-
XxCrepsleyxX در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
آها پاسخنامه هم بفرستم ؟
گفتم بزارم فک کنیدنه نه
صورت سوال منظورم بود
عکسش انگار کامل نیست@zahra-m1999 در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
XxCrepsleyxX در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
آها پاسخنامه هم بفرستم ؟
گفتم بزارم فک کنیدنه نه
صورت سوال منظورم بود
عکسش انگار کامل نیستالان برای من کامل باز شد
ممنون -
کامل دیگه عکس نیومده ؟
کامل دیگه عکس نیومده ؟
نت ضعیف بود الان کامل باز شد
-
چیز خاصی نیست برا گرم شدن بچه ها فرستادم
-
بله من الان دارم تاپیک ها رو کامل می کنم
تموم شد می خونمش
سپاس ازفعالیتتون -
-
احسنت ...
بیرونم پاسخنامه ندارم ولی آره 2 -
احسنت ...
بیرونم پاسخنامه ندارم ولی آره 2XxCrepsleyxX در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
احسنت ...
بیرونم پاسخنامه ندارم ولی آره 2من الان موازنه کاملشمی نویسم میفرستم
-
ی چیزی ...
ظرفیت گرمایی ویژه مگه تعریفش این نبود که : مقدار گرمایی که به یک گرم از یک نمونه ماده میدهیم تا دمای آن به اندازهی یک درجه سانتی گراد تغییر کند.
تو قلمچی آبی دقیقا بر عکس گفته تو ی تست بعد تستای دیگه دوباره برعکس اون انجام داده
خیلی وقت پیش دیده بودم الان یادم افتاد ...شاید من قاطی کردم الان تعریفاشو -
ی چیزی ...
ظرفیت گرمایی ویژه مگه تعریفش این نبود که : مقدار گرمایی که به یک گرم از یک نمونه ماده میدهیم تا دمای آن به اندازهی یک درجه سانتی گراد تغییر کند.
تو قلمچی آبی دقیقا بر عکس گفته تو ی تست بعد تستای دیگه دوباره برعکس اون انجام داده
خیلی وقت پیش دیده بودم الان یادم افتاد ...شاید من قاطی کردم الان تعریفاشوXxCrepsleyxX در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
ی چیزی ...
خیلی وقت پیش دیده بودم الان یادم افتاد ...شاید من قاطی کردم الان تعریفاشو
عکس اگه شد بگیرید از سوالش
تعریف که درسته به نظرم -
اتفاقا اینم دارن تو گوشی صبر...
-
ی چیزی ...
خیلی وقت پیش دیده بودم الان یادم افتاد ...شاید من قاطی کردم الان تعریفاشو
عکس اگه شد بگیرید از سوالش
تعریف که درسته به نظرم -
تست 336
-
گزینه4
-
اوهوم
-
مشخص ...ولی کن گزینه 1 رو تعریفشو قاط زدم با ضریب گرمایی
-
اوهوم
XxCrepsleyxX گزینه یک که ساده ست دو گزینه بعدیشم هم که محاسبه هستن
درمورد گزینه چهارم هم باید ترتیب ظرفیت گرمایی اب در حالت هی مختلف بلد بود -
مشخص ...ولی کن گزینه 1 رو تعریفشو قاط زدم با ضریب گرمایی
ظرفیت گرمایی منظورم بود
-
ظرفیت گرمایی منظورم بود
XxCrepsleyxX خب دقیق بگو چی می خواهی بدونی
-
XxCrepsleyxX گزینه یک که ساده ست دو گزینه بعدیشم هم که محاسبه هستن
درمورد گزینه چهارم هم باید ترتیب ظرفیت گرمایی اب در حالت هی مختلف بلد بود@zahra-m1999
پس یعنی من تعریف جابه جا گفتم نه ؟
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء