انگلیسی کیاوش فراهانی سوم دبیرستان (94-93)
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس انگلیسی آقای کیاوش فراهانی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
مصطفی۱۳۷۷ گفته است:
سلام. خسته نباشید میشه اسم کتابی که استاد کیاوش فراهانی از روش تدریس میکنه معرفی کنید
با سلام خدمت شما ایشان از روی کتاب تدریس نمی کنند و جزوات ایشان هم به طور کامل بر روی سایت قرار گرفته . کتاب ایشان در ابتدای سال 95 به چاپ خواهد رسید.
Mr.Shahrokhi گفته است:
مصطفی۱۳۷۷ گفته است:
سلام. خسته نباشید میشه اسم کتابی که استاد کیاوش فراهانی از روش تدریس میکنه معرفی کنید
با سلام خدمت شما ایشان از روی کتاب تدریس نمی کنند و جزوات ایشان هم به طور کامل بر روی سایت قرار گرفته . کتاب ایشان در ابتدای سال 95 به چاپ خواهد رسید.
میشه لطفا دیکشنری که استاد به شاگردانشان دادند و مترادف لغات رو داره رو هم بزارید ممنون (سوم و پیش)
-
سلام، جزوه گرامر مرتبط با جلسه ی اول زبان انگلیسی:
شامل نکات ریز به ریز و نکات کنکوری که در کلاس مطرح شد.جهت دانلود، گرامر عبارات و گروه اسمی - جلسه ی اول
ارسال توسط: خانم سمیرا احمد کلهری از فردیس کرج
-
Mr.Shahrokhi گفته است:
مصطفی۱۳۷۷ گفته است:
میشه لطفا دیکشنری که استاد به شاگردانشان دادند و مترادف لغات رو داره رو هم بزارید ممنون (سوم و پیش)
majid.hm گفته است:
Mr.Shahrokhi گفته است:
مصطفی۱۳۷۷ گفته است:
لطفا لینک صفحه ی تماشای فیلمی که در آن دیکشنری داده می شود و یا از آن استفاده می شود را قرار بدهید تا بتوانیم پی گیری کنیم.
( همچنین ذکر ساعت و دقیقه ی فیلم ضرروری هست ) -
majid.hm گفته است:
Mr.Shahrokhi گفته است:
مصطفی۱۳۷۷ گفته است:
لطفا لینک صفحه ی تماشای فیلمی که در آن دیکشنری داده می شود و یا از آن استفاده می شود را قرار بدهید تا بتوانیم پی گیری کنیم.
( همچنین ذکر ساعت و دقیقه ی فیلم ضرروری هست ) -
sohrab
http://dl1.sanatisharif.ir/media/58/360p/1393-07-06(2).mp4
لینک فیلم استاد فراهانی زبان سه 1393
و دقیقه فیلم نیز: 00:13:44 دیکشنری را بین شاگردان توزیع و توضیحاتی راجع به دیکشنری میدهند.
ممنونmajid.hm گفته است:
sohrab
http://dl1.sanatisharif.ir/media/58/360p/1393-07-06(2).mp4
لینک فیلم استاد فراهانی زبان سه 1393
و دقیقه فیلم نیز: 00:13:44 دیکشنری را بین شاگردان توزیع و توضیحاتی راجع به دیکشنری میدهند.
ممنونممنون از گزارش خوبتون، اولویت ما با پشتیبانی فیلم های امسال هست، اما اگر وقت بشود پی گیری می کنیم
( اگر دانش آموزان دیکشنری که یاد کردید را نگه داشته باشند، یا دبیر داشته باشد در سایت قرار می دهیم )
شما می توانید از سری فیلم های صفر تا صد زبان سوم هم استفاده بفرمایید.همچنین
دوست من اشتباهی در محل فیلم های کنکور ( چهارم دبیرستان ) آقای کیاوش فراهانی گزارش کردید ، اما گزارش شما برای فیلم های سوم آقای فراهانی
در حقیقت شما باید اینجا مطرح می کردید.
این بار من پست شما را منتقل کردم ولی از دفعات بعد به دلیل حجم بالای کار، پست هایی که در جای خودشون نوشته نشوند را حذف می کنم
موفق و موید باشید -
سلام خسته نباشید زبان 2 رو چطور می تونم پیدا کنم هرچی می گردم نیست واقعا زمانم کم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
-
سلام خسته نباشید زبان 2 رو چطور می تونم پیدا کنم هرچی می گردم نیست واقعا زمانم کم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
نگاهم به خداست زبان 2 ک تو کنکور نیس .. فقط سوم و پیشه
! -
میشه لطفا دیکشنری که استاد به شاگردانشون دادند و مترادف لغات رو داره رو هم بزارید ممنون. (سوم و پیش)
-
سلام دوستان بنظرتون كدوم استاد زبان بهتره براي من كه زبانم زياد خوب نيست
و چه كارهاي بايد انجام بدم كه زبانم خوب بشه ممنون ميشم اگه كمكم كنين