(سراسری ٩٥): هر یک از ارقام ٢,٣.٤.٥ برروی پنج کارت یکسان نوشته شده. بتصادف سه کارت از آنهارا کنار هم قرار میدهیم. با کدام احتمال عدد سه رقمی خاصل مضرب ٣ می باشد؟
(سراسری ٩٥): موفقیت عمل جراحی برای شخص A برابر ٠,٩ و برای شخص B برابر ٠.٨ است. با کدام احتمال عمل جراحی برای یکی از دو نفر موفقیت آمیز است؟
_حل این تست به روش متمم.
(سراسری٩٥): آزمایش فقط دو نتیجه دارد. احتمال پیروزی ٣/٤ است. در تکرار ٦ بار این از آزمایش مستقل احتمال ٤ پیروزی چند برابر احتمال ٣ پیروزی است؟
(سراسری ٩٤): در جعبه ای ٣ مهره سفید،٢ مهره سیااه،٥ مهره قرمز موجود است. اگر دو مهره از آن بیرون بیاوریم با کدام احتمال این دو مهره همرنگ نیستند؟
(سراسری ٩٤): در پرتاب یک تاس اگر عد زوج حاصل شود یک تیرنداز ٤ تیر پرتاب می کند. در غیر اینصورت ٣ تیر رها می کند. احتمال موفقیت در هر تیر رها شده ٢/٣ است. با کدام احتمافقط و بار موفقیت حاصل می شود؟
(سراسری ٩٣): ظرف A دارای ٤ مهره سفید و ٥ مهره سیاه است.و هر یک از دو ظرف یکسان B.C دارای ٦ مهره سفید و ٣ مهره سیاه است. بتصادف یکی از سه ظرف را انتخاب کردده و ٤ مهره خارج می کنیم. با کدام احتمال دو مهره خارج شده سفید است؟
(سراسری ٩٣): احتمال انتقال نوعی بیماری مسری به افراد مستعد ٠/٢ است. اگر ٥ نفر مستعد، با فردی که حامل این بیماری است ملاقات کنند با کدام احتمال ٣ نفر آنان مبتلا می شوند؟ -
تو رو خدا سریعتر جلسه مثلثات رو بزارین من کاملللللللللللللللللللللللللل همه رو مینویسم
-
گویا امسال آلاء عزیز با تلاش و زحماتشان سعی دارن بهترین هارو برای ماها آماده کنند.دستشون درد نکنه و این حرکت خوبشون رو میشه از این کلاس ریاضی تجربی ها متوجه شد.
این کلاس خیلی تو سایت جاش خالی بود که ایندفه بخوبی پر شده
ممنونیم از اقا مهدی بابت تدریس زیبا و مرسی از آلاء
امیدواریم این کلاس ریاضی تا آخر پیش بره و همچون کلاس ریاضی تجربی سال های قبل سر مبحث احتمال گیر نکند!!!
ایشاا. که اینطور نیستممنونیم
-
دستون درد نکنه
ولی خب همین دوسال بسه بقیشو خودمون میزنیم چیزیم که زیاده کتاب تست
برین سراغ درس بعد اگه بخواد ده سال باشه که چندین ماه طول میکشه:| -
سلام به نظر دو مشکل وجود داره در احتما
اگه استاد امینی نظرات رو میبینند اگه میشه لطفا جواب بدن- در مورد دزد امد و هیچی نبرد وقتی میگیم یکی برداشتیم بدون رویت به هر حال برداشتیم و کنار گذاشتیم یکی رو چرا هنوز احتمالش همونه ؟!
- حالات کل در سوالی که 4 مهره زرد و 9 مهره سفید 1.خارج میکنیم 2.به تصادف خارج میکنیم چرا فرق میکنند من از دبیر ریاضی هم پرسیدم ولی به جوابی نرسیدم !
ممنون از اقای امینی واقعا عالی کار کردند چون من هر جا در مورد ایشان نظری دیدم ازشون تعریف کردند .
-
امیرارسلان در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دستون درد نکنه
ولی خب همین دوسال بسه بقیشو خودمون میزنیم چیزیم که زیاده کتاب تست
برین سراغ درس بعد اگه بخواد ده سال باشه که چندین ماه طول میکشه:|ان شاء الله با همین ده سالش تا قبل از عید تمومه!
-
ممنون از الاء وباید به تمام کسانی که در این کار نقشی رو ایفا میکنند باید خدا قوت گفت خدا قوت دست حق یارتون